מסרים לקראת שבת

../images/Emo141.gif מסרים לקראת שבת

אשמח לחלק כאן מסרים בנושאים ספציפיים. למעונינים צינו על מה ולמה וכן כיתבו 3 מילים סתם כך שעולות בראשכם. יום טוב

chenby

New member
איתן

אני רוצה מסר לזוגיות המילים שעלו לי קסם יושרה אהבה :)

הרוח הגבוהה

הרוח שממלא כל פינה, מאווררת את ההוויה. האלוהות מציפה אותך על כל גווניה. ומה שם על הקרקע, אדמה פוריה עומדת בבתוליה מצפה למדרך רגלך הארצי. הרוח שבך עומדת ללא ניעה, שתלי עצים, חפרי בורות ומלאי אותם מים וכך תצרי גשמים ורוחות שיחדשו את הרח שבך. זה הזמן להתחבר לחומר, לרגש, לתשוקות-האביב בפתח.

לפעמים חלומות מתגשמים

הנה נפתח לך חלון הזדמנויות. בעודך עסוקה בדברים החשובים, בדברים שמהווים בסיס- אט אט מאחורי גביך נרקמות מזימות רומנטיות לטובתך. קסם אמרת? אהבה....? צאי למסיבה בפורים, היי את ותשתוללי עד כלות- ביום פורים זה חלונות נפתחים והרוח החדשה שתחדור בהם תביא לפריחות חדשות.

chenby

New member
יו נשמה

תודה תודה תודה. הבחור שאני נפגשת איתו, מראה חום ואהבה שאנחנו נפגשים - רק שאנחנו נפגשים פעם בשבוע..\וכשאנחנו לא נפגשים, אנחנו יכולים לא לדבר כמה ימים - וזה מפריע לי ... וכן, אין לי כוח להתבאס בכלל, אני לא מוותרת על זה עדיין כי זה חדש והתחלה ואין חוקים -ואני מתה עליו.. אבל כן, אני הולכת לחגוג עד כלות.. תודה על המסר איתן שבת שלום וחג שמח

גלית

כבר חלפה לה שנה והנה באה חדשה. כשהמתח מתחלף באדישות המים עומדים כשהמתח מוחלף לשמחה המים זורמים. המתח חלף , אפכיהו למים זכים וזורמים. עכשיו זה זמן לחשיבה מחודשת, לתפיסה אחרת, לדרך פעולה חדשה, העשירי את עצמך בדברים ממלאים, העיזי במקומות שהבטן אומרת. התמלאות פנימית תובי אותך לתוצאות הארציות שלהם את שואפת. יום טוב

4today

New member
אפשר גם? ../images/Emo13.gif

אני אציין את נושא המסר כי אני חייבת איזושהי תשובה...אנחנו מנסים כבר נראה שנה (אולי יותר) להכנס להריון ללא הצלחה, כל הבדיקות תקינות ברוך השם, למה לא קורה כלום??
עייפות, תשוקה, תקווה

שלום לך

המון מסרים קיבלתי לגבייך אך המסר החשוב ביותר הוא שצריכים לנקוט פעולה ולא להסתפק במסר. ארחיב לך במסר פרטי. יום טוב

למעלה