שירשור העידכונים
R R o s i e New member 1/3/03 #2 שוב יוצאת לדרך רוזי יוצאת לדרך שוב, לאחר שחזרה לביתה... read all about it כוכבים נופלים
A akravit New member 1/3/03 #4 יש לי עדכון חשוב בנושא... וירוס שעלול להגיע באימייל ומה לעשות כדי שהוא לא ישלח את עצמו לרשימת כתובות האימייל שלכם.
יש לי עדכון חשוב בנושא... וירוס שעלול להגיע באימייל ומה לעשות כדי שהוא לא ישלח את עצמו לרשימת כתובות האימייל שלכם.
1 144144 New member 2/3/03 #7 הי אילנה, ראיתי ששמת אצלך קישור אליי אז אצלי בבלוג את גם מקבלת קישור! ככה זה אצלי...
I incognito_s New member 2/3/03 #8 מה יהיה??? רוצים לדעת ? יעקב מדבר - קובי ויטמן עם פוסט נוסף בבלוג.
W waseemh New member 3/3/03 #13 עידכון ../images/Emo26.gif שיר חדש על השלג שלא ירד . אפשר לקרוא אותו כאן .
B Broom rider New member 3/3/03 #14 הדעה שלכם חשובה לי תכנסו בבקשה http://marcela-diary.blogspot.com/
S shfiut New member 4/3/03 #15 השפיותרום (החזרתי את הקטע לבלוג) |ס קטע זה נכתב ביום כיפור האחרון, במסגרת ה"שפיותרום" ה-"אי-תחרות" בין שפיות לבין ROM, שכתבה פוסט מצויין. אחרי שסגרתי את הבלוג, מחקתי את כל הקטעים שהופיעו בו, ועכשיו החלטתי להחזיר את חלקם.
השפיותרום (החזרתי את הקטע לבלוג) |ס קטע זה נכתב ביום כיפור האחרון, במסגרת ה"שפיותרום" ה-"אי-תחרות" בין שפיות לבין ROM, שכתבה פוסט מצויין. אחרי שסגרתי את הבלוג, מחקתי את כל הקטעים שהופיעו בו, ועכשיו החלטתי להחזיר את חלקם.
ע עויפר New member 9/3/03 #19 אפשר להצטרף לרשימה? אתם מוזמנים לבקר גם בבלוג שלי... עויפר, הידוע גם בכינויו עופרניקוס