חוויה שהייתה לי הבוקר

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo141.gifחוויה שהייתה לי הבוקר ../images/Emo128.gif

שלום לכם חמודיי, כל כך יפים הדברים שאתם יוצרים שממש חבל לי לקלקל לכם את השרשור צ'מעו. הבוקר בשעה די מוקדמת ואני באחת הככרות רואה באמצע הכיכר איזה מין מבנה מוזר, מבנה בצורת כאילו איקס (כמו שהכנסתי כאן בשורה הראשונה) לא ידעתי מה זה, היו בו 4 תאים פתוחים, פתאום באה משאית עם צנור ששואב ביוב והתחילה לשאוב מהמוזר הזה, שאלתי אותו מה זה? והוא הסביר לי שזו משתנה לגברים. אמרתי לו אתה רוצה לומר לי שגבר באמצע הכיכר נכנס לתא פתוח ועושה פיש פיש? והוא השיב שכן זו המדיניות של עירית אמסטרדם אחרת הם עושים פיפי בכל פינה בחצרות, בכניסה לחנויות וכו.. והריח הוא ללא נשוא הגיוני מה להגיד. עשיתי סיבוב בכיכר, אני חוזרת אין משתנה ואין בטיח, כאילו הכל פרי דמיוני. עכשיו אני שואלת את השותף לדירה של צביקה כתבתי לכם שהוא בן 20, יהודי יליד הולנד והוא מספר לי שאכן זו המדיניות תאים פתוחים כמשתנה, בלילה שמים אותם בכיכרות ובבוקר לוקחים אותם. כי בבוקר אנשים אינם מעיזים לעשות את צרכיהם בכל מיני פינות בעיר, מה דעתכם? היכרתם את התופעה? אני זו פעם ראשונה בשבילי. שלכם בגעגועים יעלי

יעלי וכולם בוקר טוב ../images/Emo42.gif

נראה לי שאת צוברת חוויות ביזאריות...(
נו טוףףף ההולנדים ידועים בפתיחות שלהם... וחוצמזה ספרי מה עוד ראית...???

סבאאורי

New member
ציירים

בוקר טוב אמילי ולכולם עושה רושם פנטסטי הגלריות אם אני נכנס עכשיו אליהן חכו לי עוד כמה ימים עד שאצא... ברכות

אמיייייייייייייייייייייייי ../images/Emo45.gif

איזה יופי של אתר הבאת...ישר מעבירה למועדפים

emmy5

New member
פכינצס ליס ,את רומניה?

אני יודעת למה באת...את רוצה לנסוע איתנו לטבריה ...

emmy5

New member
princess liz ה"ר " עשה לי צרות

ממש אני לא יודעת איך ? ר=כ?

ממש לא...../images/Emo6.gif

אני חצי גרוזינית, רבע בולגריה ורבע רוסיה... ולמה את שואלת?

emmy5

New member
מה את אומרת?

את רוצה להגיד שרק הרומנים לוקחים את האטרים למועדפים ? הרומנים מחפסים קשה מאיפה לקחת חחחחחחחה PRINCESS ,תזארי ממני אני רומניה 100%

emmy5

New member
princess../images/Emo96.gif../images/Emo24.gif

טוב לכל אחד אני מחלקת קםה ....קצת מאוחר אבל אצלנו אולך

emmy5

New member
ללחוץ על שם השיר בצד שמאל

אולי ראשון או שני ולחכות קצת נפתח יותר קשה בהצלחה

bimbo.

New member
היי יעלי, אני מתארת לעצמי ../images/Emo2.gif

את ההרגשה המשונה שהיתה לך כשגילית שהמבנה לא קיים. בוודאי חשבת שהיה לך חלום עם הזיות. אין מה לדבר. יש מה ללמוד מהם. העיקר, תמשיכי לבלות וחזרי אלינו בשלום ומלאה חוויות.

yaely2

New member
מנהל
זה באמת היה מביך ../images/Emo67.gif

שלום לכם, עד עכשיו אני לא תופסת איך יכול בן אדם להיכנס למתקן הזה כשגופו חשוף לציבור ולעשות את צרכיו לתוך המשנה שנמצאת במפגש בין 2 הקירות. מעניין מה אומרים הגברים, דני או שני, הייתם יכולים כך באמצע הלילה באמצע הכיכר לעשות פיש פיש לעיני כולם? מתגעגעת יעלי

dani 123

New member
לאחר חצי תריסר בירות? כן../images/Emo70.gif

גם את לא תהיי בררנית במקרה כזה במיוחד כאשר הברירה היא במקום מסודר או במ.....

למעלה