שאלות ונצל"שים

e d o m i x

New member
נועם ההורס חייב לקחת!

אין ספק שנועם הוא הגבר גבר האמיתי בתוכנית. כבר מתחילת התוכנית ניתן להבחין ביכולת שלו לשרוד בתת תנאים ובהתנהגות המיוחדת והכובשת של הבחור המקסים הזה. לפי דעתי אם מישהו צריך לזכות אז זה רק נועם הוא היחיד שאי אפשר להגיד עליו אף מילה רעה. הלוואי והוא יקח רק לו זה מגיע.

noziz mum

New member
עוד מישהו קלט את נועם אוכל אקטימל?

בתכנית של יום רביעי, שמתם לב?

Nofar20079

New member
מספיק להתבכיין!!

די! באמת...מה קורה לכם , כל ההודעות מתלוננת על זה שההפקה מתערבת בתכנית..wtf? אתם לא יכולים להינות קצת מהפקה ישראלית? ואחרי כל פרק עוד להישבע לא לראות את ההמשך בשבוע הבא...אבל בכל זאת ממשיכים לראות, אז די! עזבו,זרמו . מספיק להתלונן! זה בסה`כ תוכנית ריאלטי! אז יאללה..בואו נהנה...

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אני מאוד מקווה שאנשים ימשיכו להתעקש על טלויזיה מעניינת ומקצועית וללא התערבות מכוונת. זו בסך הכל תכנית ריאליטי? אז שתראה כמו אחת!

noziz mum

New member
לא זוכרת בדיוק,אבל הראו אותו

מהפרופיל, מתעסק עם בקבוק אקטימל קטן,מוזג אותו או משהו..

123SimSit

New member
סליחה?

עד שסוף סוף בישראל התעוררו והחליטו לעשות גרסה ישראלית, צריך לעשות אותה במקצועיות! אסור להתפשר על תוכנית רדודה, שפלה ומכורה שההפקה מתערבת בכל דבר כי היא רוצה שדן ינצח.

רחמים 111

New member
אתה שתול של ההפקה או משהו ?

אתה באמת לא מבין ? השרדות היא תוכנית ראליטי ז'אנר מוצלח ששולט בטלוויזיה בשנים האחרונות לתוכנית הספציפית מוניטין מצויין מהגירסה האמריקאית. עושים גרסה ישראלית - מצויין ! סוף סוף ערוץ 10 מתחיל להשקיע כסף בהפקות יקרות ונראה שאולי יום אחד תהיה כאן תחרות אמיתית בין הערוצים שתשביח את הרמה הכל נראה נחמד, סבבה - עד שהמטומטמים מחליטים להרוס הכל לחבל בהגינות הספורטיבית להרוס את הראליטי לעשות צחוק מהצופים שמבזבזים זמן יקר רק בגלל שהבטיחו להם ---ראליטי ותחרות הוגנת לא חבל על מכירת משחקים במשחקי ספורט אנשים הולכים לכלא לשנים ארוכות !! זו פשוט הונאה של הקהל !!!

Cloud Strief

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אתה צודק אבל תשמע אתה שוכח שאנחנו עם ישראל ואחד התכונות החזקות של עם ישראל הוא אי יכולת לפרגן לאחרים חייבים לראות את הצד השלילי בסדרה במקום להגיד וואו סחטיין על ההפקה של הסדרה פעם ראשונה שמנסים ריאלטי כזה בארץ סוף סוף הישרדות ישראלית וזה מגיע עד לרמה כזאת שמפקפקים בסדרה שמו לעומר יותר בשר כי לא הגיוני שויקה ניצחה אותו במקום ליהות הגיונים שויקה הפציצה ונתנה את הכל וניצחה אז נכנסים לקונספריציות וששתלו לו עוד בשר ועוד מרק למרות שראינו שהכמות שווה אותו דבר עם החולצות מה זה נעמה לובשת בגד אחר זה בטח ההפקה שותלת בגדים ומביאה להם אוכל ומכוונת את העלילה או שהיא פשוט לובשת תחולצה של דן והם עושים הרבה החלפות וזה ככה על כל דבר בסדרה ההפקה מביאה להם סכיני גילוח שיראו טוב כי אין מצב שפשוט לוקח זמן לגדל זקן אבל מצד שני כיאה לישראלים אנחנו נמשיך לצפות בזה רק בשביל להתלונן על זה בהחלט עם מופלא הסדרה בכל מקרה תשודר באותו פורמט אז נסו להנות מהסדרה במקום לסבול ממנה זה יעשה לכם רק טוב

רחמים 111

New member
אם את עדיין במתח מהתוכנית הזאת

ולא מבינה שהסיפור סגור לגבי מי יגיע לגמר ולא חבל לך על כל המועמדים שהולכים לקרוע את עצמם סתם כך כאשר המשחק מכור אז אני מרחם עליך ובגישה שלך - כל תוכניות הראליטי בסוף יראו כמו בדיחה לא שהיום לא מתחמנים אותנו פה ושם - אבל כאן נחצה קו חדש של חוצפה !!!

LiRs Lullaby

New member
שוב סתימת הפיות המעצבנת הזו?../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אם הסתכלת קצת בטוקבקים בכל אתר גדול היית מבין, שדווקא יש הרבה מאוד אנשים שרוצים לראות את ערוץ 10 נותן פייט לערוץ 2. ובאמת, עד יום רביעי האחרון הם נתנו - הפקה מושקעת שניכרת במשימות, בלוקיישן....... עד כאן יופי. אבל למה לזלזל בצופים ולהביא לשינויים שלא ניתן לצפות כל חמש דקות? רבאק, אני הייתי רוצה לראות עונה ראשונה של הישרדות קלאסית - עם אופציה לקאלטית, בלי כל מיני שינויים שההפקה עושה רק כי היא חושבת שככה יעלה הרייטינג. מה שקורה כרגע זה שהתכנית מאוד נוצצת - אבל מאוד מחופפת, מאוד לא מהוקצעת. הם בונים על דמות אחת שתחזיק אותנו כל העונה ואז משנים את החוקים כדי להשאיר אותה. ועוד לא התחלתי לדבר על כל העניינים שאתה בעצמך הצגת, שמעידים על חוסר תכנון מובהק/חוסר מקצועיות - על כל מיני בגדים שלא אמורים להיות שם, על צילומי השלמות של המתמודדים, וכו'. על הניצחון של ויקה את עומר אין לי מה לומר - אני חושבת שלעומר פשוט נמאס מהאי והוא ויתר די בקלות. הפעם, לשם שינוי, הבעיה היא לא עם של לא-מפרגנים. פירגנו, עודדנו וזכינו לראות את ערוץ 10 אפילו מנצח בקרב מול ערוץ 2. אבל יש גם גבול לכל תעלול, והגבול הזה עבר עם שינוי חוקי המשחק לטובת דן.

348884

New member
מסכימה בהחלט

הבחור גם חזק הישרדותית, גם נשמה טובה וגם הורס... מגיע לו לזכות!

למעלה