זה רק אני והשם שלי

maiky17

New member
../images/Emo141.gifזה רק אני והשם שלי../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif

מהו המקור לשם שלכם
מהו המקור לשמות האחים שלכם
האם השם שלכם מוצא חן בעיניכם
ושמות האחים שלכם
[כמובן שאתם לא צריכים לציין שמות, למי שלא רוצה, אפשר סתם לדבר עליהם
]

RayoDeLuz

New member
אני אני..

קיבלתי את שמי על שם סבתי ז"ל שנפטרה לפני נולדתי ובקשה מההורים שיקראו לבת שלהם על שמה כדי שיזכרו אותה. אח שלי קיבל את שמו הראשון כי ההורים אהבו את השם ואת שמו השני על שם סבא רבא שלנו. ואחותי קיבלה את שמה ממני. כלומר אני בחרתי לה את שמה בערך... באותה תקופה לפני שהיא נולדה אהבתי את השם הזה וסיפרתי להורים על זה... ובנוסף קיבלתי בובה חדשה ורציתי לקרוא לה בשם של אחותי אבל אמא שלי אמרה שלא כדאי כי כנראה יקראו לתינוקת החדשה בשם הזה...
אני אוהבת את השם שלי כי הוא מיוחד מבחינתי... כמובן שאני אוהבת את השם של אחותי.. והשם של אחי הוא בסדר...
אגב, אני חדשה

RayoDeLuz

New member
תודה..

נכנסתי דרך פורום מנהלים.. כאילו ראיתי הודעה שלך שמה..

sweet148

New member
../images/Emo20.gif

אני לא כ"כ מה המקור,אבל פעם אמא שלי שמעה על ילד שקוראים גם כמוני והוא מספר שקוראים לו ככה בגלל שהוא אל-מוג כאילו לא מפחד או משהו כזה...והרעיון הזה מוצא חן בעיניי חחח
השם של אחי הוא על שם שהיה בפרשת השבוע באותו השבוע. השמות האלה לא מפריעים לי והם מוצאי חן בעיניי דוקא:)

מי אני ומה שמי? ../images/Emo3.gif

אני קרויה על שם דודה של אימי, שינו לי את השם שיהיה יותר מודרני משרה לשירי. המקור לשמות האחים שלי- אחותי על שם דוד של אמא שלי כמובן בשינוי שיהיה מתאים לשם של נקבה
, ואח שלי על שם עץ
אני אישית לא מתה על השם שלי אבל לא ברמה של לרצות לשנות אותו באמת

maiky17

New member
../images/Emo13.gif

קוראים לי מאיה על שם השיר של שלום חנוך, השיר ששני ההורים שלי הכי אוהבים בעולם [אותו שיר שהוא כתב לבת שלו - מאיה
]. ולשמות של שני האחים שלי אין משמעות מיוחדת, אבל בעיניי הם מאוד יפים. שלי קצת פחות

שמות

אני קרויה על שם סבתא של אמא שלי, אבל למען תהיו רגועים אציין שמדובר בתרגום השם כך שהשם שלי הוא שם מקובל בהחלט ולא "גיטל"/"בריינדל". לא מזמן גיליתי שאת ההשראה לשם של אחי ההורים קיבלו משחקן כדורסל שאבא שלי אהב, למרות שתמיד הם טענו שזה פשוט שם שנשמע להם יפה. לאחותי נתנו שם בהתאם לחג בו היא נולדה.

אחלה סקר../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

מהו המקור לשם שלכם
על שם איזשהי זמרת שאמא שלי אהבה
מהו המקור לשמות האחים שלכם
אני לא חושבת שיש משהו מיוחד.. האם השם שלכם מוצא חן בעיניכם ושמות האחים שלכם
פעם לא אהבתי את השם שלי.. היום אני יותר מקבלת אותו
ואני מאוד אוהבת את השם של אחי ה"קטן"
מאיוש

למעלה