העצמת נשים

מצליחה

New member
../images/Emo141.gifהעצמת נשים

התבקשתי לכתוב כתבה על העצמת נשים. אשמח לקבל המלצות על כיוונים אפשריים והתייחסות לשאלה מה היא בעצם העצמה אישית? תודה מראש

מוזמנת לקרא בפורום

הקריאה תיתן לך כיוונים ותשובות... באותה הזדמנות, מוזמנת להשתתף והביא את השקפתך על העצמה אישית. אף פעם לא הבנתי מה זו העצמת נשים. מעצם היותי אישה, מנוסה, גם עם נשים וגם עם גברים... לא ברורה לי ההפרדה, ואיך יכולה להיות חשיבה או רצון להעצמה, ביחד עם הפרדה. כל הפרדה, בתוך קורס או סדנא, תכשל בהתמודדות עם החיים עצמם ותיצור תחושה עוד יותר גדולה של כשלון...

ערב טוב מצליחה,

אפשר לשאול ברשותך,מה המקור המבקש? זה מסקרן,כי העצמת נשים הפכה להיות טרנד מבוקש לאחרונה.. העצמה אישית,כשמה כן היא,להעצים את עצמך בגדול,איפה שאת/ה רק רוצה,בכל תחום מתחומי חייך.. יש לי עוד שאלה רלוונטית: האם העצמת נשים אמורה להיות שונה מהעצמת גברים? חישבי על זה, ערב טוב,וסופשבוע נעים לך.

רק לשם הדיון, כי אני חושבת ששווה

לדון בזה... אני ממש לא מסכימה עם מה שכתבת עוזי: "להעצים את עצמך בגדול,איפה שאת/ה רק רוצה,בכל תחום מתחומי חייך.." כל אמירה החלטית ומוחלטת בהחלט, נידונה לכשלון מעצם היותה בלתי אפשרית. מה שתיארת כאן אינו אפילו דומה לדרך להעצמה אישית, שכרוכה בהרבה הרבה הרבה הקשבה למה שיש בחוץ ולא רק לעצמך... המילים אינם מכוונות רק כלפיך, עוזי, אלא השתמשתי בהן כדי לתת את הצד הזה שכל כך לא ברור ובכל זאת קיים ומוביל בהעצמה.

אביבה,בוקר טוב לך

אהלן אביבה,אני אוהב להרחיב את מילון המונחים שלי,את הידע,ואת ההבנה בכל מה שמעניין אותי,בלי הרף,ולכן כל סוג של ביקורת/תיקון/הערה,מתקבלת אצלי באהבה,על אחת כמה וכמה כאשר המעירה עונה לשם "אביבה חיים טובים" אני מציין מכיון שציינת שהדברים לא מכוונים כלפיי,ולי זה לא משנה,אביבה. מה יקרה ביום,שכולם יסכימו עם כולם? אני פוחד מהיום הזה! לעצם העניין,לא ראיתי לנכון לציין שהעצמה אישית,כרוכה בהקשבה רבה,כמו שהיא בטח קשורה לעוד כמה אלמנטים שלא כתבתי עליהם,וששוחחנו עליהם כא.. הייתי אומר שאפשר לכתוב יומיים רצוף על העצמה אישית,וישארו עוד מילים. תוכלי יותר לחדד למה התכוונת אביבה,אולי לא הבנתי.
בוקר אור,ויום נעים.

למעלה