משחק ההעדפות

../images/Emo141.gif משחק ההעדפות ../images/Emo141.gif

חוקי המשחק:
משתתף א' כותב 2 אופציות: X או Y, ומשתתף ב' מגיב בהעדפה האישית שלו וכותב עוד 2 אופציות ומשתתף ג' מגיב לו וכך הלאה... עד שנמאס
המשחק נסוב סביב נושא הפורום, הלוא הוא ד"ר פיל- כלומר שהאופציות יהיו סביב התוכנית, ד"ר פיל, המשפחה שלו וכו'. ו... בואו נתחיל

brum

New member
איככככס ריקי לייק ? זו ההשוואה שלך?

רק בגלל שמישהי הזכירה אותה ? מה בכלל ההשוואה ? ריקי לייק זו תוכנית בשביל רייטניג להראות אנשים מתכסחים (וגם חלק גדול מהם אלו שחקנים בכלל - ראית פעם את התוכנית ? - הם מחייכים לא משנה מה הסיטואציה) - זה כמו ג'רי ספרינגר רק פחות מכות - וכל הזמן אותו דבר - אנשים שבגדו בהם אנשים שבוגדים, כאלה שרוצים לשכב עם ... וכו' אין לתוכנית שום מטרה אלא לספק את יצר המציצנות ד"ר פיל מראה אנשים אמיתים עם רצון לעזור, והעזרה היא גם מחוץ לשידור, פיל מראה את זה לא רק בשביל הריטינג אלא מתוך הרגשת שליחות שהוא יכול לעזור גם לאנשים שרואים אותו בבית וגם לאלה שעל הבמה

לא לקחת את זה קשה...

ההשוואה היא בין מנחי תוכנית טלויזיה... תבחרי מה שנראה לך, ותני השוואה משלך שאחרים יגיבו

Music4Life

New member
חח אשכרה לקחת קשה

זה רק משחק מותק
תראי, גם אני חושבת שבזמן האחרון ריקי לייק ירדה ברמה..טוב, אני מודעת שתמיד הרמה שם הית הנמוכה אבל ג'רי ספרינגר זה פשוט טירוף, תת רמה לגמרי. אני צופה בריקי לייק כי זה..משעשע כזה..אבל אני מהלם לעיתים די קרובות מהרמה הנמוכה של התוכנית וזה משעמם, כל פעם באמת מי בוג דבמי, ומי שכב עם מי...איכס..עלבון לאמריקאים, עושה להם שם מזה רע, אני כבר מתחילה לחשוב שכולם בארה"ב כלבים לא צחוק אני מעדיהפ מן הסתם את ד"ר פיל, על כ-ל התוכניות והמנחיחם שיש..זה לא השוואה בכלל

Music4Life

New member
הבנים של פיל: ג'יי או ג'ורדן ../images/Emo35.gif

תבחרו מי הבין הבנים שלו אתם יותר אוהבים/מעדיפים

brum

New member
ג'יי !!!, אבל למה הוא כבר נשוי ?

לא חבל ? להתחתן כזה צעיר ? הוא גם נראה טוב וממה שהוא נחשף בטלויזיה יש לו לב רחב, ג'ורדון לא נחשף מספיק בשביל שאוכל לעמוד על טיבו (אבל גם הוא לא נראה רע) כמובן שזה סתם קישקושים כי אף אחת פה לא ממש מתכוונת לטוס לארה"ב לחפש אותם....

Music4Life

New member
זה סתם למשחק את יודעת..

אין פה שום כוונה אמיתית. רק למטרות משחק ותו לא. תמשיכו אותי. מישהו???

ג'יי- הוא הכי קרוב לגיל שלי ../images/Emo3.gif

רובין נשארת לשבת בסוף התוכנית או הולכת עם ד"ר פיל

Music4Life

New member
שירי, לא הבנתי ת'שאלה שלך...

מה פרוש, ומה קשור {חחח סורי לא הבנתי..)

הבהרה...

רובין הרי תמיד נגררת או גוררת, תלוי איך מסתכלים על זה, אחרי ד"ר פיל, אז השאלה היא מה אתם חושבים שיותר נכון/יפה/מתאים שהיא תישאר לשבת או תלך איתו?

Music4Life

New member
שירי...

האמת היא, שאני לא הכי מבינה מה אתם רוצים מרובין
אני אוהבת אותה {או שאתם מקנאות!!}
{זה היה בצחוק...} היא ממש לא"נדחפת" לשומקום, וזה יפה שהיא משתתפת בדברים של בעלה. אם היא יכולה לתרום אז למה לא...היא מאד מעורבת בכל מה שהוא עושה וזה יפה שאכפת לה. היא נראת לי אישה מאד חמודה. היא לא משתתפת בכל תוכנית וד"ר פיל לא דוחף אותה בכל חור..הוא מזכיר אותה הרבה אבל הוא נותן דוגמאות מהחיים שלו והיא אישתו מן הסתם, אז מה הקטע, מה רע
היא השתתפה בכמה תוכניות, לא הרבה..אז למה להסחף ולהגיד שהוא דוחף אותה "בכל חור" - לא נכון. היא בסדר ולא הייתי משנה כלום.

שלא תהיה שם בכלל. ../images/Emo3.gif

מה היתה אלכס הנערה מ"פמילי פירסט" צריכה לעשות - ללדת או למסור לאימוץ או להפיל את נייתן (התינוק)?

brum

New member
נראה לך שאני רצינית ?????

אני נשואה באושר עם 3 ילדים - לא מחליפה את החיים שלי , קשים ככל שיהיו בעד שום דבר שבעולם

Music4Life

New member
נשואה???

הא, עכשיו הבנתי....... את מבוגרת...חשבתי שאת בגילנו פחות או יותר, איזה קטע
יפה לדעת....

למעלה