פרק ראשון- האלופה 2-

mikmikonet

New member
../images/Emo141.gifפרק ראשון- האלופה 2-../images/Emo135.gif

פרק ללא ורד... זה היה כל-כך ריק בלעדיה. אבל האמת שהעיקר שדריה וג'לל ביחד בסוף, האהבה מנצחת
מקווה שיהיו תפקידי אורח... אחרת אאלץ להסתפק בקרן ברגר, שנראית לי הכי מעניינת העונה. איפה ורד ויוסף
שרשרו נרות-

Redemption Song

New member
פרק מאכזב../images/Emo16.gif

גם בגלל שלא היה ורד וגם כי הוא היה דיי גרוע.. קרן וזאת שהייתה פעם באקזיט, עופרי? נראות לי הכי מעניינות. נחכה ונראה..

mikmikonet

New member
קרן../images/Emo99.gif

סתם בשביל הרצף
אני אהבתי את הדמות של יעל ואת תומסיגי
מחליפים את סצנות ג'ללדריה בסופשבוע?

Mayoosh5

New member
בהחלט מאכזב../images/Emo16.gif

מסכימה עם שתיכן - קרן (שחכתי איך קוראים לה בסדרה
) וקארין הכי מעניינות... היה מצחיק עם תום וסיגי
"אני צריכה שניה לסגור לך את הכפתור..." וואי איזה אידיוט דורי "פדידה!!!! פ-י-ד-ד-ה!!!" שרון אלכסנדר!!!
המעברונים ממש גרועים :S הצילום גרוע. כל הצוות השתנה שם!??!

Mayoosh5

New member
../images/Emo2.gif תראו מה קראתי באתר של האלופה!

"צאו מהדיכאון: גם ורד פלדמן ויוסף ג'ו-סוויד, הזוג המדהים - דריה זליג וג'לל קאסום, צפויים לחזור במהלך העונה החדשה של הסדרה היומית. לא ברור אם בתור זוג או בתור זוג פרוד, אבל כנראה שלא נאלץ להפרד גם מהם בצער רב. " התכבה המלאה - |לינק|http://alufa.co.il/news/new2.html|סלינק|

s h a r u s

New member
אמממ

חחחחחח אם הם יחזרו לעונה ורגע הם עזבו ביחד לרומא אז הם אמורים להיות כבר נשואים בסדרה לא? :S כי הרי העונה הסתיימה אם אני זוכרת נכון שדריה הסכימה לבוא איתו, אז מין הסתם הם אמורים להיות נשואים אולי יקרו להם בעיות והם יפרדו (אני מקווה שלא אבל פסדר) קיצר אני שמחה שלפחות הם יחזרו לשחק.

פרק גרוע../images/Emo4.gif../images/Emo14.gif

אפילו לא תירצו את זה שהיא וג'לל לא נמצאים
לעומת העונה הקודמת הפרק היה ממש לא משו, רק עובד ואוסקר שמעולים ויש להם את הדברים האלה שמצחיקים (עובד: מביא מזל טוב עלאק, נהיה לנו רבי זה...) נקווה לפרקים טובים יותר, ומתי ורד חוזרת? מישו יודע?

mikmikonet

New member
גם אני לא אהבתי שלא תרצו את זה...

לא אמרו אפילו משהו על דריה (רק אמרו "ג'לל מאד יחסר לנו בקבוצה"
) המון זמן לא ראינו אותך פה!

../images/Emo207.gif קומונה לעופרי פרישקולניק../images/Emo9.gif

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=25756 אתם מוזמנים.. :)

mikmikonet

New member
איי נגי נגי ../images/Emo6.gif

ידעתי שבמוקדם או במאוחר את תעשי את זה
היא שיחקה ב"אדומות"?
פטיש כדורגל או משהו?

למעלה