נאווה

ornelia

New member
../images/Emo141.gifנאווה

בזמנו שאלתי אותך שאלה על מתכתיות בפה ואת המלצת לי לקחת אבץ עד היום אני נוטלת אבץ המתכתיות עדיין ישנה אך פחותה מה שכן נשירת השיער שלי פסקה ב- 80% (לכל אלה שנושר להם השיער) כדאי ומומלץ מאד. שאלתי האם בזמן נטילת האבץ אני יכולה לקחת גם מגנזיום? למרות שניסיתי מגנזיום לבד בזמנו ואז החלו כאבי ראש איומים ואני קשרתי אחד עם השני והפסקתי. מה דעתך?

חפשי חומצה מלית - זה עוזר מדהים

אחרי שתתחילי את החומצה המלית, נסי לקחת תוסף מגנזיום (החומצה מלית משפרת את ספיגתו) מעבר לזה, תודה שבחרת לשתף אותנו בדברים טובים שקורים

בעניין

המגנזיום. גם לי התחיל כאב ראש אחרי שלקחתי מגנזיום (למרות שהוא ניתן לי כטיפול לעניין אחר). מעניין אם ידוע קשר בין מגנזיום לכאב ראש. ואולי יותר פשוט לאכול מזונות עתירי מגנזיום במקום התוסף, כלומר אולי זה לא המגנזיום בתוסף אלא משהו אחר שמרכיב את התוסף. אין לי מידע רפואי, אני רק מעלה השערה.

ornelia

New member
נאווה - עדיין לא הבנתי../images/Emo141.gif

האם לקחת חומצה מלית ובנוסף גם את המגנזיום וגם האבץ? האם זה לא יותר מדי לגוף? דרך אגב אני שמחה לשתף בכל דבר טוב שקורה לי במחלה זו.

תוסיפי רק חומצה מלית

ותני לזה שבועיים - תראי מה קורה ודווחי. את עניין כאבי הראש - אבדוק כל מה שהגוף מקבל ואינו צריך זה יותר מדי, כל מה שהגוף צריך ואינו מקבל זה פחות מדי. וכל גוף לגופו, ושוב אדגיש שהכי טוב זה מטפל אישי בטח יותר טוב מאינטרנט...

איתי ts

New member
אבץ לזמן מוגבל

אורנה- בנטילת אבץ לזמן ממושך יש לעשות הפוגות!! לתשומת ליבך (איזה מינון את לוקחת וכמה זמן...) נאוה- לי נראה שאורנה נוטלת תוספים רק על סמך הייעוץ בפורום, לכן יש להדגיש גם דברים אלו. בענין הטעם המתכתי הנמשך- אני חושב שרצוי להוועץ ברופא שמכיר את הנושא ולעשות בדיקות בהתאם. ישנם גורמים שתסמין הטעם המתכתי יכול לענות עליהם.

ornelia

New member
איתי - בבקשה תרחיב

נכון אני לוקחת את האבץ לפי המלצה בפורום כ- שלושה חודשים כדור של 30 מ"ג כל יום. - חשוב לי שתרשום מה הן תופעות הלוואי. וגם לגבי המתכתיות - אמרתי לרופא השיניים והוא ממש לא התייחס. לאיזה גורמים התסמין עונה ?

ornelia

New member
נאווה ובאותו הקשר אשמח אם תגיבי

להודעה של איתי. האם יכול להיות שאני עושה טעות?

איתי צודק. הפסקות זה בכלל דבר חשוב

בלקיחת תוספי מזון א ב ל . . . ייעוץ אינטרנטי, אפילו הוא הטוב ביותר, אינו מחליף מטפל הוליסטי בשר ודם שמכיר אותך. אי אפשר לטפל ללא בדיקה מעמיקה וללא לקיחת כל המקרה. אני חוזרת ומדגישה את זה מדי פעם, ותודה איתי שהדגשת את זה כאן, עם האבץ.

למעלה