כמה דברים

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo141.gifכמה דברים../images/Emo141.gif

יש לי כמה דברים להגיד לכמה ממכם,
-אור מה עם הטיסה שלך? היא מחר,את מוכנה,כבר הכל ארוז,את מתרגשת,איך הולכת להיות הפרידה מאבא,ומאישתו ואחים שלך? תעשכני אותנו
מריה איך את מרגישה? בטח את מתפנקת לך,כמוו שאני מכירה אותך...הסתדרת עם האי סי?
הגר איך הלך המבחן? לא סיפרת..אני מקווה שהלך הכל על הצד הטוב ביותר.
עידכנתי את רשימת האי סי קיו של חברי הפורום נוספו המספרים של אלינורוש,נדב,רותם ועומר,- אם בא לכם תוסיפו אותם לרשימת האי סי שלכם.
הוספתיא ת עומר לגלריית הפורום,יש שם תמונה שלו,תהנו לכם

רותם טל

New member
אני כבר הצבעתי

ואני צריכה שוב נראה לי להוריד אי סי קיו.כי אין לי מושוג איפה הוא וראיתי את עומר אהה,איך אני?

Silviya Bamper

New member
אני לימור ג א ה ../images/Emo34.gif להיות

האחת מה33 אחוז שרוצים לחזור לבי"ס! מוכנה ומזומנה והיום אני הולכת עם אבא לקנות שטויות לבי"ס איזה כייף זה...

missundaztood

New member
ואני גאה להיות זאת ש

לא רוצה לחזור ותומכת בהוספת שבוע, שבועיים, חודש, שנתיים של חופש...

פ ר פ ר 18

New member
איפה הימים הטובים של...

המחברות,יומנים,מורות צועקות על זה שהייתי משחקת בפלאפון ... איפה הימים האלה...
נ.ב אין לי יותר בית ספר
אני חופשייה

missundaztood

New member
ע עי עיד עידכ עידכו עידכון ../images/Emo13.gif

המבחן הלך פסיידר, אם אני אקבל מעל 85 אני הולכת ל5 יח"ל, אם אקבל בין 75 ל- 85 אז ל4 יח"ל ואם פחות אז ל 3 יח"ל. אין לי מושג כמה אני אקבל...כנראה שאדע את התוצאות ב1 לספטמבר. היום היה לנו מפגש של כל השיכבה בביצפר(יש 9 כיתות), פגשתי כמה ילדים חדשים והתחברתי אליהם, אבל בעיקר הסתובבתי עם החבר´ה מהיישוב שלי, הביצפר אירגון אירוע ממש נחמד עם טרמפולינות בנג´י בריצה, רובי צבע, נעלי חלל כאלה ועוד..הכתה שלנו היתה הכי חסרת מוטיבציה, לא השתתפנו בכלום כמעט
סה"כ האנששים בתיכון החדש נראים אחלה אבל עדיף לא ללכת לביצפר
... אז זייהו
שיהיה לכולם יום טוב

Silviya Bamper

New member
הגרה מחזיקה לך אצבעות../images/Emo70.gif

וזה נשמע ממש כיף כל המתקנים האלו... בפורים ובחנוכה שעושים לנו ימי כיף אז גם מביאים לנו כאלו ואני משתגעת מזה זה ממש נחמייד!!! והאמת לא הייתי מתנגדת לעוד כמה ימים של חופש כי אחרי שחזרתי אני מרגישה שזה לא הספיק... אבל אני מתגעגעת לבי"ס...

למעלה