סיכום שבוע

../images/Emo141.gifסיכום שבוע../images/Emo142.gif

הדבר הטוב של השבוע: הדבר הרע של השבוע: הדבר המצחיק של השבוע: פאדיחת השבוע: איש השבוע: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: תמונת השבוע:

NP16

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo140.gif

הדבר הטוב של השבוע: ביי לצ'קיזי. נו סתם,אין לי מה להגיד. הדבר הרע של השבוע: החום אימים. הדבר המצחיק של השבוע: הממ,כלבה שהכרתי שהיא בגודל הזרת שלי. פאדיחת השבוע: להגיע לעבודה ולא לעבוד. [אל תנסו להבין
] איש השבוע: ציטוט השבוע: וואו,אין. מאכל השבוע: תותים
תמונת השבוע:

JoNy Boi

New member
ידעתי שתגלה מי הודח ../images/Emo69.gif

לא הייתי צריך להיכנס

JoNy Boi

New member
לא נורא..כל עוד זה צ'אקיזי זה הודעה משמחת :)

רק עד מתי קריסטי תישאר שם זה ממש מגוחך =0

trashy c h i c

New member
../images/Emo205.gif

הדבר הטוב של השבוע: לא היה משוה ספציפי אני חושבת, אבל היה שבוע טוב. היה ומזג האויר הנעים. הדבר הרע של השבוע: מבחנים וכאלה..בצפר יו נואו. אה וגם שהולך להיות קר
הדבר המצחיק של השבוע: משהו אחד..אני זוכרת בהרצאה של חיל אויר היה מצחיק. פאדיחת השבוע: לא זוכרת. איש השבוע: לא יודעת
ציטוט השבוע: נו מה היה הרבה.. מאכל השבוע: נודלססס <: תמונת השבוע:

עונה

הדבר הטוב של השבוע:אהבה
הדבר הרע של השבוע: מבחן במתמטקיה 70 =\ הדבר המצחיק של השבוע: חברים.. פאדיחת השבוע: משומה אף פעם אני לא זוכרת אותן... איש השבוע: אהוד ציטוט השבוע: "אייל, לא מדליקים אש בשיעור שלי" מורתי להיסטוריה >< מאכל השבוע: שוקולד תמונת השבוע:

בעעע מתמטיקה../images/Emo10.gif

ביום שישי היה לנו מבחן ראשון והיה זוועת עולם! אני לא רגילה לציונים גרועים במתמטיקה

Nataly B

New member
באיחור קל :)

הדבר הטוב של השבוע: החתונה של אחותי! היה פשוט מושלם :) הדבר הרע של השבוע: - הדבר המצחיק של השבוע: הרבה, אבל אני זוכרת רק את החתונה כרגע
פאדיחת השבוע: בחופה (איזה קטע שזה שוב קשור לחתונה) היו כמה פדיחות. איש השבוע: כל המשפחה שלי :) ציטוט השבוע: לא זוכרת כרגע מאכל השבוע: לא יודעת אפילו איך קוראים לזה תמונת השבוע: -

למעלה