נצל"ש עדכון
טוב... לאט לאט השתלטתי על הפורום (מזל שניהלתי את הקומונה אחרת הייתי משתגעת כי הכל היה לי חדש, וככה רק חלק..., וגם לא מזיקה FAIRYWITCH
(מצילה את התחת הקטן שלי.....ליתר דיוק...) אז כמו שהבטחתי, שמתי כבר הרבה טאגליינים שנראו לי חשובים מכל דפי הקומונה (כולל הארכיון) וכמובן שכרגע גם קישרתי בטאגליינים את הקומונות של גרגורי למרשל ולורי. הקישורים לקומונות בצורה הזאת הם זמניים, כי אני רוצה לשים אותן, ואת פורום תרבות צרפת למעלה מתחת לכותרת הפורום - וזה כבר בטיפול (אני אמשיך לעדכן) בין השאר, כבר יש לנו הודעת מנהלת שבה גם רשומים שמות האדומים של הפורום. ובטאגלינים תוכלו למצוא תרגומים לשירים שעשינו בקומנה, תמונות והסברים מפורטים על אירועים ומחזות זמר, שרשורי קליפים תחת נושא מסויים מקובצים יחד ועוד זהו... מעכשיו אני אתחיל להעביר את האלבומים של הקומונה להיות האלבומים של הפורום וכו' אמשיך לעדכן בהמשך על ההתפתחות של הפורום ומה שצפוי בעתיד הוא שרשור היכרות - אותו נתחיל אני והאדומים של הפורום, ע"מ שתכירו את הצוות שלנו יותר טוב, ואחריו אתם יכולים לשרשר גם על עצמיכם כדי שגם אנחנו נכיר אתכם אבל זה בקרוב... תהנו מהפורום מריה