טיול פורום בשבת ה12.2

../images/Emo141.gif טיול פורום בשבת ה12.2 ../images/Emo141.gif

מה בתכנית......... נפגש בשעה 9.30 בחניון קק"ל אחרי תחנת הדלק באליקים ( ליד פסל הצפור הכחולה) קפה , חיבוקים, נשטוף את העיניים בתורמוסים ליד השמורה משם ניסע לעבר גבעת הרקפות בגלעד נרד בכביש לג'וערה דרך יער מקסים, לעבר מרבדי הכלניות במגידו נחזור לפארק הזורע נערוך בו ארוחה משותפת ואם ישאר כח וזמן נסיים בנחל ציפורי האופציה לקטיף פסיפלורה במדרך עוז , נשארת אם רוב המשתתפים יהיה מעונין. מזג האויר צפוי להיות אביבי שרשרו כאן רק מי שבא מי שלא מגיע מקבל פטור , ורגשי השתתפות לתרוציו
סוף שבוע נעים

אני אני אני אניוהוא בטוח../images/Emo9.gifרגע הולכת לשאול מי

עוד בא
מרבדי הכלניות במגידו זה איפה שכבר היינו שנה שעברה? ומה עם מסעדה כזו שרק את מכירה
לא רוצה חומוס/לבנה/פיתות
יווווווווווווו איזה כיייף

../images/Emo24.gif לבוא../images/Emo92.gif כי התגעגעתיייי../images/Emo13.gif

ומה אוכלים לארוחת בוקר
? אפשר להזמין מהבלוג?
מה אני אכין?

זה מה שקורה למי ש"בילה" לילה לבן ../images/Emo193.gif

וואלה \ תודה שהערת את תשומת הלב יש לי פתק לא מרופא אחד לפחות מ 7 !!! רופאים בתל השומר לילה קשה עבר על כוחותינו , התרוצצנו מרופא לרופא בשל וירוס חצוף שעשה בלאגן לבת משפחה עכשף הכל פ'סיידר ואני מתנצלת על הטעות
כבר הולכת ללוח להעתיק
הטיול בשבת ה 14.2 הדגש|הטיול בשבת ה 14.2 הטיול בשבת ה 14.2 הדגש|הטיול בשבת ה 14.2 הטיול בשבת ה 14.2 הדגש|הטיול בשבת ה 14.2

maybesure

New member
קודמכל

מאחלת בריאות לחולים שנית תרשמי 2 ותודה מראש על הארגון

../images/Emo25.gif מתראים מחר../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אני מרגישה כמו ילדה קטנה שיוצאת לטיול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה להכין לארוחת בוקר
תעזרו לי להחליט......

חחחח אישה, תביאי את העוגת שוקולד שלך ההורסת

יו יש לך עוגת שוקולד משגעת. בעצם אל תביאי זה מתכון לאכול הרבה עוגה,חחחחחחח

נושייייייייי את באה../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif מה שתרצי

אני אכין מה שתזמינו.... אני אכין עוגה בתנאי שאתן תכינו לי משהו אחר טעים ולא משמין ....שיהיה איזון
ועכשיו באמת אני יוצאת להליכה חחחח עוד מעט חוזרת ביי ביי

בריאות בריאות ועוד בריאות

לא שמתי לב בכלל לתאריך חחחח שוקולדה מה מכינים? מה בהזמנה? רצוי לשתף
רוצים שאני אכין לכם פול מצרי לבוקר? (ואני לא מוותרת על מסעדה לצהריים) רק תזמינו
עד שאני חוזרת מההליכה שיהיה כאן שרשור אוכל(אוכל בריא ולא משמין),כי אני יוצאת לקניות

ה דרומי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo193.gif../images/Emo184.gifרק בריאות טפו טפו

הבאסה היא ששוב אני לא יוכל להגיע
לטיול שוב גם השבת הזו כמו אחרות התחיבויות קודמות תהנו לכן ולא לשכח את המצלמה שלפחות נראה קצת תמונות יפות.

אנונה11

New member
../images/Emo45.gif + ../images/Emo35.gif

נגיע אני ושני הילדים. צריכה הבהרה לגבי נקודת המפגש: האם פארק קק"ל נמצא אחרי המחלף של אלייקים שבו גם עולים לדליית הכרמל?

../images/Emo24.gifגם אני באה, תביאו הרבה אוכל הרבה שתייה

ויאללה נעשה קצת שמייייח. יאללה בלגן איזה כייף:))

הבהרות ,למען הסר כל ספק ../images/Emo69.gif

נפגשים מיד אחרי תחנת הדלק בעלייה לדליית אל כרמל, יש חלקת יער בכניסה אליה צפור ענקיות כחולה של הקק"ל נפגשנו שם כשטיילנו בעוספייא למי שזוכר . נערוך אולי שם את ארוחת הבוקר על מנת לא להסחב עם מוצרי מזון העלולים להתקלקל בשמש שכל אחד יביא מה שנראה לו לארוחה משותפת...תרגישו חופשי להתבטא קולינרית
אני מתכננת להביא קיש גבינות רוקפור ופרמזן +סלט כלשהו למי שיש שולחן מתקפל ויכול להביאו אתן
גדול! מי שאין לו את מס' הנייד שלי מוזמן לפנות במסרים . אנחנו מגיעים עם חברים בערך כ 10 אנשים. שיהיה טיול מהנה ונעים

../images/Emo45.gifאנונה ואני נביא שולחנות מתקפלים

אני הפעם באה עם האחיינים והגיסה אנחנו נהיה 4-5 אנשים הכנתי שני קישים מג'דרה עוגת גזר וכנראה עוד משהו נחמד וכמובן נביא תה עם נענע קנקן לבוקר

למעלה