הפריחה שלי בפארק בריטניה

hindeer

New member
../images/Emo141.gif הפריחה שלי בפארק בריטניה

יום רביעי 12/3 שעה 16:43 – ציקי שני, ממנהל פורום טיולים משאיר הודעה שכותרתה עניינית ותמימה "טיול פריחה טכני בפארק בריטניה". לי באותה עת, הייתה תוכנית לעבור חוויה מתקנת בהר הרוח עם קבוצת חשמונאים. מאוחר יותר הבנתי שתוכניות פורים לא יאפשרו לי להתייצב בשעה היעודה וכך נותרתי נטולת תוכנית רכיבה. ביקור נוסף בפורום טיולים ולחיצה קטנה על כותרת ההודעה הנ"ל חשפו הזמנה מאת קבוצת HO-FUN לטיול טכני ברמה קשה בפארק בריטניה. טכני ברמה קשה זה מסוג הדברים שאני יותר מנוטה להתעלם מהם. אני פשוט לא רואה אותם !! גם תיאוריו של ציקי על מרבדי הכלניות וגבעת התורמוסים המדהימה לא האירו את עיני החשוכות מפחד.... 12:31 למחרת – אמנון, המוכר כ-XRIDER משאיר הודעת שאלה..."כמה קשה??? קשה כמו אבן – האם רוכבים כאלה...יכולים....האם יהיו דרופים......עוד פרטים בבקשה". 12:53 – אלונה מגיבה ל- XRIDER ותוהה "מה הבעיה אני לא מבינה למה אנשים עושים עניין מדירוג אופי הרכיבה...אם קשה מטר פה ומטר שם יורדים מהאופניים ..." כך אמרה וכמעט סגרה עניין. לזכותה של אלונה, דרך אגב, עומד הקרדיט לגרירתי לטיול השטח הראשון שלי לפני כ-8 חודשים. למרות הציוד ההתחלתי שהיה לי אז וטון של חששות היא התעקשה שפשוט אבוא עם מה שיש....בעקבות אותו טיול זנחתי את חדר הספינינג החשוך שעקב התמכרות קשה התחברתי אליו 3-4 פעמים בשבוע. זו הייתה נקודת ציון חשובה בדרכי החדשה היה זה "היום בו יצאתי מהחדרון". חילופי דברים המשכיים בין אלונה לאמנון החלו לשפר את ראייתי הסלקטיבית מפחד עד שאחה"צ התקשרתי לציקי בתקווה סמויה שיאמר "זה מאוד מסוכן ולא מומלץ" אך התאכזבתי. טלפון נוסף לליאור שרר והוא רק הוסיף "לכי על זה...אם לא תנסי לא תתקדמי אף פעם". התחבטתי ביני לבין עצמי..והחלטתי...אני הולכת על זה... בערב מאוחר, בסלון, הכנתי את התחפושת של זורו לצד בגדי הרכיבה שלי ותיק מלא כל טוב... דורון, מיחידת האופניים שמכיר את פחדי לא ממש מבין למה אני עושה זאת ומצטרף גם הוא. הגענו לנקודת המפגש ...ממ...יש כאן פריריידרים....אמאלה מה יהיה....יוצאים לדרך.... אני רוכבת, מפדלת חושבת, מורידה ומעלה כיסא מדי פעם והנה זה בא...מדרגה ועוד אחת ואני יורדת הולכת ברגל... אמנון מצטט אימרה מאלאדין "שמותר לפחד" ואני מאמצת אותה בקלות.... קשה לי לאתר את הנקודה בה לא זרם מספיק חמצן למרכז הפחד במוח שלי אבל זה קרה....פשוט התחלתי להיות קצת יותר חופשייה.....וכל פעם שיבחתי את עצמי והשווצתי לדורון נו, היית מאמין? ראית מה עשיתי ?.... באחד מעיקולי הסינגלים עמד לו דניאל מקבוצת HO-FUN וצילם כל רוכב שהגיח מבין העצים אל עבר שתי מדרגות סלע מאיימות למדי. נותרתי אחרונה והוא אומר לי בטבעיות "נו תרדי, את יכולה, אני כאן בולם אותך אם תפלי – זה קל" - נשימה עמוקה + שני צעדים אחורה + כיסא למטה ואני עולה על האופניים. המדרגות הגיעו מהר מאוד, לא הספקתי לעבד את כל התרחישים האפשריים וכבר מצאתי עצמי אחרי......בעוד דורון מתקשה להאמין, אני בלי הרבה חשבון חוזרת אחורה. כן ,אני רצינית...אני מתכוונת לשידור חוזר כשהפעם הכל מצולם (איך אחרת אוכל להאמין לעצמי שזה קרה ???) ומכאן...פשוט אין לי מילים.....הדברים התחילו זורמים....כמובן שהיו עוד כאלה קטעים...יותר או פחות קשים...את חלקם רכבתי ואת חלקם הלכתי... מאושרת ומחוייכת...המשכתי לרכוב....ולא יכולתי להפסיק לחשוב על משפט שאמר לי פעם גיא (בני ) כשרכבתי איתו בפעם הראשונה בשטח "אף פעם לא הרגשתי ככה חי" .... אז רציתי לומר
לכל חברי הקבוצה הנפלאה הזו וגם לאמנון, שי וכל מי ששכחתי, למדתי המון , זה היה פשוט שיגעון !!!! איילה

shaibahir

New member
וזו הפריחה שלי

גם אני חששתי, גם אני הצטרפתי וגם אני נהניתי מאד. תודה רבה לציקי ושאר חברי הקבוצה. מקווה להיפגש ברכיבות נוספות. להלן התמונות... שי (בהיר).

scuter

New member
תיאור משגע ומדוייק להפליא../images/Emo24.gif|4u

איילה, גם אני, בדיוק כמוך קראתי את כל ההודעות בנושא, וגם בלבי עברו אותן המחשבות בדיוק. ממש נהניתי לקרוא את תיאורך היפה להשתלשלות האירועים, ממש העביר בי צמרמורת לקראת הסוף. כל הכבוד על התעוזה. פשוט משגע (במובן החיובי כמובן) לקרוא על לבטים של רוכב ממוצע ולא מקצוען מדי שפשוט מגלה את עצמו בכל רכיבה מחדש (לפחות כך אני מרגיש ברכיבות). ללא ספק אחת ההודעות היותר טובות. תענוג לקרוא.

IlanShacham

New member
יופי של תיאור! ../images/Emo39.gif

מתאר את הפחדים שעוברים על כולנו (לפחות השפויים שבינינו) לפני הקטעים המפחידים.

of ra

New member
איזה יופי , כל הכבוד לך...

ואני? אמנם כלל לא יכולתי להיצטרף ביום שישי אבל מודה ומתוודה שגם עם איתותי היו בידי - סביר להניח שהייתי חוששת!!! ואיזו יופי של פריחה!

yossirom

New member
רכיבה עם HOFUN

גם אני חששתי להצטרף לטיול טכני בפארק בריטניה ובשונה מאחרים נכנעתי לפחדי ונשארתי בבית. כעת, שהתגובות היו חיוביות כל כך, אני שואל את עצמי האם קולו המשכנע של דניאל מקבוצת HOFUN והעובדה שהכל תועד במצלמה היו מספיקים כדי להעביר אותי את המדרגות. דרך אגב מתי יוצא הטיול הבא והאם דניאל מצטרף?

יורם חן

New member
יופי של תיאור ניכנס לתחרות הסיפורים

הסיפור ניכנס לתחרות שנסגרת בסוף החודש , ראו שאר הסיפורים בלוח המאמרים

Dorthi

New member
איילה.....קראתי..נהנתי....וחייכתי..

והזדהתי עם כל מילה שלך. אז ככה גם אני נתקלתי בהודעה על הטיול....ומיד כשקראתי " טיול טכני ברמה קשה" , סגרתי את ההודעה כאילו אינה קיימת והמשכתי הלאה.......ולצערי לא קראתי את השירשורים שבאו אחר כך.:)) אז שמחה בשבילך שיצאת ונהנת....! מכירה את ההרגשה......שחוששים מרכיבה בקטע טכני עוברים אותו....ואז נשאר חיוך מרוח על הפנים כל השבוע! חזקי ואמצי....! דורית

למעלה