שירשור העידכונים נא להקפיד לשרשר. ולא לפתוח שירשורים חדשים - על דעתכם. תודה! איה.
א איה@ New member 9/4/03 #1 ../images/Emo141.gif שירשור העידכונים ../images/Emo141.gif נא להקפיד לשרשר. ולא לפתוח שירשורים חדשים - על דעתכם. תודה! איה.
../images/Emo141.gif שירשור העידכונים ../images/Emo141.gif נא להקפיד לשרשר. ולא לפתוח שירשורים חדשים - על דעתכם. תודה! איה.
F Florensia New member 10/4/03 #4 סיפור שבוסס על ספרי הארי פוטר../images/Emo28.gif נשמע נדוש? אני בכול אופן לא הייתי ממהרת לפסול... תכנסו, יש כבר פרק א'.
סיפור שבוסס על ספרי הארי פוטר../images/Emo28.gif נשמע נדוש? אני בכול אופן לא הייתי ממהרת לפסול... תכנסו, יש כבר פרק א'.
א אליסה והחתול New member 10/4/03 #6 המשך חדש ../images/Emo28.gif אתם מוזמנים לקרוא והמשיך כניסה לבלוג
א אליסה והחתול New member 10/4/03 #8 תגובה ../images/Emo28.gif כפי שהבנו המערכת אתה הראת היא פתוחה ומתנהלת ללא כול התערבות מצד מנהלים (האורחים מוסיפים המשכים לבדם). בסיפור ללא הסוף, אנו אלה שקובעים, איזה מבין ההשמכים שנשלחו יפורסם. האם העיניין הובהר?
תגובה ../images/Emo28.gif כפי שהבנו המערכת אתה הראת היא פתוחה ומתנהלת ללא כול התערבות מצד מנהלים (האורחים מוסיפים המשכים לבדם). בסיפור ללא הסוף, אנו אלה שקובעים, איזה מבין ההשמכים שנשלחו יפורסם. האם העיניין הובהר?
H helius New member 10/4/03 #10 יש עדכון יש עדכון לבלוג שלי. הנה הכתובת: http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=3644
S Shusho New member 12/4/03 #12 התעדכן גם אצלי בבלוגי. אני חושבת שאני מעדכנת רק כשרע לי. לינק לבלוג שלי בכל הי'.
P PiXeLiTa New member 12/4/03 #13 ../images/Emo35.gifאיה, מותר לשאול../images/Emo35.gif מאיפה הוצאת את הדמויות בבלוג שלך? יש לך עיצוב מהמם! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
../images/Emo35.gifאיה, מותר לשאול../images/Emo35.gif מאיפה הוצאת את הדמויות בבלוג שלך? יש לך עיצוב מהמם! ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
א איה@ New member 13/4/03 #14 תודה ../images/Emo9.gif אלו תמונות שהיו לי - ועברו עיבוד בפוטושופ - במקור הן צבעוניות, ועם רקע וכו'.... ושוב תודה על המחמאה. איה.
תודה ../images/Emo9.gif אלו תמונות שהיו לי - ועברו עיבוד בפוטושופ - במקור הן צבעוניות, ועם רקע וכו'.... ושוב תודה על המחמאה. איה.