ערב טוב ושבוע טוב ומבורך לכולם..
י יהודית ש New member 4/12/04 #3 שילה תגידי לי משהו.. הפורום הזה צריך להעיר אותו כל יום מחדש??? או שאולי צריך לעשות משהו אחר בנדון???
י יהודית ש New member 4/12/04 #7 נסיכונת אני כל ערב משתדלת להגיע עם הרמקול ולהעיר את כולם, אבל למה דווקא אני צריכה לעשות זאת?? למה לאחרים זה לא מפריע שאין פעילות כאן בפורום הזה???
נסיכונת אני כל ערב משתדלת להגיע עם הרמקול ולהעיר את כולם, אבל למה דווקא אני צריכה לעשות זאת?? למה לאחרים זה לא מפריע שאין פעילות כאן בפורום הזה???
א אלמרה New member 4/12/04 #5 זו לא שינה וצעקות לא תעזורנה.. אם אין ענין לגולשים והם לא באים לכאן ולא כותבים - אז אין פעילות... אגב, כשמעירים אותו הוא מתעורר... מוזר לא?
זו לא שינה וצעקות לא תעזורנה.. אם אין ענין לגולשים והם לא באים לכאן ולא כותבים - אז אין פעילות... אגב, כשמעירים אותו הוא מתעורר... מוזר לא?
נ נסיכה9 New member 4/12/04 #8 כי מעבר ל"ערב טוב", יש להתחיל במשהו. איזה נושא. עניין - משהו שימשוך את תשומת הלב של האחרים.
R raam6 New member 4/12/04 #9 שבוע טוב לכולם - זריחה בראש פינה|שמ זריחה בראש פינה מאחל לאלמרה וכולם אחלה שבוע. רעם
א אלמרה New member 5/12/04 #10 מומו אתה ענק אלפי תודות לך ולמקסימה אני זכיתי לראות ולשמוע את הזריחה כבר אתמול ואני נרגש מהכבוד שהענקת לי בהופעתך זו כאן להניע את הפורום הזה משיממון שתקף אותו השבוע... I owe you one שבוע טוב פורום! תודה רבה ושבוע טוב לך מומו (איך אתה מוצא זמן איך?)
מומו אתה ענק אלפי תודות לך ולמקסימה אני זכיתי לראות ולשמוע את הזריחה כבר אתמול ואני נרגש מהכבוד שהענקת לי בהופעתך זו כאן להניע את הפורום הזה משיממון שתקף אותו השבוע... I owe you one שבוע טוב פורום! תודה רבה ושבוע טוב לך מומו (איך אתה מוצא זמן איך?)
J jud1001 New member 5/12/04 #11 אלמרה כמעט התעלבתי...../images/Emo41.gif מרגישה כמו עז בתחנת הדלק.. רק ה מה מה..לא יוצא לי טוב מהגרון.. ה"כמעט" הוא רק בגלל הניקוד שלך ..
אלמרה כמעט התעלבתי...../images/Emo41.gif מרגישה כמו עז בתחנת הדלק.. רק ה מה מה..לא יוצא לי טוב מהגרון.. ה"כמעט" הוא רק בגלל הניקוד שלך ..