פר"ח

kontsy

New member
../images/Emo141.gif פר"ח ../images/Emo20.gif

אני מאוד רוצה לעשות את זה ויש לי כמה שאלות: 1. אני עוד לא יודעת איפה אני לומדת - בהמתנה בב"ש וגם בת"א... הבנתי שצריך להירשם עוד מעט ושהפרוייקט קיים בשתי האוניברסיטאות, איך אפשר להירשם במצב כזה? 2. איך קובעים את מי מקבלים? זה ראשון בא-ראשון מקבל, או שבוחרים את האנשים שהם חושבים שהם יותר טובים? 3. האם העובדה שיש לי הרבה נסיון בהדרכה והמון נסיון עם ילדים יעזרו לי?

אין לי ממש תשובות

אבל סתם לידע כללי, אני יודעת שיש פר"ח שנקרא פר"ח חל"ב, שזה בימי שישי וכולל הדרכה של ילדים בנושאי בריאות שונים. שווה לברר על זה לדעתי.

dafmic

New member
פר"ח ומעורבות חברתית ../images/Emo39.gif

כדאי לך לברר מול פר"ח עצמם. באתר פר"ח יש תשובות לחלק מהשאלות ששאלת, וגם פרטים להתקשרות (יש גם טלפונים אם מחפשים טוב), אם מעדיפה לדבר איתם ישירות. למיטב ידיעתי, השיטה היא "כל הקודם זוכה", אבל במידה ונרשמת בזמן, לחלק מהתוכניות/תפקדיים יש מבחנים/ראיונות/סדנאות ממיינות, ובהן בודאי יהיה יתרון לניסיון הרב שלך. (ואגב, לפר"ח יש מגוון מאוד רחב של תוכניות, בייחוד בערים הגדולות, מעבר לתוכנית הידועה יותר של חונכות אישית). אגב, הסיבה בגלל אני לא יכולה לתת לך תשובות יותר ברורות, למרות שקיבלתי מהם חלק מהמלגה שלי השנה, היא שלא היה לי כמעט קשר ישיר איתם, כי זה נעשה דרך תוכנית של היחידה למעורבות חברתית באוניברסיטה. יחידות כאלה קיימות כמעט בכל האוניברסיטאות, והן מציעות לפעמים מלגות/תוכניות יותר שוות (כספית) ומעניינות (חברתית) מאלו של פר"ח - כדאי לך לבדוק גם שם: אתר היחידה למעורבות חברתית בת"א בב"ג לא מצאתי משום מה קישור ישיר, אז לכי בעמוד הראשי באתר האוני' ל"אב"ג והקהילה" בצד שמאל למעלה ובחרי "מעורבות חברתית". בהצלחה ותהני! רציתי לצרף קישורים לאתרי היח' באוני' האחרות, למקרה שזה יעניין אנשים אחרים, אבל משום מה לא מצאתי את זו של הטכניון (יכול להיות שהיא לא קיימת??
). אם מישהו מכיר ויודע מוזמן להוסיף.... והנה הקישור ליחידה למעורבות חברתית בירושלים (שלי
)

למעלה