פורומים חדשים בתפוז אנשים

תחרות סיפורים קצרצרים בפנטסי.קון

פנטסי.קון הוא כנס פנטסיה שנתי הנערך זו השנה השלישית ברציפות על-ידי האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה. הכנס יתקיים בחול המועד פסח בימים א'-ב' (20/4/03-21/4/03), באולם מופת ברמת-גן (רח' הרצל 13, פינת רחוב קריניצי) . בין הסרטים וסדרות הטלוויזיה שיוקרנו בכנס: שתי רצועות פרקים מהסדרות "באפי קוטלת הערפדים" ו-"אנג'ל" )הן של פרקים קלאסיים והן של פרקים חדשים), סרטי פנטסיה ידועים כגון "ווילו והנסיכה" וגרסת הבמאי המופתית של סרטו של רידלי סקוט "אגדה" (השונה לחלוטין מהגירסה המקורית), סדרת האנימציה "Wyrd Sisters" המבוססת על ספרו של טרי פראצ'ט, סרטי פנטסיה חדשים כגון "דוני דארקו" ו-"אחוות הזאבים" וסדרת האנימציה היפאנית האפלה "Doomed Megalopolis". בכנס יערכו גם הרצאות של מומחים שונים בנושאי מד"ב ופנטסיה. אתר "פנטסי.קון" עודכן ברשימת ההרצאות המקדימות להקרנות השונות, ובמחירי האירועים לכנס. חברי האגודה למדע בדיוני ולפנטסיה, וחברי העמותה לקידום משחקי תפקידים, יזכו להנחות במחירי הכרטיסים. כמדי שנה, עורכת האגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה גם תחרות סיפורים קצרצרים נושאת פרסים. הזוכים בתחרות יוכרזו במהלך אירוע הפתיחה של כנס פנטסי.קון. ההשתתפות בתחרות פתוחה לכל – פרטים נוספים באתר האגודה! מקווים לראות את כולכם בכנס! הנהלת פנטסי.קון 2003

Pink Bitch 2

New member
המלצה

על סדרת הספרים הכי מדהימים שנכתבו בתחום הפנטזיה ובכלל, סדרת חפצי הכוח, קצת יהיה לי מסובך להסביר על מה זה, אבל אם תבקשו נורא יפה אני אעתיק לכם את התקציר

יעל ויק

New member
דאגלס אדמס

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל יש לי פרט על דאגלס אדמס ( ז"ל)שאני חייבת לאמת.. אני אישית מעריצה אותו עד אין קץ והרגע סיפרו לי שהוא היה חלק ממונטי פיטון...?! אולי כתב בשבילם מערכונים..? זה די מוזר.

הייזל

New member
חומד, כאן כותבים סיפורים

לא ממליצים עליהם אבל את בהחלט מוזמנת לפורום המד"ב הכללי. קישור עליו נמצא המעלה הדף בכתב אדום.

הייזל

New member
פורום לא נכון

אנא פני לפורום מד"ב ופנטסיה הכללי. אנשים שם יישמחו לעזור.

Rivendell

New member
או לחלופין בפורום ספרים

גם שם יהיו וודאי יודעי-דבר.

ננסק

New member
אכן פורום לא נכון, אבל יש לי תשובה.

כן, הוא השתתף בכתיבת כמה מהמערכונים שלהם, למיטב זכרוני דווקא שום דבר בולט שמוכר במיוחד (כדוגמת מערכון התוכי). בנוסף, הוא אפילו הופיע על המסך בתפקיד דמות משנית מאוד, רק לכמה רגעים, לקראת הסיום של איזה פרק. כל הפרטים האלו מתוך הביוגרפיה שלו, שנכתבה על ידי ניל גיימן - Don't Panic.

Yuli Gama

New member
והסדרה כלל לא כזאת מדהימה

מדי פיורי, לכל מי שהסתקרן ותוהה למה ה'הממליץ' לא ציין את זה בהודעתו. פנטאזיה לא רעה, הספר הראשון כיפי במיוחד. שווה לקרוא, אבל זה כבר באמת לא המקום לדיון, פתח את הפטיל בפורום מד"ב הראשי ואז נידבר :)

../images/Emo141.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים

playboy, או עיתון אחר של הקהילה הגאה? איפה יצטלמו הזוג המדליק "טאטו"?
אם כבר מדברים על טאטו, הקהילה הגאה וצילומים, זה הזמן להכריז על פתיחת פורום לסביות.
חיים ומוות ביד הלשון - זה אולי דרמתי, אבל לפעמים נכון. באינטרנט מותר לגמגם: פורום גמגום
גלישה מהנה

snift

New member
תחרות נושאת פרסים

בפורום משחקי תפקידים (353) פורום משחקי תפקידים מודיע על תחרות סיפורים/ציורים הקשורים למשחקי תפקידים. הזוכים בתחרות יקבלו כרטיסים יומיים לכנס ביגור שיתקיים לפני פסח. פרטים נוספים בלינק המצורף.

../images/Emo43.gif יגאל בשן בתפוז Live ../images/Emo43.gif

היום ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה את הזמר יגאל בשן, לרגל צאת אלבומו החדש "שמים תחייכו". כולם מוזמנים!

למעלה