שאלון יום פעילות!!!

../images/Emo141.gifשאלון יום פעילות!!!

שם: שכבה: סניף: תפקיד: מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? איך עבר יום הפעילות? באיזה שעה הגעת לסניף? באיזה שעה עזבת את הסניף? כמה חניכים היו היום בסניף? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: אייקון שמתאר את יום הפעילות: הבוגר של יום הפעילות: יוצאים למירוץ לפיד חניכים? יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? כמה חניכים הגיעו? כמה נרשמו לסניף? כמה נרשמו למירוץ? איזו פעולה העברתם? מה היה בפעולה? איך היא עברה? צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? הבאתם מושמוש? במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף:

orlupo

New member
ראשון ווהו!

שם: אור שכבה: שישיות סניף: ראשון לציון תפקיד: מדריך אקי"ם מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? מצויין באיזה שעה הגעת לסניף? 15:05 נראלי.. באיזה שעה עזבת את הסניף? 19:00 אני חושב.. כמה חניכים היו היום בסניף? לא יודע... אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: הייתה תהלוכת לפידים, חסמו כבישים בשבילנו ואז טקס הדלקת נרות וכמובן בסוף סופגניות... היה ממש טוב...
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 9 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: לא יודע.. יוצאים למירוץ לפיד חניכים? לא סגור.. מקווה שכן.. לצערי יש סיכוי גדול שלא... יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? לא כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? לא יודע... האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? ראו סעיף אירוע מיוחד + הפסטיבל שהיה בשרשור הקודם... מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? אקי"ם כמה חניכים הגיעו? - כמה נרשמו לסניף? - כמה נרשמו למירוץ? - איזו פעולה העברתם? יש פעולות רק בימי שישי... מה היה בפעולה? - איך היא עברה? - צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? - הבאתם מושמוש? לא יכולתי להביא...XDD במידה וכן- צרפו תמונה: - נהנתם בפעולה? - תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): משהו להוסיף: אני כ"כ רוצה לצאת למרוץ חניכים...

שי559

New member
מתפקד

שם: שי שכבה: שישיות סניף: ראשון מערב תפקיד: אמממ כל מיני =] מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? היה מעולהההה.. באיזה שעה הגעת לסניף? שלוש ורבע בערך. באיזה שעה עזבת את הסניף? מתי עזבנו... (נועה?) משהו כמו שמונה וחצי. כמה חניכים היו היום בסניף? לא ספרתי... משהו כמו 25.. אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף): הכנו שמן משהו משהו
כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: נוי יפרח קבלי ח"ח ההשקעה על התלבושות הייתה מעל ומעבר יוצאים למירוץ לפיד חניכים? יאפ יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? יאפפפ כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? אין לי מושג האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? כן
ואני לוקח בה חלק משמעותי! תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): ..פלדמן.. משהו להוסיף: שיהיה לכולם מירוץ בוגרים מהנה =]

שלי

שם:דן שכבה:שביעיות סניף:ראשון לציון מערב תפקיד:טכני מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?שלישי איך עבר יום הפעילות?נחמד D: באיזה שעה הגעת לסניף?14:15 באיזה שעה עזבת את הסניף?19:40 כמה חניכים היו היום בסניף?25? אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:הבאנו שתי ספות וכריות לסניף P:, הורדנו ענפים רבים מהעצים, אספנו בקבוקים, מצאנו שלט ישן מהמקום (מצורפת תמונה). כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 8 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות:כולם :] יוצאים למירוץ לפיד חניכים?כן יוצאים למירוץ לפיד בוגרים?כן כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? לא זוכר האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? כן....צוות סדנאות... תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):מצורפת אחת של השלט שמזכיר מה הסניף שלנו היה פעם. השלט היה הפוך וצולם הפוך ולכן דניאל נראה הפוך... משהו להוסיף: פלדמן. אני עדיין מנצח אותך
, ונועה קבלי :
(בתוכו כתוב "היי")

Rioter

New member
פחחחחחחח היית רוצה לנצח. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

assafein

New member
בלי סודות בחברה../images/Emo9.gif

נצל"שון... יש לך מסנג'ר חדש או משהו?, כי הרבה זמן לא התחברת...

5may5

New member
ואוו..לא הייתי פה הרבה זמן...

שם: מאי חנינא שכבה: שמינית :] ריספקט! סניף: רמת עמידר תפקיד: רכזת שכבה ז' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? שלישי איך עבר יום הפעילות? מצחיק..=] באיזה שעה הגעת לסניף? 4 וחצי באיזה שעה עזבת את הסניף? משו כמו 8.. כמה חניכים היו היום בסניף? 70 ומשהו...=]] אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: הדלקנו נר ראשון ואכלנו סופגניות!! אה והיה תחרות מי אוכל סופגניה הכי מהר! רק צחוקים!!! כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
הבוגר של יום הפעילות: רחללללל יוצאים למירוץ לפיד חניכים? בטח... יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? איזו שאלה..מירוץ אחרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן =\ כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? 80!!! איזו אימפריה! האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? חנוכבי...אין לי כוח לפרט אבל יהיה שווה ביותר!!! יום רביעי 12-12 שעה 5...תבואו בהמוניכם!

רחלונה

New member
יאהההה

לכבוד הוא לי להיות הבוגרת של היום פעילות :) אוהבת אתוךךךך :)

assafein

New member
שובידו פאף../images/Emo6.gif

שם: אסף שכבה: שביעיסט סניף: נייל-נעלה תפקיד: מדריך ה'... מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)? היום(רביעי).. איך עבר יום הפעילות? היה מצויין... באיזה שעה הגעת לסניף? משהו כמו 3 וחצי לדעתי.. באיזה שעה עזבת את הסניף? אממ רבע ל-8 בערך.. כמה חניכים היו היום בסניף? לא ספרתי
אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף: איך קוראים למשהו שבוכה, צוחק ובהלם באותו רגע?(אהם ספיר אהם....
) כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10: 10 אייקון שמתאר את יום הפעילות:
(תתיחסו ללהבות ולא לכתוב
) הבוגר של יום הפעילות: אמממ כולם היו בולטים היום... יוצאים למירוץ לפיד חניכים? לא, אני הולך להיבחן לתאוריה
יוצאים למירוץ לפיד בוגרים? כן! כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים? לדעתי כמעט 20... האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? היום... היה יום פעילות רגיל, ישר אחריו כולם יצאו למירוץ לפיד ישובי, אחריו כולם הגיעו לרחבה כל שהיא ועשינו כתובת אש חמודה, ואז טקס הדלקת נר שני והרבה סופגניות
מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך? ה' כמה חניכים הגיעו? אממ איזה 8 או משהו כזה... כמה נרשמו לסניף? לא נראה לי שעושים רשימה.. כמה נרשמו למירוץ? נרשמו 5-7... דחו תטיול... כולם ביטלו תהרשמה
איזו פעולה העברתם? הכנת דגלים לקבוצה שיתנוססו במירוץ לפיד הישובי
מה היה בפעולה? איך היא עברה? מצויין!!!!!!!! צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר? היה רק משהו אחד בפעולה
הבאתם מושמוש? לא... במידה וכן- צרפו תמונה: נהנתם בפעולה? מודה באשמה
תמונה מיום הפעילות (במידה ויש): ספיר תשים עוד מעט תמונות... משהו להוסיף: מחר מירוץ בוגרים ראשון שלי

sapppppp

New member
גמאני=]

שם:ספיר באי שכבה:חמשיות סניף:נילי תפקיד:מדריכת ז' מתי היום פעילות שלכם היה (איזה יום)?רביעי איך עבר יום הפעילות?מממ.. היה מעולה אני חושבת. באיזה שעה הגעת לסניף?4:17. באיזה שעה עזבת את הסניף?9 נראה לי. כמה חניכים היו היום בסניף? ממ.. אני מניחה שמשהו כמו 30 אירוע מיוחד (משהו מצחיק במיוחד/עצוב/מעניין/חשוב/כל דבר אחר שקרה היום בסניף:מרוץ לפיד ישובי!! היה אחלה בחלה. כמה נהנהת היום בסניף מ- 1 עד 10:ממ אם לא מחשיבים את הקטע שהתחשמלתי אז 11 אייקון שמתאר את יום הפעילות:ממ האיקונים לא עובדים לי עכשיו אז עוד שנייה אני אשים הבוגר של יום הפעילות:כולם היו מעולים יוצאים למירוץ לפיד חניכים?בטח. יוצאים למירוץ לפיד בוגרים?בטח. כמה חניכים נרשמו בסניף למירוץ לפיד חניכים?12 אם אני לא טועה.. היו אמורים לצאת 40!!
האם אתם עושים פעילות כלשהי לחנוכה? הייתי אמורה לעשות, אבל לא יוצאים לי חניכים=\ מדריכים>> איזו שכבה אתה מדריך?ז' כמה חניכים הגיעו?0 כמה נרשמו לסניף?\ כמה נרשמו למירוץ?0 איזו פעולה העברתם?פעולה לדלתים. מה היה בפעולה?חניכים!!!! איך היא עברה?מעולה=] הבנים עשו שלט יותר מסודר משל הבנות :S צרפו את הפעולה אם היא במחשב. איזה קטע בפעולה הכי אהבתם להעביר?\ הבאתם מושמוש?\ במידה וכן- צרפו תמונה:\ נהנתם בפעולה?לא הייתה פעולה.. אבל במקום זה התחשמלתי!!! תמונה מיום הפעילות (במידה ויש):אצל ספיר השנייה משהו להוסיף:אם נשברת מנורה, תשאירו את זה לאיציק!

sapppppp

New member
איקון שמתאר את יום הפעילות:

אבל אחר כך----
מצטערת.. זה היה יומ"פ כזה מיוחד שלא יכולתי לבחור 1... -------------------------------- סניף יקר שלי.. מתה עליכם!! היה כ"כ כ"כ כ"כ כיף היום.

למעלה