ולפעמים החגיגה נגמרת...

Fairywitch

New member
../images/Emo141.gifולפעמים החגיגה נגמרת...../images/Emo141.gif

היי אנשים ואנשות
אני אוהבת את כולכם, את הספרים ואת הפורום, אבל לפעמים צריך לתלות את הנעליים ולהסיר את הכובע. עברה עליי כאן כשנה של כייף, ואודי הוא פרטנר מדהים לנהל איתו פורום, אבל ודאי שמתם לב שאי כותבת פחות ופחות... זה לא יהיה הוגן מצידי להמשיך להחזיק בתואר הכחול (למרות שהראש שלי בהחלט כחול, לא פחות מזה של אודי, אתם תופתעו!!
)... אני שקועה בעניינים פוטריסטיים, אני עובדת כפול שעות, אני ממשיכה ללמוד, אני יוצרת (פוטושופ), אני כותבת (בעיקר פיקים או מאמרים פוטריסטיים...), ולנהל 4 פורומים הפך להיות הרבה יותר מדי. אז על שניים נאלצתי לוותר, וזה אחד מהם
אז זהו, אני פורשת מניהול הפורום
כאמור, היה לי נפלא, ומי שיבוא אחריי ייהנה מכל רגע של ניהול במחיצתו של מר מירון הצנום
, ובמחיצת חברי הפורום הנפלא הזה. ורק שיהיה ברור
- אני לא עוזבת את הפורום, רק את הניהול שלו
אני בהחלט אמשיך להיכנס ולכתוב פה! נראה לכם שתיפטרו ממני כ"כ מהר
אוהבת את כולם
חנה

אקס93

New member
אוהבים אותך חנה

תודה על ההשקעה האדירה ונקווה שהפרישה מהניהול לא תשפיע על הזמן שאת משקיעה פה. אבל את לא פורשת מהפורום אז אין למה להספיד אותך

../images/Emo24.gif

תודה בשם כל הגולשים פה עם מה שנתת, ואת לא צריכה להצטער שאת לא יכולה לתת יותר. ואני מקווה שבכל זאת נראה אותך בסביבה :) החשש היחיד שלי הוא שכאשר אודי יהיה המנהל היחיד, פורומינו ישרוץ משתמשים עם שמות כמו "פולמן, פיליפ" "פולמן פיליף" "filip Pullman" וכו', שיתחרו אחד בשני בהספמה של הפורום, תחת אישורו של אודי [או שמא תחת עטו של אודי?]. זהו מצב טרגי לכל הדעות. אז תודה לך, ותמשיכי לעשות כל כך הרבה :) את צריכה להיות שמחה שאת מספיקה כל כך הרבה ולא להיות עצובה שאת לא מספיקה יותר.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifהרגת אותי!!!

"פולמן, פיליפ" "פולמן פיליף" "filip Pullman"

אקס93

New member
זה היה מצחיק אם זה לא היה נכון

אבל כלכ כך נראה לי שלמישהו יש התנגדות לריבים האלה

JustRain

New member
כל עוד את לא עוזבת - לא אסקול אותך ../images/Emo24.gif

אני באמת מצטערת שאת מפסיקה לנהל, אבל העיקר הוא שאת נשארת בפורום. ואני לא יכולה להאשים אותך על שאת שקועה בעניינים פוטריסטיים... אוהבים אותך

חנה ../images/Emo201.gif

זה נורא עצוב
את יודעת, עכשיו כשאת כבר לא מנהלת, אודי יוכל לסחוט אותך בצורות שונות ומשונות. "מה אכפת לך לתרגם את זה בשבילי? את כבר לא מנהלת את הפורום, לפחות תעשי את זה!" "אבל אודי, זה השיעורי בית שלך!" "אההה, אז את גם נוטשת את הניהול וגם לא תורמת?!" לא משנה שלא יהיו לו שיעורי בית בצבא.... חסר לך אם את נעלמת מפה! בכל מקרה, תעשי לי ילדים, וכאלה.

האבק

New member
זה מדהים איך בכל הודעה בשרשור הזה

אני יצאתי רע, נצלן, סוטה, מציפן ועוד ועוד...! מה עשיתי לכם

limilu

New member
אתה המנהל, זה רק טבעי ../images/Emo3.gif

שיחתרו תחת מרותך וכל זה...

האבק

New member
../images/Emo24.gif

אכן עברה שנה של כיף
היית פרטנרית מעולה ועשית עבודה מצויינת! שמחתי להכיר אותך ואני מאד מקוה שתישארי כאן בפורום
וכמובן, שבכנסים הבאים תבואי גם לאירועים שלנו
אז תודה רבה רבה לך!

Fairywitch

New member
ברור שאשאר כאן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ואני מקווה שיותר חברי קהילה יבואו גם להרצאות שלי
סתם, סתם, באמת לא יצא לי הפעם, כי דסקסתי בכל רגע פנוי עם פוטריסטים אחרים בחדר הסנובי שהיה עליו שלט "כניסה מעל גיל 18"
ושכחתי את עצמי ופספסתי. מה שכן- רציתי את סדנת התרגום- לא הבנתי למה צריך היה להירשם מראש

למעלה