פורומים חדשים בתפוז אנשים

אפרסקה

New member
כל הכבוד למי שדאגה להעלות את שרשור

"ההיכרות" שלנו בתור התפקדות ראשונה. יופי של רעיון - מאוד נהניתי לקרוא!!

../images/Emo141.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים

playboy, או עיתון אחר של הקהילה הגאה? איפה יצטלמו הזוג המדליק "טאטו"?
אם כבר מדברים על טאטו, הקהילה הגאה וצילומים, זה הזמן להכריז על פתיחת פורום לסביות.
חיים ומוות ביד הלשון - זה אולי דרמתי, אבל לפעמים נכון. באינטרנט מותר לגמגם: פורום גמגום
גלישה מהנה

מעיןבר

New member
כי

זה משהו חדש שתפוז החליטו לעשות ומתייחס רק לפורום שעלו השבוע לאויר כדי לפרסם אותם. אנחנו כבר פעילים מספיק זמן בשביל שלא יפרסמו...

ממש ממש ../images/Emo32.gif ובכל זאת המלצה חמה

סיימתי לקרוא עכשיו את הספר החדש של מירה מגן "מלאכיה נרדמו כולם" ספר נפלא ומרגש ומבכיא וארוך דיו להעביר זמנים של ציפיה מתוחה לשני פסים או להתחלה של חודש חדש.

m i c h a l y

New member
תודה../images/Emo13.gif

קריאת ספרים זה בהחלט תחביב שחיזקתי בעקבות ההמתנה, בעבר ניסיתי לשרשר המלצות שלנו אחת לשנייה בנושא אך לא היתה ממש התלהבות ולכן לא "ביזבזתי" על זה שירשור נוסף. המלצתך נרשמה, ותופעל בימים הקרובים.

m i c h a l y

New member
נוסעת לסוף שבוע../images/Emo3.gif

הבעל המתוק שלי הכין לי הפתעה לכבוד הימים הלחוצים שפקדו אותי החודש.... נו, אז יש מצב להתעודד באמת ולהתחיל לחייך
... שיהיה לכולנו סופשבוע נעים, ולאלה שזה הזמן שלהם - מחזיקה אצבעות. מיכל.

goldyboy

New member
אהלן ../images/Emo140.gif;

פורום אלימות שינה את שמו לפורום לא לאלימות ואנו, ענבל ואני, מזמינים אתכם לבוא ולהשתתף בדיונים ולהעלות הצעות ורעיונות, לשתף אותנו בחוויות אישיות וכל מה שקשור בנושא, ויש לנו גם סקר חדש, העוסק בגידול וחינוך ילדים ללא אלימות, ובקרוב יתקיים אירוח נוסף (הקודם היה של ד"ר יצחק קדמן, מנכ"ל המועצה לשלום הילד). שבוע טוב, ענבל וגולדי ותודה למנהלת הפורום על אישור הפרסום

גורבי

New member
בהחלט - נעים להכיר את כולכן ../images/Emo20.gif

(טוב, נדב עוד לא הציג את עצמו, אז עוד מותר לי להשתמש בלשון נקבה, לא?)

גורבי

New member
הבהרה קטנה ../images/Emo24.gif

(רק כדי שאני לא אשב עכשיו ואוכל את עצמי כל היום אם הובנתי לא נכון)ההערה שלי היתה בהומור, כמובן: כולם כולם, גברים נשים וטף (בצורת פסים או בכל צורה אחרת), מתקבלים בזרועות פתוחות כאן
! אני קצת משוגעת, אני יודעת, סליחה.

למעלה