לקרנושי - תודה רבה!

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gifלקרנושי - תודה רבה!

שלום, שמי טל אתמול שהיה לי קצת משעמם גלשתי בתפוז ונכנסתי לפורום ונתקלתי במתכון של המאפינס שלך וראיתי שהוא ממש קל וחשבתי לעצמי שזה יהיה ממש נחמד שאני והאחים נעשה את המאפינס שלך כהפתעה להורים שלנו שחוזרים מחו"ל. ואז באמת שהאחים שלי חזרו בצהריים התחלנו להכין או יותר נכון "לזרוק" לקערה את כל החומרים שכתבת שם.. באיזה שהוא שלב אח שלי מסתכל על מה שיש בקערה ועל הכמויות שכתבת ומשהו לא נראה לו.. ואז הוא רצה לזרוק את הכל ואני אמרתי לו שנערבב ו"נזרום.." בקיצור אנחנו מערבבים ומערבבים ואנחנו רואים כל מיני גושים [מהקמח] ואז אנימתעקשת שנמשיך ואז עשינו ניסיון לקחנו שתי קעריות של מאפינס שנייה לפני שאנחנו מכניסים לתנור אח שלי רואה ששחכנו לשים אבקת אפייה [מקרה קופיקו] ותיקנו את הטעות. בקיצור של הקיצורים בסופו של דבר יצא מדהים הניסיון. ובגלל שלהורים שלנו הייתה טיסת לילה והם היו אמורים לבוא בסביבות שש. קמנו בחמש בבוקר והוצאנו את הקערה עם התערובת מהמקרר[היא הייתה שם מחמש בצהריים עד חמש בבוקר ] והתחלנו למלא את הקעריות . עכשיו שההורים שלנו טעמו הם אמרו שזה יצא מדהים. כמה הצעות לשיפורים: 1. אנחנו שמנו אותם 30 דק' בתנור וזה הספיק. 2. 5 דק' אחרי שהוצאנו אותם מהתנור , הם התקררו טיפה ואז שמנו מהתערובת מעל המאפינס [הכמות שרשמת שם היא ענקית עדיין נשאר לנו המון! ועשינו 11 מאפינס!] ואכלנו אותם אחרי איזה שלושת רבעי שעה וגם אז הכל מתקרר וזה יוצא פשוט מדהים!!!!!! ההורים ממש התלהבו מזה! אז אני והאחים שלי רוצים להודות לך ולפורום הנפלא הזה. נראה לי שאני אשאר פה להכין הפתעות בחופש הגדול להורים שלי! ד"א: אני בת 14 והאחים עוד מעט בני 12. ואני מצטערת אם זה יצא קצת יותר מדי חופר...

היי טל ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

איזה אושר וכיף לי לקרוא את מה שכתבת אני שמחה שיצא לכם טעים ושההורים אהבו תודה רבה על ההצעות לשיפור
ואשמח מאד לראותך פה איתנו

למעלה