שבת שלום

ה מוזה

New member
../images/Emo141.gif שבת שלום ../images/Emo141.gif

קצת עידכוני השבוע האחרון בפורום
מילון מונחים בסרגל העליון יש קישור למילון בו נאספות ונשמרות להן תרופות הסבתא העולות בפורום מדי שבוע מתעדכן המילון ומומלץ מדי פעם לבדוק מה חדש מעבר לשאלה כאן מעל דפי הפורום בהחלט אפשר גם למצוא במילון עצות ותרופות סבתא
קישורים התווסף אוסף תרופות סבתא מרוקאיות כל מי שנפגש בשעת הגלישה עם אתרים ומידע מוזמן לשלוח לי מסר עם קישור ואוסיף למאגר.
טאגליינס אוסף שרשורים לבעיות שונות עם עצות הסבתא שעלו ע"י הגולשים שמורים ברשימת הטאגליין ,אפשר גם שם למצוא עצות טובות
שמחה לברך את המצטרפים אלינו ברוכים הבאים וברוכות הבאות
המשך שבת נהדרת

smady a

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo24.gif

ה מוזה

New member
אני שפנת ניסוי עצת סבתא../images/Emo13.gif

קראתי את אין יאוש בעולם שכתבה למרוח מיונז על השיער שזו מסיכת סבתא מחוללת פלאים
אז הכותבת בשעה זו מול המחשב כשאת ראשה מעטר לו מיונז
[ חחח אוי למי שצוחק ,מזל שאף אחד לא רואה
] חשבתי שלא יהיה נעים אבל בהחלט לא נורא אפילו די נעים היה למרוח אותו על השיער ,ריח סביר בהחלט ותוצאות ? דיווח בתום הניסוי

יעל :-)

New member
חחח ../images/Emo6.gif ... הייתי חייבת :)

אולי תוסיפי גם קטשופ?
יש כאלו שטוענים שזה שילוב טוב... אמנם באוכל. וכל הכבוד על המילון, הקישורים והטאגליינס
מנהלת למופת

smady a

New member
נו המוזה ?? בטוח שזה יוצר מרקם נעים

לשיער. אבל זה לא נישאר הלאהההההההה. וחוץ מזה ממי הכנתי ביצים תפוחי אדמה חסר לי מיונז יש לך?...........

0 אור 0

New member
ואם מדברים על מיונז

אז הכי מומלץ להכין מיונז לבד. אצלנו כמעט לא ואכלים מיונז, וגם המיקסר כבר מעלה קורי עכביש בארון, אבל לחרוצים מאתנו אין כמו מייונז ביתי - אם מישהו רוצה מתכון מדויק אני אברר ממי שעדיין מכינה את כל הפרטים, אבל מזכרונות ילדות כל מה שעושים זה מקציפים במיקסר חלמונים של ביצה ותוך כדי ההקצפה מוסיפים זרם דק של שמן, מוסיפים קצת לימון לפי הטעם וזהו.

0 אור 0

New member
ועוד משהו על שפני נסיון

קודם כל כל הכבוד על האומץ. בכל אופן העצות שלי לפחות מגיעות ברובן המכריע מנסיון אישי שלי, וחלקן האחר קיבלתי מאנשים קרובים אלי שניסו בעצמם.

ה מוזה

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif הניסוי הושלם בהצלחה

אז ככה , לאחר כארבע שעות בהן מיונז עיטר את ראשי
לאחר כבוד הוא נשטף לו , יש לציין שהיה שמנוני למדי 2 חפיפות בכדי להסיר את המיונזיות , אבל היה שווה השיער למחרת נראה בריא יותר מבריק יותר ורך יותר לשיער יבש זה מומלץ רצוי כמובן לישון עם זה בלילה [ הגרסא לאמיצות ואמיצים ] אגב, למה גברים לא שמים מסיכות וכדומה? או שכן? ו... אור , תני לסמדי את המרשם למיונז כי לי נגמר המיונז
והיא נשארה עם הסלט בלי המיונז .. יעלי , פעם הבאה רוטב אלף האיים
זהו, אני אהבתי את התוצאה ,כנראה שזה שילוב של ביצים ושמן ועושה טוב לשיער יבש ועייף , ועד הניסוי הבא [ אולי אבוקדו?
] תודה לאי"ב על טיפ המיונז

New member
../images/Emo45.gif גדול! ../images/Emo6.gif

הצחקת אותי :) רק שאלה קטנה... כל כך הרבה זמן עם זה על הראש... לא באים זבובים?

smady a

New member
שילוב מנצח. ואני גם מכינה מיונז לבד

יוצא אחלה טעים. ומוסיפה לו שום.

../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחח

לא צוחקת עלייך צוחקת איתך... אני כולה באתי בגלל יעל שהפנתה אותי לתרפות סבתא לגרון. אה ומוז... אני בטוחה שיפה לך נורא מיונז.

ה מוזה

New member
שלום שלום איזה עיתוי ../images/Emo9.gif

מחמיא לי מאוד מיונזיות . ובכלל היום קבלתי שמן זית אסלי !
ואת, לימון ודבש וגוגל מוגל
ברוכית הבאית

New member
חחח

תתכונני לפרצופי איכסי בדרך אלייך
ו...מוזה... את באמת בטוחה שלא תשרפי?

../images/Emo5.gif מצאתי בזמן אה מוז?

תשתי את גוגל מוגל - לא רוצה! מה עשיתי לך רע? אה ו - עבר הכאב גרון :) ותודה על הברוכים הבאים (למרות שאתם לא רוצים אותי פה כי איכסי יחזור ליהיות האהוב עליי...
)

shloמי

New member
מצטרף להמלצה של אור בנוגע ל........

למיונז תוצרת בית . מאחר שבמיונז הקנוי יש חומרים משמרים שחלקם מזיקים . E 412 : חומר סיבי מתפיח, מייצב ומתחלב, עשוי מפולים של הצמח "קיימופסיס טטראגונולובה" שהתכונה שלו העיקרית לספוג נוזלים ולהתנפח בתוך מערכת העיכול ולגרום לתחושב שובע, רק שהוא עלול לגרום לנפיחות בבטן עד כדי חסימת מעיים . E 200 : ברמות גבוהות עלולה חומצה סורבית לגרום לתגובה אלרגית, בעיקר לגירויי עור ואורטיקריה אצל בני אדם רגישים. E 211 : עלול לגרום בעיקר לאלרגיות, אסטמה, היפראקטיביות, הפרעות קשב, הפרעות ריכוז, לפריחה על העור ולהפרעה בעיכול . בברכת אור ואהבה שלומי

ה מוזה

New member
../images/Emo12.gif עכשיו הפחדת אותי

ואת כל אלו שמתי על הראש שלי ? שלא לדבר על הסלט מיונז טוב,מי מעלה לכאן מרשם ביתי ?......... [ את זה אני בטוח לא אשרוף ]

smady a

New member
../images/Emo70.gif אחלה מתכון למיונית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חומרים: 1 ביצה גדולה בטמפרטורת החדר[לעולם לא סדוקה או שבורה] 2 כפות מיץ לימון 1 כוס שמן פחות 2 כפות [אפשר חצי כוס שמן סויה,וחצי שמן שומשום] תוספות מעניינות: רבע כפית זרעי חרדל,או 2 שיני שום כתושות. אופן ההכנה: שמים את הביצה מיץ הלימון והתוספת וכמעט רבע כוס שמן,במעבד מזון. לעבד מספר שניות,להוסיף פנימה לאט לאט ובצורה אחידה את יתר השמן. זה טעיםםםםםםםםםםםם. ולשמור במקרר מספר ימים.

למעלה