לטיול יצאנו...
מצאנו

אבא גאה

New member
../images/Emo141.gifלטיול יצאנו...../images/Emo141.gif מצאנו

אז יש עוד מי שברגע האחרון שם לב שיש טיול והוא עוד לא נרשמה?
יש מי שניסתה להתחמק ומתחרטת??
יש מי שרוצה לדעת מה להביא ועדיין לא עידכנו אותו? אפשר במסרים אבל עדיף במייל....ואם שולחים מייל נא לציין גם מה הניק בפורום...
לא תמיד אני מקשר....
ומתנצלים בפני מי שקיבל מאיתנו מייל שאומר שאין אנו יכולים להזמין אותו / למסור פרטים על הטיול - אנו נוקטים באמצעי זהירות ולא נותנים פרטים למי שאין אנו מכירים.
ונוסיף רק דבר קטן - מי שקיבל פרטים ויש להם חברים חברות שהם הומולסביות והורים גם ומעוניינים להזמין אותם - יתקבלו בברכה. עדיף להודיע שנדע להיערך בהתאם.

|שינוי יעד ../images/Emo166.gif../images/Emo70.gif../images/Emo166.gif../images/Emo70.gif../images/Emo166.gif

הטיול עובר דירה!!! מי שלא קיבל/ה הודעה בטלפון, התקשרו אלינו !!! היום זה היום...

איזה כייף היה היום !!!

ככה סיכמו החבר´ה שלי את היום... קטינא רוצה שפעם הבאה גם אושר יבוא לסירה, והנסיכה מעריצה את דניאל לעולמי-עד !!!

D a n i e l l e

New member
באמת היה כיייף,

ואני שמחה מאוווד שיש לי מעריצות כל כך חמודות!!! אני
!!!

אבא גאה

New member
אוייי גם אושר רצה לסירה ../images/Emo7.gif

וכל הדרך לאוטו הוא ניסה להוביל אותנו חזרה לשם..."אבא, לשם לשם כולם שם, הטיול שם"... ועשה לי עצוב בלב... בפעם הבאה אושר גם יבוא לסירה! ולנו היה ממש כיף! עם כ-ו-ל-ם וכ-ו-ל-ן...... היה נעים מאוד וגם טעים מאוד.... (הסלטים
) ומקווה כי לא יעבור זמן רב עד העונג הבא!

אבא גאה

New member
מה עושים עם תירס?

להעמיד אותם יפה ובעזרת סכין להוריד את הגרעינים. ניתן להכין פשטידות. מרק תירס חם לימים הנעימים של המזגן. סתם לערבב עם חמאה ומלח ולהגיש כתוספת. להוסיף לאורז. להאכיל ברווזים בפארק הלאומי. כמה נשאר לכן עכשיו?

ציבונה

New member
נשארנו עם קילו וחצי

ואפילו הילדה שחולה על תירס אמרה די לא רוצה יותר תירס.

ציבונה

New member
זו בדיוק הבעיה

הגענו לשוק רווי מלא תחרות. היינו בטוחים שיש לנו מוצר מנצח אבל זה כי לא עשינו בדיקות שוק ראויות אם היינו יודעים מראש איזו תחרות מחכה לנו היינו באים עם מוצר אחר למה התירס של השכן תמיד צהוב יותר???? בפעם הבאה אנחנו נגיע עם

אבא גאה

New member
וזה בדיוק הזמן

לפתח קשרי ידידות עם שכנים בבניין. יש לאפות פשטידות תירס ולחלק לשכנים.......בבחינת "שלחי תירסך על פני המים" ואני לא הייתי מציע לכן כבר לחשוף עם מה אתן מתכוונות להגיע למפגש הבא, ערבה סביר מאוד להניח כבר עוברת התמחות ברגעים אלו ממש בגידולי האבטיחים כדי להוכיח במפגש הבא שהאבטיח שלכם יהיה צהוב יותר..... אני מכיר אותה, זותי חייבת לנצח !

ציבונה

New member
האמת רעיון נפלא

חבל שלא חשבנו עליו קודם בדיוק נבחרנו (בעל כורחנו) לועד בית החודש. ואתמול אשתי עשתה גבייה של ועד בית ל 28 דיירים בדיוק כמות התירסים שנשארו... ואל תכניס אותי פה לתחרויות. אנחנו לא בכושר...

ליאת +

New member
רצינו לבוא../images/Emo10.gif

אבל היינו חולות (במשמרות) פעם הבאה- בטוח נבוא!!

למעלה