חוזרים לשיגרה

אתי אתי

New member
../images/Emo141.gif חוזרים לשיגרה ../images/Emo39.gif

זה מה שיפה בתוכנית לחיים - לא משנה מה קרה אתמול, היום יום חדש והכל פתוח. שיהיה יום מצויין לכולנו

חן123

New member
ומסגרת "חוזרים לשגרה"

הייתי אתמול אצל הדיאטנית זה אחרי 4 חודשים ומשהוא שלא הייתי אצלה, ועליה דרמטית משקל + תקופה קשה שלי, שבאה לידי ביטוי גם בנוכחות דלילה שלי כאן בפורום עצוב מאוד שמאז משקל הנמוך ביותר שלי בשנתיים האחרונות עליתי 7 (!!!!) ק"ג, אבל עם העובדה הזאת אפשר רק להמשיך הלאה כתבנו תפריט חדש, אבל הבעיה היא להכנס ל "ראש" של דיאטה, ולזה מאוד קשה לי בנתץיים גם לא הייתי ערוכה בבית לאוכל נורמלי, וללכת לקנות בורקס לא בא בחשבון, אז את היום אשרוד איך שהוא ובסופ"ש אערך לשבוע הבא זהו, תקוו בשבילי לחזרה למוטב, נורא קשה ךי כרגע, ואני מנסה לא לנתב את זה לאוכל

טיפוטף

New member
כשאין אוכל מבושל בבית ורוצים לשמור

אפשר להכין סלט, עם פסטרמה או טונה וביצה במעט מאמץ. מה אני אגיד לך, אני חושבת שדווקא ברגעים (או תקופות) כאלה, אנחנו נבחנים ביכולות הנפשיות שלנו - ולא בתקופות שבהן הכל טוב, מרזים, יפים, העבודה זורמת והילדים מלאכים. ואולי, הידיעה שלמרות זה ולמרות זה ולמרות זה, את לא מתמוטטת ולא מדופרסת, תנחם במשהו?

חן123

New member
ואנחנו עכשיו גם אחרי החגים

ויש עוד זמן עד האוזני המן...

טיפוטף

New member
הבעיה עם פורים זה הממתקים

האוזניים... בכלל חוץ משבועות לדעתי אין חגים עם מאכלים מסורתיים טעימים באמת. הבעיה עבורי היא יותר הארוחות המשפחתיות והחופשות (מבחינת הדיאטה כמובן).

למעלה