עמוד 47 - פרק 1X15

קרלוצה

New member
../images/Emo141.gifעמוד 47 - פרק 1X15../images/Emo141.gif

פרק יפה!!!! הכי הכי אהבתי איך שווהן הסתכל על סיד לפני שהיא הלכה לארוחה עם סלואן ואת איך שהוא קינא שהיא לוקחת איתה את וויל

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifועכשיו לגבי עונה 3 בהקשר...

לפרק הזה, עכשיו הבנתי למה סיד ראתה כשהיפנטו אותה את המספר 47 על הדלת (ראו תמונה) מפרק 309>>>> בטח גם לכם זה ברור עכשיו לא??
(או שזה כבר היה ברור לכם?!?
)

Moreiro

New member
אממ.. ../images/Emo121.gif|פטיריה|

בפרק 15 אומרים שלמספר 47 היתה משמעות לרמבלדי, אבל כבר לאורך כל הסדרה (כל העונות) יש שימוש במספר, אפילו אם זה לא קשור לרמבלדי (למשל בעונה ה1 שמרשל רצה להגיד את מספר הצילומים במצלמה ל47, או הסיסמה בפרק 14 לחדר מחשבים שהיתה 4747) אבל היו הרבה שכן קשורים לרמבלדי, בהרבה פרקים.

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאבל זה כן קשור.......

כי זה קשור לנבואה של רימבלדי שקשורה לסיד!!! וחטפו אותה בגלל הנבואה ובגלל הרצון לקחת ממנה את הביציות כדי ליצור צאצא של רימבלדי כמו שכתב בספר, וזוכרת שאמא שלה אמרה לה בסוף העונה השנייה שזאת היא בנבואה של רימבלדי לא אירנה

inbal145

New member
פספסתי את הפרק../images/Emo10.gif

מרוב עייפות נרדמתי ולא הקלטתי דווקא אתמול
אם למישהו יש תקציר של הפרק בעברית אני אשמח
אוף דווקא אתמול לא ראיתי

אני כרגיל אהבתי את הפרק...

זה עוד פרק (אני חושבת שהוא האחרון..) שפיספסתי מהעונה הראשונה.. (ולמי שלא מבין.. פיספסתי כמה פרקים מהעונה הראשונה כי זה היה לפני שהתמכרתי..) הפרק היה טוב! גם אני אהבתי את המבט מלא קנאה של והן כשסידני לקחה את ויל לארוחה... איזה חמודה סידני הייתה בקטע עם פרנסי והטבעת נישואים.. אבל ערץ 2 הטיפשים איך הם חתכו את זה ברוע!! יש קטע "מרגש" והם באים וחותכים באחזריות לפרסומות!! טיפשים!!

קרלוצה

New member
../images/Emo6.gifאויש קטע מצחיק שנזכרתי......

שהיו בפרק...... 1. הקטע בהתחלה שסיד שמה את הבובה במעלית במקומה חחחח היה ענק!! 2. הקטע שפרנסי ענתה לג'ואיס פיצה ואמרה שכן זה גו'איס פיצה ובאיזה תוספות הוא מעוניין חההההההההההה

למעלה