שאלה לגבי השתלבות בעבודה בחנות פרחים

../images/Emo141.gif שאלה לגבי השתלבות בעבודה בחנות פרחים

אני מעוניינת לעבוד בחנות פרחים, אין לי נסיון בזה (אני מגיעה מתחום אחר) ולצערי כרגע אין גם אפשרות לקחת קורס בשיזור. האם אתם מכירים מקומות שמוכנים לקבל מישהו ללא נסיון? אני מצידי, כמובן, מאוד אשתדל ללמוד מהר ככל האפשר. תודה

hagith1

New member
כן, יש בעלי חנויות שמוכנים להעסיק עובד/ת ללא

נסיון. אני, לדוגמא, התחלתי לעבוד בחנות פרחים (בעלת החנות היא זו שרצתה שאעבוד אצלה) מבלי לדעת אפילו את שמות הפרחים, ונכנסתי לעניינים מהר מאוד. יש אפשרות למצוא עבודה בתחום ללא נסיון - יש לוח דרושים על לוח המודעות של רזין (חנות המספקת ציוד לחנויות פרחים). מה שכן, את צריכה להיות מספיק הוגנת כדי לא לברוח מהחנות מיד כשתדעי את העבודה... שיהיה בהצלחה.

חגית, תודה! פניתי לכמה סניפים של zer4u

ולעוד מס' חנויות, לצערי הם מבקשים נסיון.
לגבי הנאמנות לחנות שתכשיר אותי - אשתדל לתרום כמה שיותר, גם אין לי בעיה לעבוד מעבר לשעות הנדרשות. יש לך אולי קישור ללוח מודעות של רזין? לא הצלחתי למצוא אותו באינטרנט. אם מישהו מכיר חנות "אמיצה" שלוקחת עובדים בלי נסיון, אשמח אם תפנו אותי

בועז בר

New member
זר4יו הם לא הכתובת הנכונה. אצלם מועסקים

בעיקר בוגרי הקורסים שלהם או בעלי נסיון כפי שנוכחת. 'רזין' הוא עסק גדול במשמר השבעה אליו מגיעים בעלי חנויות לקנות ציוד וחמרי אריזה. יש שם לוח עליו בד"כ יש מודעות דרושים או מחפשים עבודה בתחום. בעבודת הפרחים יש צורך ב'שוליה' לעבודות ה'שחורות' של ניקוי הירק והפרחים לפני השזירה, או פירוק סחורה מחבילות וסידורה בכדי התצוגה. נסי למצוא חנות בסביבה הקרובה אליך ותציעי להם את שרותייך... בצורה הזו את גם מאוד מועילה, גם לומדת המון, וחוסר הנסיון בשזירה לא מפריע. הבעיה היא בעונה... עונת הקיץ נחשבת עונה חלשה יחסית בחנויות הפרחים, לכן כדאי למצוא חנות גדולה ומבוססת שיש לה היקף עבודה שיאפשר השתלבות של אדם נוסף בצוות.

למעלה