שירשור העידכונים

paperdoll15

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif

המטרה העיקרית שלי בכתיבה בבלוג היא להיתפרק ולשחרר לחצים דרכו... ואם תוך כדיי שאני כותבת וזה עוזר לי להתמודד, אנשים מגיבים לי אז סבבה!! אני אוהבת להיכנס לבלוג ולקרוא תגובות... למרות שזאת לא המטרה... הייתי ממשיכה לכתוב גם אם אף אחד לא היה קורא או מגיב..זה פשוט יותר נחמד כשאחרים קוראים ומגיבים.... אז לפני שאתה מכניס אותי לאחת הקטגוריות שלך...(ובכלל, אני שונאת לעשות הכללות ואני שונאת שעושים הכללות) אז כדאי שתכיר אותי קודם... ואני לא אומרת שאני לא רוצה את התגובות האלה...כי זה ברור שאני כן רוצה! אני פשוט אומרת שזאת לא הסיבה לכך שאני כותבת בלוג. אני לא כותבת כדיי להיראות אדם טוב/רע בעיניי אחרים...אני כותבת בשביל עצמי!! חבל שאתה שופט אותי ואת הבלוג שלי בלי להכיר אותי...

Max California

New member
___

הצחקת אותי... בגדול. את התגלמות כל מה שאמרתי.. "הקשיבו הקשיבו , חוויה "סקסית" עם בת מיני" איזה מעלל מיני תפרתי לי פה , אנא בואו לקרוא חברי ישראבלוג ומבקרים! הנני גברת צעירה וחרמנית חסרת אחריות וכישרון כתיבה ואשמח לספר לכל העולם מה אני עושה בזמני הפנוי עם בנות מיני הסקסיות והמיוחדות , וכן גם היו אנשים משונים שהתפלאו שראו את המחזה "הרגיל" הזה בקניון שלי. שיואו.. אני כזו מיוחדת , תקראו , תקראו!

paperdoll15

New member

חשבת אולי לקרוא יותר מפוסט אחד?! אתה לא יכול לבוא ולשפוט אותי ע"פ פוסט אחד קטן ומסכן שקראת!!!! ואני בטוחה שאם לך היה משהו מעניין בחיים אז אתה גם היית כותב על זה...

Max California

New member
___

זה לא קשור בכלל אם הייתי כותב. השאלה היא איך. השאלה הגדולה ילדתי , היא איך.

paperdoll15

New member

ומה רע באיך שאני כותבת? אם אתה לא אוהב את הסיגנון כתיבה שלי אתה לא חייב לקרוא בבלוג שלי...אף אחד לא הכריח אותך...

Max California

New member
___

כי את כותבת כמו שאת מדברת - במילה אחת - מזוויע. בקושי שאריות עברית אני מלקט שם , אבל זו לא הנקודה. הנקודה היא איך את כותבת. ממש תחרות פופלריות - את זה אני מתעב. ואני לא קורא.. רק לרגל הפוסט שלך החלטתי להציץ.

למעלה