סכמ"ש אדום

veredmp

New member
../images/Emo141.gif סכמ"ש אדום ../images/Emo141.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: לזכר יום העצמאות שחגגנו השבוע, מתי היתה הפעם הראשונה שהרגשתם עצמאיים באמת? סופ"ש נעים לכולם ואל תשכחו להצביע http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1324&MessageId=140856631

veredmp

New member
../images/Emo165.gif מנצלת את האייקונים של יום העצמאות לפני

שיורידו אותם....
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): השירים מטקס יום הזכרון, השיר ששמו בפייסבוק (חרשתי עליו כמה וכמה פעמים אתמול....), וכמובן איך לא "ילדה שהתבגרה" ו"מה עשית"
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "שיר לאסף" של קרן פלס
תמונת/פליקס השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מפגש עם חברים ביום רביעי, ההופעה בנוגה ביום חמישי
האם פגשתם את מירי השבוע? לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מוזיקלי
שאלת בונוס: לזכר יום העצמאות שחגגנו השבוע, מתי היתה הפעם הראשונה שהרגשתם עצמאיים באמת? בפעם הראשונה שקיבלתי משכורת אמיתית, בעבודה הראשונה אחרי הצבא, ובזבזתי את כולה על רהיטים

עכשיו הבית נקי ומצוחצח אז אפשר לסכם.

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):מה עשית שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שיר לאסף קרן פלס, אני אוהב אותך חזק גידי גוב תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:עספור. לשמוע את מירי ברדיו בדרך לנסיעה לעצמון היה מעולה. ציטוט/י השבוע: אני אוהב אותך חזק, חזק חזק חזק ולא יעזור לך אם את עייפה או מדוכדכת אני אוהב אותך חזק, חזק חזק חזק ולא יעזור לך אם את עצבנית, פרועה
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום שני הופעה של מירי בקרית טבעון, אתמול סגרתי עם מעצב שיער וסגרנו טבעות,גם ההזמנות כבר מוכנות ויצאו להדפסה אחרי אינספור תיקונים, ההכנות בעיצומן, דברים זזים, ואני נהנית מכל רגע. שלישי רכבתי על סוסים בשדה אליעזר. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לחזור לעבוד אחרי יומיים חופש שהיו מעולה. נורא מאוכזבת שקרן פלס התחילה לעבוד עם נגנים חדשים (יש לומר של יהודית רביץ, מפתיע?
). משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של מירי. הולכת עם חברה טובה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן. היה מעולה.
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:ראיתי אותה על הבמה בהופעה בקרית טבעון. היא היתה מרגשת. אבל דיברתי עם מיקי- בעיקר דיבורים על חתונה- ככה זה ששנינו מתחתנים בקרוב(הוא יותר בקרוב ממני). סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מעלף. שאלת בונוס: לזכר יום העצמאות שחגגנו השבוע, מתי היתה הפעם הראשונה שהרגשתם עצמאיים באמת?באמת עצמאית היתה השנה שעזבתי את בית ההורים ועברתי לגור עם אהובי שלי

איריס מ

New member
מסכמת

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית, לשם, שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): השירים של קרן פלס תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: כל התכניות בהן השתתפה קרן פלס ציטוט/י השבוע: "רוצה שיתעלם הרגע לעולם" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום העצמאות משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: כרגע לא קיים. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חולף שאלת בונוס: לזכר יום העצמאות שחגגנו השבוע, מתי היתה הפעם הראשונה שהרגשתם עצמאיים באמת? מרגע שמודעת לבחירות שלי בחיים ולוקחת על עצמי אחריות שמתבטאת בשיקולים שלי, בדבריי, במעשיי ובהחלטותיי ביומיום. סופ"ש נעים לכולם ואל תשכחו להצביע http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1324&MessageId=140856631

ofree15

New member
מסכמת.. ../images/Emo6.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): מה עשית, אהובי, האביב שלי יגיע, הי אחותי. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): שיר לאסף, אביתר- קרן פלס, תן- רוני דלומי. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: אין.. ציטוט/י השבוע: מההההה??? למה דווקא עודד???? (המחנכת החמודה שלנו החליטה שאנחנו עם עודד המורה לשל"ח באוטובוס, בנסיעה של 3 שעות!!) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום העצמאות
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אתמול.. רבתי עם אחותי.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיול שנתי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש שאלת בונוס: לזכר יום העצמאות שחגגנו השבוע, מתי היתה הפעם הראשונה שהרגשתם עצמאיים באמת? אממ.. אתמול, ההורים שלי נסעו והשאירו אותי לשמור על אחותי לבד :)

מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות,יום ראשון, שיר לשירה,באה אליכם.. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):גאון-אביב גפן,מלח הדמעות-אביב גפן, יש לך אותי-אביב גפן,נבראתי לך-שלמה ארצי. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סופר נני. ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: "גאון מי שהמציא ת'זיקנה ,לפעמים אנשים גם צריכים מנוחה,גאון מי שהמציא את החיות לפעמים הם יותר מאיתנו אנושיות." משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: שאביב גפן לא הגיע לארץ להופעות יום העצמאות בגלל שלא היו טיסות מגרמניה בגלל ההר געש:/ משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי מסיקה ביום חמישי, ובשישי (שבוע הבא) הופעה של אביב גפן בזאפה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא...בקרוב:) סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מבאס שאלת בונוס: לזכר יום העצמאות שחגגנו השבוע, מתי היתה הפעם הראשונה שהרגשתם עצמאיים באמת? שהתחלתי לעבוד בטיפול בילדים...זה תפקיד שצריכים להיות הכי עצמאיים שיש..

veredmp

New member
את יודעת, "גאון" זה אחד השירים של נורית גלרון

שאני הכי אוהבת. הייתי אתמול בהופעה שלה, ואצלה אין הדרן בליינאפ. היא עולה לבמה, ואומרת משהו בסגנון "וואי, מה אני אשיר לכם עכשיו?" ואז כולם מתחילים לצעוק שירים, וכשהיא שומעת משהו שהיא נתפסת עליו היא שרה. והיא שרה את "גאון" אתמול כשצעקתי לה (ואפילו הודתה לי שביקשתי אותו
). שיר מדהים ממש, ובהופעה הוא עוד יותר עוצמתי

בהחלט שיר גדול...

נתת לי רעיון לגבי הלצעוק שירים:) בשישי אביב בזאפה אולי אני אצעק לו לשיר את גאון:) למרות שאין לי ממש אומץ :S אני ביישנית בקטעים האלה.. אממממ,נוותר חח...

ady18

Well-known member
...

שיר השבוע של מירי מטקס יום הזכרון הבייתה לא של מירי שיר של יום חולין-אילנית\משירי ארץ אהבתי חווה אלברשטיין תוכנית טלוויזה סטטוס יום מוצלח שני הופעות שלישי על האש משהו שמצפים לו סרטים... השבוע במילה אחת: מוזיקלי

yafit1305

New member
הסיכום שלי -תקופה טובה וחיובית עוברת עליי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):"אף אחת" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):קרן פלס - כל היתר חולף תמונת/פליקס השבוע:הכנתי לעצמי גלויית פרסום לנשים בהריון - שימו לב לתמונה האמצעית - ראיתם דבר כזה? תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:"אקסיות במצור" איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:תירגמתי מאמר ופירסמתי אותו - היו תגובות חיוביות מאנשים שזה עזר להם סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מצויין שאלת בונוס: לזכר יום העצמאות שחגגנו השבוע, מתי היתה הפעם הראשונה שהרגשתם עצמאיים באמת?תמיד הייתי והרגשתי עצמאית

למעלה