ושוב שלום לכם

../images/Emo141.gif ושוב שלום לכם

הזמנו מקום בצימר בצפון, בגלל היותו מבודד אין שם ארוחות. חשבתי לפנק אותנו ולהזמין לנו ארוחת צהריים או ערב לצימר. מישהו יודע על חברה שעושה דברים כאלה? (אנחנו נהיה ליד צפת) למישהו יש רעיון לעוד פינוקים בתוך הצימר 0רק אל מאסג'ים למיניהם) תודה לכולם ושבוע טוב.

בלבי

New member
בהחלט יש שירות כזה !

ניסינו ומאוד נהננו. אני רק לא זוכרת את שם השף שמבשל ומסתובב בין הצימרים בצפון, וגם לא שמרתי את הטלפון שלו. אבל הוא מפרסם את עצמו בצימרים וביישובים אליהם הוא מגיע, אז פשוט תשאלי את בעלי הצימר. לדעתי השירות מבריק, הוא מגיע עם סלסלה ענקית גדושת כל טוב, בהתאם למה שהזמנתם (יש תפריט עם בחירה), עורך שולחן לתפארת, הכלים יפים, עם מפה לבנה, יין, לחם, מנה ראשונה, עיקרית וקינוח... כמויות מאוד גדולות של אוכל, שהספיקו לנו לארוחה נוספת למחרת. וכמובן הכל היה טעים להפליא. מגיע חם וטרי. שוב, תבררי דרך בעלי הצימר, הם וודאי ידעו לתת לך פרטים נוספים. מצטערת שלא שמרתי. אם אצליח להיזכר לפחות בשם (עומד לי על קצה הלשון) מבטיחה לעדכן.

drtrip

New member
../images/Emo140.gifתודה על העדכון, לא ידעתי שיש

כזה דבר ועוד קרוב אלי!!!

אם אפשר לומר את שם הישוב

יש כמה וכמה כאלה שמספקים ארוחות לצימרים,יש בנהריה,יש בהילה,יש במנות,ואני קורא שיש גם בחרשים,השאלה הייכן ליד צפת,כי אני מעריך שלא יבוא מישהו מנהריה או הילה לראש פינה שהיא ליד צפת,אבל לאלקוש או מרון כן.

למבקר המדינה

זו ההזדמנות לכתוב את אלו שאתה מכיר וממליץ כולל טלפונים. אני בטוחה שהקוראים בפורום ישמחו לדעת על כל האפשרויות.

katam

New member
אולי יש כאלה שהנופשים יכולים

לקחת מהם אוכל. אני אסביר לפעמים אנחנו מטיילים ובערב אין חשק לצאת אז אנחנו מבאים אוכל ממסעדה לצימר. אם יש אנשים פרטיים בצפון שעושים דבר כזה אשמח לישמוע. מקווה שהובנתי.

ארוחות חמות לצימר-אפשרויות נוספות

גורמטו מכפר ורדים. שני גברים (רפי וחנן) מכינים ומביאים לצימר עד חצי שעה מכפר ורדים. הסגנון איטלקי ויש כמה תפריטים. טלפון 052-8396428 יעל וציונה מכינות אוכל יפני כשר (צהריים/ערב). הם גרות במצפה אבירים ואני חושבת שהרדיוס נסיעה שלהם דומה. טלפון 054-7631528 או 052-3795400 אתי ממושב צוריאל מכינה בשר/דגים/עוף/קוסקוס+קציצות מפרום ועוד. אוכל כשר. רדיוס נסיעה דומה טלפון 04-9976706 כולם עושים בבית (לא מסעדה). מה שאומר שצריך להזמין יום-יומיים מראש.

לגבי אוכל לקחת ממסעדות

לפחות באזור הגליל העליון המערבי אני יכולה לחשוב רק על המסעדות הלבנוניות כמו מסעדת הר מירון בתחנת הדלק בג'יש(גוש חלב). אנחנו לוקחים משם חומוס, טבולה, מג'דרה, פלאפל וטחינה. (הוא פשוט מעולה).

katam

New member
תודה רבה

אנחנו מאוהבי אמירים אני צמחונית ובעלי מאד לא מתלהב מבשר. בפעם הקודמת לקחנו מהסינית בתחנת הדלק בצפת. היינו מאד מרוצים. נתת לי יופי של רעיון אכלנו בלבנונית בהר מירון ומאד נהננו אז אולי באמת נקח משם אוכל לצימר. בכל אופן רשמתי לעצמי גם את האופציות הנוספות שהיצעת. תודה

ה דרומי

New member
בגורמטו צלצלתי אבל אחד לא רצה

בקיצור לא בדיוק רצה "לעזור" והשני בכלל לא ענה ב

הדרומי-למה הכוונה לא רצה לעזור?

אני משתמשת (גם) בשרותי גורמטו ומעולם לא נתקלתי בבעיה. אנא, פרט מה קרה. לי, בתור בעלת צימר, זה מאד חשוב! תודה

ה דרומי

New member
אחד סיפר שהוא חזר מחו"ל

ושאין לו זמן ןשהוא בדרך לחברים. השני בכלל לא ענה ל
וזה אחרי שקבלתי את השם מבעלי הצימר וגם ב"תיק" יש את ההסבר על התפריט בתיק שנמצא בצימר. לא נורא . קצת נסיעה ב
ועשיתי קניה בכרמיאל. ושאלה אחרת נצל"ש מסעדת ורדים שווה מומלצת ?? מקווה בפעם הבאה באזור להיות שם אם היא טובה ?

katam

New member
תנסה פעם את הסינית בצפת

אם אתה אוהב את הסגנון ואם אתה באזור. היינו מספר פעמים והיינו מרוצים. בכרמיל יש מאפיה טובה שמוכרים גם גבינות. עוד מקום לקניה בכרמיאל זה טיב טעם. זה לא דומה לטיב טעם במרכז אבל מקום מעולה לקניות באזור.

ה דרומי

New member
אווו עד שאני יגיע לצפון היתי בטיב

טעם כרמיאל לקנות כי לא היה ממי להזמן לצימר א.ערב. וגם ירקות וטיפה פרות זה הדוכנים בצידי הדרך\כביש. ובירקא קניתי קצת בשר למנגל ובקרתי באימיש סנטר כול קומה משהו אחר.

katam

New member
ירקות ופירות קנינו בחורפש בפעם

האחרונה אבל גם בצידי דרכים זה נהדר. עוד מקום שאנחנו אוהבים לקנות בו דברים לצימר זה בכפר יאסיף. במיוחד בכל הקשור למתוקים. אבל גם בדברים האחרים. בקשר לבשר אני ממש לא יודעת כי אני צמחונית.

ובכן

במצפה בהילה בחור בשם מתי,מגיש גם ארוחות ערב,הטלפון שלו 0505768714,במצפה מנות דיקלה 049806025 ,בנהריה ורנית,אין לי כרגע את הטלפון שלה,ברגע שאשיג אותו אדווח

למעלה