רעש בעבודה

../images/Emo141.gifרעש בעבודה../images/Emo141.gif

האם רעש בעבודה מפריע לכם להתרכז ולעבוד
אם כן, איזה סוג רעש (דיבורים, רדיו, שיפוצים במישרד או ברחוב וכו')
איך אתם מתמודדים עם רעש ומשקיטים אותו
בוקר טוב ויום ניפלא

../images/Emo26.gif

האם רעש בעבודה מפריע לכם להתרכז ולעבוד? כן, חייב את השקט שלי שאני עובד.
אם כן, איזה סוג רעש (דיבורים, רדיו, שיפוצים במישרד או ברחוב וכו')? דיבורים זה הנפוץ ביותר, הכי מעצבן שנעמדים לי ליד המשרד שלי ומתחילים לעשות ישיבת מסדרון
.
איך אתם מתמודדים עם רעש ומשקיטים אותו? מבקש מהם שיזוזו הצידה, או סוגר את הדלת.

ה-ששששששששששש../images/Emo70.gif הוא הסמל

המסחרי של הספרנים/ות
ובחדר העיון משתדלים מאוד לשמור על שקט גם לטובת הלקוחות. במחלקת ההשאלה השמחה והרעש רבים ולכן קשה להתרכז בעבודות המצריכות מחשבה.

רעששששש

עושים עכשיו שיפוצים בדיוק מתחת למשרד שלי וזה מפריע באופן קיצוני, בעיקר כי אני עובדת הרבה עם אודיו, וחייבת שקט בשביל לשמוע ניואנסים באודיו. כשאני לא עובדת עם אודיו, אז אני דווקא אוהבת לשים לי רדיו ברקע (בעיקר רשת ג')...זה עוזר לי להתרכז
* לפני שבוע, שרפו זפת איפה שמשפצים, וזה היה יותר נוראי מהרעש. עד כדי כך נוראי, שהבוס סגר את המשרד ושיחרר את כולנו הביתה. פשוט אי אפשר היה לעבוד. שיהיה לכולם יום מקסים

רעש

שלום לכולם, רעש בעבודה מפריע לי להתרכז רק כאשר יש לי עבודה לחוצה, כאשר אני עובדת ללא לחץ לא מפריעים לי הרעשים שסביבי, לפעמים הם תורמים, מעבירים את הזמן. קורה לפעמים שיש רעש בחדרי בזמן עבודת לחץ - אני מסבירה ל"מרעישים" בנימוס שזה מפריע ואני כי אני צריכה ריכוז, הם מקבלים זאת בהבנה. המשך יום נפלא

רעש בעבודה-מצאתי פתרון מעשי

הרעש מפריע לי בעבודה. עד לאחרונה למעשה זה לא הפריע לי, אך לאחרונה כשחזרתי לעבודה אחרי הפסקה ארוכה, התחלתי לחוש ציפצופי באוזניים והאוזן היתה נסתמת. רכשתי מכספי שלי אוזניות, איתן אני עובד כאשר אני מפעיל את הכלים. תתפלאו, אבל גם כאשר אין רעש מהמכונות, אני עדיין מוצא את עצמי עם אוזניות.

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

אם יש רעש מאוד קשה לי לעבוד ברעש.
אם אני בלחץ אני מכבה את הרדיו. באופן כללי אני אוהבת לשמוע רדיו. יש לי רדיו דיסק, ואני מביאה דיסקים שאני אוהבת להקשיה להם.
אני מבקשת יפה.

תשובות שלי

כן. מאוד.
דיבורים, צעקות.
אני קמה מהמקום ומתחילה לצעוק "שקקקקט
"

למעלה