פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo141.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים

playboy, או עיתון אחר של הקהילה הגאה? איפה יצטלמו הזוג המדליק "טאטו"?
אם כבר מדברים על טאטו, הקהילה הגאה וצילומים, זה הזמן להכריז על פתיחת פורום לסביות.
חיים ומוות ביד הלשון - זה אולי דרמתי, אבל לפעמים נכון. באינטרנט מותר לגמגם: פורום גמגום
גלישה מהנה

ניצלו"ש חצי ../images/Emo32.gif

היום בשיעור החופשי, ישבתי עם חברות בספרייה ודפדפנו בספר מחזור של שנה שעברה...הגענו לעמוד שהיה כתוב בו על תאומות שלמדו באותה כיתה, ועל אחת התאומות היה כתוב שהיא חולה על זינה ומאוד אוהבת את גבריאל!
אני התחלתי לצעוק ולעשות רעש (
) כי מאוד התלהבתי שיש עוד אנשים בבית ספר שלי שאוהבים את זינה, אבל אז נזכרתי שהיא כבר לא לומדת בבית ספר
ואז נזכרתי שלפעמים בפורום יש צופים נסתרים!
אז אם יש כאן מישהי בשם דנה שלמדה בשנה שעברה במקיף יהוד, השמיעי קול!
אגב, היום בערוץ שלוש, בשעה 9 ורבע יש את הפרק הראשון של "מלאך שחור" <זה לא אמור להיות אפל?> בכל אופן, ראיתי פרק או שניים בסטאר וורלד וזה נראה לי שווה!
יאללה, עוד סדרה להתמכר אליה

shanyz

New member
חההה...../images/Emo13.gif נחמד...

היום בשיעור נהיגה המורה שניה החזיק את הפלאפון שלי כי בדיוק חברה שלי התקשרה והוא ענה.. ואז הוא קרא את האייקון וכתוב: זינה הנסיכה הלוחמת.. והוא צחק עלי, קצת כזה, פחח פאדיחה!!:) אממ... בקשר לתוכנית החדשה, נכון! עוד תוכנית להתמכר!!:) למרות שנאי חייבת להתמכר לתוכניות כי עוד מעט בגרויות בלגנים... אבל חפיף:) גם דוסון קריק חוזר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יווווווווווווווווווו ג'ואי ופייסי לנצח!!!!!!!!!! דוסון בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

shanyz

New member
חחהה הזכירו את זינה בתוכנית

החדשה מלאך שחור!! חחה..): אגב, זה מזה טוב, כי כאילו עושיפ פרסומת לזינה... תגידו, סתם בחרו להגיד זינה? או שבכוונה הם אמרו זינה כי לא יודעת למה..?:)

ברודי

New member
חחח אוי אני נקרעתי בקטע הזה

ואחותי הקטנה- הי תיראי, הם אמרו זינה
. כאילו, מה את רוצה...
כן, אהה.. אני חושבת שהם בכוונה אמרו זינה בגלל שאממ.. זאתי, איך קראו לה? אז היא כאילו לסבית... אז זינה..'בנו?
בכל אופן זה נראה כמו סידרה גדולה!!! וכמו שאמרת- דוסון חוזר
הולך להיות מעניין לנו...

shanyz

New member
וואלה, היא היה לסבית...

חחה.. גדול!! =)) וכן, דוסון חוזר, איזה כיף! גם בנות גילמור חוזר?

niv_204

New member
DARK ANGEL

סדרה שנעשית טובה יותר ויותר מפרק לפרק. ויליאם גרגורי לי (וירג'יל) יגיע מתישהו בפרק החמישי-שישי. שווה לראות את כל הסדרה בעיקר בשביל הפרקים האחרונים של העונה הזאת!!! תזכרו מה שאמרתי כשישדרו את הפרק האחרון..

shanyz

New member
יאא..מה קורה בפרק האחרון?:)

בעצם אל תגלי! אני אהבתי את הפרק הראשון.. מופיע מישהו מעניין בפרק האחרון? לזה את רומזת...? טוב למה אני שואלת?:) אל תגלי..!

shanyz

New member
עזרה דחוווווווווווווווווף

מצטערת שנאי פותחת שרשור חדש אבל אני חייבת עזרה דחוווווווווווף!! נעלם לי הלמעלה הזה שרושמים שם כתובת של אתר!! נכון למעלה בעמוד יש מקום להכניס כתובת לאתר, למעלה כזה..מתחת למועדפים וכל אלה.. זה נעלם ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!! תעזו לייייי איך אני מחזירה את זה?:( מישהו...? בבקשה שיהיה עשיו מישהו פה שיודע!

ברודי

New member
קשיבי שני

תלחצי עם הכפתור הימני של העכבר על השורה של המועדפים ותלחצי שמה על- "שורת כתובת"

shanyz

New member
יווווווו איזה יבש פה!!../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

איפה כולללללללללללללללללללללללם? מה קורה פההה??

shanyz

New member
חהה ענברוש!!! ../images/Emo13.gif

תודה.. הנה מתנה גם בשבילך!

למעלה