התחלנו היום במרכז היום החדש

נילי41

New member
../images/Emo141.gifהתחלנו היום במרכז היום החדש

לתשושי נפש. זוכרים שסיפרתי לכם על הדילמה שהיתה לי לאן לשלוח את בעלי המקסים, אחרי שנתיים ורבע שהוא הלך כל יום למרכז יום רגיל. בגלל ההתדרדרות במצב היינו צריכים לעבור למרכז יום לתשושי נפש. המקום ביישוב שלנו לא נראה לי מתאים למצבו ומקום אחר שנמצא ביישוב סמוך ומתאים לו יותר יכול לקבל אותו אך ללא הסעות. מכיוון שאני איני ניידת, נאלצתי לבדוק מחירים של הסעות שמסתבר שאיני יכולה לעמוד בו. היה לנו זמן עד סוף אוקטובר להתארגן ובאמת הצלחתי לארגן למרכז היום החדש תורם אשר יתרום לעמותה של מרכז היום סכום כסף שיכסה את עלות ההסעה... לא האמנתי שזה יעבוד אבל אני שמחה לבשר לכולם שמהיום התחלנו בסידור החדש בשעה טובה. אני מאוד מרוצה ובעלי גם כן, אבל הוא מרוצה תמיד, בכל מקום ובכל מצב. זוהי תכונה נהדרת שלו, מאז ומתמיד הוא ראה רק את חצי הכוס המלאה וככה הוא עבר את החיים עם כל העליות והירידות, באופטימיות ובתקווה. אני כל כך שמחה שהעניין הסתדר שהרגשתי צורך לשתף אותכם גם כן. שיהיה ערב טוב ומשעמם, כמו שאסתר תמיד מסיימת...

ענתי44

New member
אני כל כך שמחה בשבילכם ../images/Emo140.gif

שיהיה בשעה טובה, ומי יתן ובעלך יהיה במרכז החדש עוד שנים רבות, בלי שינוי לרעה במצבו.

zs1957

New member
בהצלחה במרכז יום החדש

היי נילי , אני שמחה בשבילך שבעלך נקלט במרכז יוםחדש. העיקר שהוא מרוצה ונמצא תור לבעית ההסעה. מאחלת לו שיעברו עליו הרבה ימים טובים מלאי הנאה ושמצבו לא יתדרדר. כל טוב, זהבה שחם

נילי41

New member
ענתי וזהבה תודה

הלואי הלואי הלואי והוא יוכל גם פה לבלות עוד שנתיים, זה נראה לי כמו שיא השאיפות שיכול להיות לנו היום...

טיקו1

New member
מרכז היום החדש

שמחה שהכל יצא על הצד הטוב . בהצלחה בהמשך רותי.

מזל טוב נילי ובהצלחה

נילי יקרה , אני שמחה לקרוא שעניין מרכז היום החדש הסתדר לשבעות רצונכם. האם הוא ישהה שם עד הצהריים או עד שעה 4 ? אני מקווה שזה יקל עלייך ושרק יהיה לו טוב ויקבל טיפולים מועילים. שולחת לך חיבוק חם ותקווה לימים טובים , טובה

נילי41

New member
תודה טובה,

המקום פועל רק עד הצהרים. כל הרעיון של עד 4 היה שגוי מלכתחילה, הוא הועלה ע"י העו"ס שלו שרצתה לשכנע אותי שילך למרכז היום המקומי, ולא היתה מודעת כלל שגם הוא לא פועל עד 4. אני דווקא די "נדלקתי" על הרעיון כי זה משחרר אותי לעבוד כמעט כל היום אבל זה לא היה מעשי בשום מקרה. בכל אופן במקום החדש יהיו פעילויות וטיפולים כמו בכל מרכז יום אחר. היום הייתי שם בבוקר והביאו פסנתר ואני מתארת לי שהיה להם שיעור מוסיקה או משהו דומה. חוץ מזה הם עושים פעילויות שונות בקבוצות קטנות. אפילו אפייה. היום אפו עוגת גבינה, ובשבוע שעבר כשבאנו ליום ניסיון הכינו עוגיות. אז קבוצה של מטופלים, נשים וגברים, עוסקים באפיה. יש גם עבודות יד, קבוצות זיכרון, גינה טיפולית ועוד. אני מקווה שהוא ימצא לעצמו את מה שיעניין אותו.

אסתרס

New member
כל הכבוד נילי 44

אבל לכמה זמן תספיק התרומה? בינתיים בעלך יקבל את הטיפול שמגיע לו, ואת תוכלי לאגור כוח. לילה טוב ומשעמם לכולנו. ביי

נילי41

New member
תודה אסתר

התרומה תימשך כל עוד בעלי ימשיך במרכז היום ויזדקק להסעה.

נילי 41

מזל טוב במועדון החדש דרך צלחה לכם ושתשרה השמחה במעונכם. שמחתי לקרוא שהכל עבר ביום הראשון על הצד הטוב ביותר

למעלה