השיר השבועי 11#!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo141.gif השיר השבועי 11#! ../images/Emo141.gif

הערות העורכת: הרגע יצאתי ממתכונת איומה בנ"ך ואחרי עבודה משעממת באנגלית, אז מצטערת על טעויות/השמטות/חרפון. ^^ והמדפסת המזורגגת לא עובדת. =[ בכל מקרה, השבוע הגשמתי משאלה ארוכת טווח מאוד:
fantasmic!
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/wishmaster.html#11 ולשאלות:
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
עד כאן להפעם, ולי יש שיעור >< יום עצמאות שמח לאלו שחוגגים, ויום זכרון משמעותי לאלו שזוכרים.

danduuu

New member
מקווה שהלך לך טוב במתכונת../images/Emo24.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?הכל
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? The beauties sleeping awaiting Deep in a dream For true love's first kiss 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אמ לא'דעת חח 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהים1!!
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים
הלחן ממש ממש טוב 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעצמי
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא'דעת, קסום שכזה 8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? Nothing 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Two For Tragedy או Crownless

Itay Simons

New member
להלה

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? את כולו!!! 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? הממ לא יודע 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? נייטוויש?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? ענק ^^ 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? גם :) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לאפ'חד 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אממממ...פנטזיה כזה...משהו מיוחד
ובלילה
8. תנו ציון לשיר. 10 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? ממ לא יודע

LadySilkworm

New member
אני לא מאמינה!

תודה!@#@!@$%$##%T 1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הכל 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? לא יודעת אם הכי נוגע בי אבל אני אוהבת את Wish upon a star 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? וולט דיסני 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? נפלא כמובן 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? כנ"ל 6 למי הייתם מקדישים את השיר? לתומאס P: 7אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? - 8. תנו ציון לשיר. 11 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום.. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אני אהיה נחמדה ולא אבקש

blacknwhite

New member
שיר ענק../images/Emo99.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? הקטע המגניב בין החלק השני והשלישי
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אני ממש אוהבת את האיזכורים של דיסני וזה... ובעיקר- wish upon a star, no matter who you are" "קסום ומפלא"!!! 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? לא יודעת בדיוק... הרבה דברים, שיר ארוך.... 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מעולה! 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מעולים! 6. למי הייתם מקדישים את השיר? ל... עצמי? לאדעת... 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא יודעת, אין לי כוח לזה 8. תנו ציון לשיר. 11 מתוך 10
9. מה הייתם משנים בשיר? כלום? 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? הבחירה עליך, לי יהיה טוב עם כל שיר

ש נ י1

New member
ואוו זה חתיכת שיר!!

מה אתם הכי אוהבים בשיר? את ההתחלה, את הריפים ואת הסולו של החליל (או מה שזה לא יהיה). מה מהליריקה הכי נוגע בכם?אין משהו ספציפי, לא התעמקתי יותר מדי. מה המשמעות של השיר עבורכם? סתם שיר יפה
מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? טוב! מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מצויינים!!! למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? לא נראה לי שמתאים לשיר הזה קליפ.. תנו ציון לשיר. 9.5-10 מה הייתם משנים בשיר? כלום איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? אין העדפה

lacrimosa girl

New member
חייבת לשנות את הפורמט, או משהו.../images/Emo142.gif../images/Emo29.gif

אנשים פשוט לא עונים. כל העמוד מלא שרשוריפלצת ורק השיר השבועי, בערך הטפיק היחיד, גלמוד.
1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
אווו, הליריקה, השירה של טאריה, אמפו...
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
The Sailor an idol for the six-year-old in me The Phoenix of White Agony Creek Enchantress, A mermaid in a tale as old as time A Dragonslayer, The Awakener זה מדהים. גם הלחן שלו מאדמאד מוצלח. 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
כ-ו-ל-ם יכולים לחלום.
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
|מזילריר| 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
הפתיחה קצת צורמנית [תומאס], יוקה לא ממש מתבלט, אמפו מעולה כהרגלו
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
those who lost their dreams [משום מה חשבתי את זה באנגלית והיה לי ממש קשה לתרגם ._.] 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
רומח הדרקון סטייל שכזה
סתם, מאוד פנטסי, דרקונים, פיטר פן, דיסני וכאלו ^__^ 8. תנו ציון לשיר.
40 מתוך 10
9. מה הייתם משנים בשיר?
את הפתיחה. Toumas can do so much better. מה יש לי?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
|החפרפרת| השש! אני רק אגיד שזה יהיה שיר בונוס ולא מתוך אחד האלבומים הרשמיים.

למעלה