חדשה כאן!

babyR1

New member
../images/Emo141.gifחדשה כאן!../images/Emo141.gif

אני חולה על הסדרה ורק עכשיו גיליתי את הפורום:) מקווה להשתלב... ואם מישהו יכול לפרסם מידע על השחקנית שמשחקת את אלכס תודה :)

f10

New member
Welcome To The O.C. Bitch

אני פרי (
|), 16. מי שמשחקת את אלכס היא אוליביה ווילד. היא אחת השחקניות האהובות בפורום, במיוחד ע"י איילה, אז אני מניח שהיא כבר תוסיף לך עוד פרטים עליה. תמונות שלה אפשר למצוא בגלריה. בכל אופן, ספרי קצת על עצמך.

babyR1

New member
פרי :)

אני רגינה, 16. ואני ממש מכורה לסדרה.. אם תרצה אתה מוזמן לבלוג שלי.. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=babyrg ד"א את/ה בן או בת?

ayala65

New member
הוא בן . וזה פרדי .. הוא טעה .

אז נאמ נאמ ברוכה הבאה [
]. אני איילה . אלכס זאתי אוליביה ווילד [הנסגדת , אני חייבת לציין]. אוליביה נולדה ב- 10/3/84 . אמממ.. סתם למי שתהה: אוליביה ווילד היא סטרייטית [למרות התפקיד שלה בסידרה..]. היא נשואה למישהו בשם טאו רוספולי [או משהו כזה..] והם התחתנו ב-2003. היא שיחקה בסרט "השכנה ממול" או איך שלא תירגמו את זה.. באנגלית זה: the girl next door. חוצמזה שהיא מושלמת ואני חולה עליה . אם את צריכה עוד משהו רק תגידי ^^

babyR1

New member
הוכחההההההההה ../images/Emo66.gif

קבל תמונה במיוחד בשבילך

f10

New member
דווקא התכוונתי שתעלי תמונה שלך עם

איילה

babyR1

New member
חחחחח

כן.. דווקא יש לי מהיום תמונה מהממת עם אושרי כהן..
נראה אולי אני יעלה

f10

New member
אושרי כהן

זה לא השוער המכביסט לשעבר
בכל אופן, תעלי תמונה שלך.

babyR1

New member
טעות מרה!../images/Emo2.gif

אושרי כהן משחק בסדרה שמשודרת בערוץ שלוש.. השיר שלנו... קבל תמונה שלו :)

f10

New member
אהה אז יש גם את השוער של נצרת

עילית שגדל במכבי וגם לו קוראים ככה. וביקשתי תמונה שלך, לא שלו.

babyR1

New member
יכול להיות...

בהחלט יכול להיות שיש אחד שקוראים לו ככה... ואני חושבת שאני יעשה איזה תמונה מעניינת בעודי מתנשקת עם איזה בחורה או משהו.. כי לפי התיאור שנתת לעמית שאתה מעוניין שהיא תתנשק עם בלונדינית.. נתת לי איזה רעיון.. :) אני אשמח שתעלה גם תמונה :)

ayala65

New member
חחחחחחחחחח

אני מבטיחה לך : בפעם הבאה שאני מתנשקת עם בחורה- לצלם את זה, ולעלות לפורום . מאושר?

למעלה