כמה דברים שאולי תרצו לדעת..

../images/Emo141.gif כמה דברים שאולי תרצו לדעת..

אני לא יכולה לראות את האתרים שבנענע. יש למישהו מושג למה? חבל לי, כי אני לא יכולה לקרוא ולהגיב :( שנית, כיון שאני מעדכנת כל יום - אין טעם שהודיע על כך כאן כל פעם... אז תדעו שאתם תמיד מוזמנים לבקר ולהגיב :)
ברור לי שקשה יותר לקרוא באנגלית כשלא מורגלים בכך... בעצמי עברתי תקופה קשה עד שהתרגלתי... ואחרון חביב... היתה לי תקופה קשה של געגועים מאז הביקור האחרון שלי בארץ בנובמבר ועד לפני שבועיים, כשמצאתי את הפורום... התיקשורת כאן - בעיברית עם אנשים נחמדים - עושה לי המון טוף בלב, ואני רוצה לומר....
מקרב
!!!

איה@

New member
כאלה דברים תמיד כיף לדעת ../images/Emo24.gif

כשאמרתי על הפורום שהוא בית בדיוק לזה התכוונתי, (ויסלחו לי הציניקנים - אני נשארת בשלי) המפגש הזה - עם אנשים שיש להם תחום התענינות משותף - את בקנדה הרחוקה והקרה - אנחנו כאן בלב המלחמה, אז נכון שאני לא יכולה להציע לך קפה
ועוגיות....... אבל אני יכולה להציע לך חיבוק
ו-
ולהגיד לך - שתמיד נהייה כאן בשבילך, להקל קצת על הגעגועים. לגבי נענע - הם חסמו את השרתים שלהם לחו"ל - אי לי מושג מה הסיבה אולי אבטחה...... לגבי העידכונים שלך - אם יהיו נושאים מיוחדים ו/או מענינים שתרצי לשתף אותנו - ולספר לנו על עידכון - נשמח. כמו שאמרתי - זה לא חייב לבוא בהודעה חדשה - אפשר גם להזכיר את זה בתגובה שאת כותבת בלאו הכי. ותרשי לי לחזור ולהגיד לך שאני נהנית מאד מאד לקרוא אותך.
איה.

Toy story

New member
היי לוריין

כבר קבלתי מספר טענות שאת הבלוג שלי אי אפשר לראות בחוץ לארץ. ואני לא יודע מה לעשות :(((...

למעלה