מה היית לוקח לאי בודד?

רותם טל

New member
שקד שקד שקד שקד לכאן דחוף../images/Emo70.gif

את יכולה לפתוח את זה כהודעה חדשה ולהעביר את כל מה שהגיבו עליה

ש ק ד ב ת

New member
סילחו נא לי,סילחו שאני לא עונה כעת

על השאלה,וגם לא עונה על שאלתך-ילד! פשוט עבר עליי יום אתמול לא קל,וגם היום! ולכן לא יכולתי להצטרף לעובדה ששמחתי לראות את שמך מרצד לי על המסך. היית חסר לי,ואני בטוחה שלכולם?! לאן נעלמת לי?! לפחות היית בידיים טובות?!

Silviya Bamper

New member
וותרו לי על השאלה הזו..

אולי נראה לי הייתי לוקחת את המוסיקה שלי לשמוע. מה פתאום! הייתי לוקחת את המלך!

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo39.gif לך

לא תמיד יש מה להגיב,לא תמיד צריך שיהיה מה להגיב, אנו באים לכתוב והמילים
אינן יוצאות,לא יודעים איך לנסח,איך להביע ,המילים עומדות על הלשון אך בלי הועיל הם לא יכולות לצאת,הם עומדות בלב
אך לא יודעים איך לנסח אותם,הם הוקלדו על המקלדת אך לא כמו שהיינו רוצים שהם יוקלדו,כך למעשה אני/אתה כרגע.. וזה בסדר,וזה טבעי,וזה אפשרי ,וזה הכי בסיידר שיכול להיות,כי זה קורה לכולנו. כמו שכתבתי בהודעה למטה,בשרשור שקשור אליו,אני כבר יותר בסדר,מקווה שהחיוך לא ירד מפנייך
אבל אני לא קראתי את רובינזון..אך אולי אתחיל
החיים שלנו בנויים מחששות ומפחדים אף אחד לא מבטיח לנו שמחר שנעבור את הכביש לא תעבור מכונית בדיוק אף אחד לא מבטיח שהאוכל שנאכל מחר לא יהיה בו רעלים כלשהם אף אחד לא מבטיח לנו שלא נקבל סרטן בעוד כמה שנים מהקרינה בפלאפון אני לא יכולה להבטיח לך שאני לא אפגע בך יותר(אם אי פעם פגעתי) אבל אני מבטיחה שתמיד אהיה כאן,מתי שאת צריכה,תמיד פה לצידך ואוהב יותר מתמיד
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר
שקד

NaDaV18

New member
ילד

מדוע אתה חוזר בך, על המילים שאתה אוהב אותנו אני גם רואה בך דמות בלתי נפרדת מהפורום שלנו וגם לי הייץ מאוד חסר! ולמה אתה לא נרשם לתפוז?

ש ק ד ב ת

New member
אני לא מהמשקימים בבוקר זה../images/Emo42.gif

אלא פשוט לא נרדמתי הלילה
, מה לא ספרתי,את המדפים,את המגירות,את הבלטות,כמה נקודות יש בקיר. אבל כל פעם התבלבלתי מחדש,כל פעם יצא לי מספר אחר..
עד שהתייאשתי. וכן אורח,פורח טורח שליאני גם שולחת אותך מחר למשרד הפנים
....(בעצם תודיע לי לפני שאתה הולך לשם-התעודת זהות שלי מחכה כבר שנה וחודש שאני אוצייא אותה!). ..כעת אתה מפסיד מסרים,מסרים שבועייםם,רכילויות יומיות ,מסרים על מטאורים(למרות שחלק טענו שלא הגיע להם ההודעה החשובה!),זה כאילו אתה קורא עיתון בלי הרכילויות... לא הכרחתי,רק הצעתי,פשוט הכוכבית האדומה הזאת-עושה לי כזה....
ואדון נדב היקר,מזל שלפעמים גם ישראלים טהורים טועים. הרי כשאני טעיתי כמעט העמידו אותי למשפט,בפני בית דין! טעווית קוראות/קוראים (יש לי בעיה בלשון) לכולנו,מזל שלפעמים גם מושלמים כמוך טוועים
,ולא רק פשוטי העם!
בוקר טוב ילדוד´ס
שקד שאוהבת אותכם באופן מיוחד [URL='/'] כחול מודגש[/URL]

yanivca

New member
יהודים תמיד

עונים על שאלה בשאלה. יהודי א´: כמה זה 34 כפול 58? יהודי ב,: מאיפה אני יודע?

NaDaV18

New member
שקד,אני יודע ומבין כי שפת האם

שלך אינה עברית, אך.. עדיין! ממך הייתי מצצפה ליותר בנים-זכר בנות-נקבה

איפה הכוכבית האדומה שלי ? ../images/Emo7.gif

אפילו כוכבית שחורה לא הסכימו לתת לי בתפוז. הקמצנים האלה. טוב, זה אולי בגלל שמשרד הפנים סגור היום. אז זהו, כבר לא אורח. בקשתך - פקודתך , הוד מעלתך
שקד, מה פתאום את יושבת לי על הכורסא שלי ? ונדב, אתה מוכן להחזיר מייד את העיתון ? ומי לקח לי את נעלי הבית ? אוף, איזה מקטר אני. הייתי יותר מוצלח כאורח
אז ביי "ילד *" ( אדומה ) ברוך הבא "ילד בכוכבית" אויש, לימור לא תכיר אותי כשתחזור ... ילד עם ניק חדש וחבר מן המנין בפורום

yanivca

New member
בטח../images/Emo70.gif

אבל בלי שום קשר לזה. חוץ מזה - רק אנחנו יכולים לצחוק על השואה בלי שזאת תהיה גזענות
(
אני אוהב אותו
)

רותם טל

New member
תמצא סיבה יותר טובה

כי אם ישאלו אותך,אם זה טוב להיות יהודי וזה מה שתענה-זה יהיה עצוב. ואתה רואה? אין לך אהבה, אתה מתחיל לאהוב כאלה אנשים

yanivca

New member
לא מעניין אותי שזה יהיה עצוב...

זה מה שאני אוהב בזה, אז מה ´כפת לי
ומה רע בלאהוב אנשים מחייכים וסימפטים, תגידי לי, אה

Silviya Bamper

New member
לכל מי שתהה...

אני בסוף כן אטוס מחר (וופי) עם שינויים קלים במסלול המתוכנן אז הסירו
דאגה מלבכם
אוהבת, לימור

למעלה