התוכנית היומית-11.9

../images/Emo141.gifהתוכנית היומית-11.9../images/Emo141.gif

הפעם בתוכנית של ד"ר פיל היה ההמשך (תוכנית המעקב) של התוכנית עם הילדים החטופים, ובירור של מה ידידתו של האב שחטף יודעת על מיקומם: להזכירכם, טינה היא אמם של 2 ילדים בני 8 ו-9 שנחטפו ע"י אביהם, שיושב בכלא ומסרב לומר היכן הילדים. טינה משוכנעת שחברתו הטובה של האב יודעת על מיקומם של הילדים החטופים. ליסה ידידתו של האב, טוענת שהיא הרגישה מותקפת ובכלל לא ידעה שטינה מרגישה שיש לה קשר לחטיפה. ליסה עוברת בדיקת פוליגרף שבה היא נשאלה שאלות ספציפיות על חטיפת הילדים: לשאלה האם היא יודעת היכן נמצאים הילדים החטופים, ליסה ענתה "לא". לשאלה האם היא יודעת אם הילדים מתים,ליסה ענתה "לא". בשאלות אלו ובשאר השאלות התברר מהתגובות הפיזיולוגיות שלה שהתבטאו בבדיקה שמדובר בהטייה, כלומר שהיא משקרת. למרות זאת היא עדיין טוענת שזה לא נכון, ושהיא כן אמרה אמת. טינה התעצבנה וביקשה לעבור לשבת בקהל ולהתרחק מליסה. ד"ר פיל החליט להושיב אחת מול השניה מול המצלמות אבל מאחורי הקלעים ולדבר על התוצאות של הבדיקת פוליגרף.הן מתעמתות אחת עם השניה עד שטינה יוצאת בסערה מהחדר. ליסה נחקרת ע"י התובע ומתגלים דברים חדשים: מסתבר שהבעל התקשר לידידה שלו לפלאפון של הבת שלה ואמר שהוא מצטער שהיא מעורבת בזה ושהילדים בסדר, והיא חוששת שהוא לא יתן בה אמון אם היא תמשיך להשתתף בתוכנית ולעזור למצוא את הילדים. מתברר שהיא יודעת שהוא לקח אותם לידיד שלו שטינה לא מכירה. היא נתנה את כל המכתבים שקיבלה מדן, בעלה לשעבר של טינה. מתגלה שהם באיזור פרינסטון, מיזורי. לרגע סיום התוכנית לא ידוע היכן ספציפית נמצאים הילדים, אבל ניתנו שוב פרטי הקו החם למי שיודע את מיקום הילדים החטופים. האם לדעתכם בשל המידע החדש שהתגלה בחקירה של התובע המשפטי, הילדים יימצאו
האם לדעתכם טינה באמת לא יודעת איפה הם נמצאים

brum

New member
אפשר לגלות דברים עכשיו ?

מאחר ולא הייתה עד היום עוד תכנית המשך וחלק מאנשי הפורום פנו אלי במסרים שהם רוצים לדעת מה קרה - אפשר לגלות דברים שהתגלו אח"כ ?

brum

New member
המצב נכון להיום בקשר לילדים החטופים

נתחיל בסוף - לא מצאו אותם עדיין אולם יש התפתחויות כרגע מחפשים אשה שנראתה פעמים עם קראוון שחשודה באחזקתם של הילדים (החדשה הזו היא מ- 2 לאוגוסט) דן האב הורשע במאי 2006 על החטיפה וקיבל 38 שנות מאסר על החטיפה דן מסר דיווחים סותרים לגבי המצאותם של ילדיו אולם מעקש שהם בריאים ומאושרים מסתבר שהוא לא היה בנאדם יציב הוא גם לקח תרופות פסיכאטריות ואפילו נעצר כמה ימים אחרי החטיפה כשהוא מסומם ושיכור (אבל בזמן הזה שחררו אותו הוא נעצר יותר מאוחר בגין החטיפה והחזקת נשק שלא כדין). חברה של טינה מצאה חולצה של לינדסי (הבת) במרחק מה מאחורי הבית של דן (האב) בתעלה ליד נהר מיזורי, גם כמה רובים נתגלו בנהר הזה זאת ועוד אפשר למצוא באתר שהוקם למען מציאת הילדים בשם http://www.samandlindsey.org

777חסויה

New member
../images/Emo58.gif מצבם של הילדים החטופים

אולי אני מתבלבלת בין שתי חטיפות שונות שדובר עליהן אצל ד"ר פיל, אבל עד כמה שידוע לי הילדים נמצאו. לפני זמן מה ד"ר פיל התארח אצל ג'יי לנו והם דיברו על החטיפה ועל כך שהילדים נמצאו איפשהו ביערות (אני לא זוכרת בדיוק היכן, אבל זה היה מחוץ לארה"ב) וכמובן שהם היו בחיים. מצאו אותם לאחר שנתיים או יותר (התכנית של ג'יי לנו שודרה מזמן כך שאיני זוכרת את במדויק)

777חסויה

New member
כאשר התוכנית צולמה

הילדים כבר היו חטופים במשך תשעה חודשים. ד"ר פיל התארח אצל ג'יי לנו לפני מספר חודשים, כך שזה חשבון פשוט. וכמו שציינתי מספר פעמים בהודעה, אולי אני מתבלבלת בין שתי חטיפות (מכיוון שד"ר פיל התארח מספר פעמים אצל ג'יי לנו ודיבר על חטיפות שונות). אבל מה שאני כן זוכרת, זה שדובר על שני ילדים (אח ואחות) שנמצאו ביערות, את זה אני זוכרת בוודאות.

777חסויה

New member
על איזה עוד ילדים הוא עשה תוכנית?

עד כמה שידוע לי (מהתוכניות שבהן ד"ר פיל התארח אצל ג'יי לנו) הוא עשה תוכנית על שני ילדים שנחטפו ונמצאו, האח והאחות. והוא גם עשה גם עשה תוכנית על חטיפה של בחורה. נדמה לי שהוא דיבר על עוד חטיפות, אבל אני ממש לא בטוחה.

SuperKeren

New member
פפסססט רגע בלבלתם הכל!

אז מה נכון, בדוק ועובדתי בנוגע לילדים החטופים?

Y. Welis

New member
סיכוי נמוך שהם בחיים

כשהחברה שלו נשאלה אם הם חיים, השיבה שכן, אבל בדיקת הפוליגרף הראתה סיכוי גבוה לשקר. הסיכוי נמוך משום שלא ניתן לאמץ ילדים בגיל כזה - הם ימלטו (אלא אם כן הם אצל פסיכופט, כמו ההיא מאוסטריה. הבעיה היא שמעט מאוד מהילדים שנחטפו שורדים. המקרה שלה היה יוצא דופן); האב לא הספיק להכין להם מקום מקלט כי הוא נעצר אחרי זמן קצר, ומאז הם לא היו בקשר איתו, כך שהביטחון שלו תמוה, ובכלל ההגיון שלו אינו ניתן לפיענוח, מה שמראה על שיקולים לא רציונאליים ומסוכנים.

מממ

לפי דעתי ליסה הזאת, היא פשוט יודעת הרבה. היא בטוח נתנה להם את המכתבים שהם לא חשודים, אבל היא פשוט יודעת משהו.

למעלה