שירשור העידכונים

עידכונים.. עידכונים..

שוב שכחתי את הססמא שלי ~אנחה~ ולא יכולתי לספר לכם בשבוע שעבר על הספיישל המרגש לרגל 10,000 כניסות. אבל מה זה משנה בכלל? בנתיים יש שוב עידכון עם רכילות חמה במיוחד על כל מיני בלוגרים מתהוללים בישרא, שלא מתביישים להם. כנסו ותהנו.

foodfight

New member
מגהטורבו התעדכן

האמת שהוא מתעדכן כל הזמן, אבל זה סתם טריק זול למשוך אנשים. :) יש דברים מעניינים, אז תקפצו לבקר.

ukizuk

New member
אחלה בלוג , אחלה כותבים

במיוחד הכניסה האחרונה של חבר שלך

Bishnet

New member
הנה נביילות, גם אני עידכנתי. ../images/Emo3.gif

כשהזין נתפס לי בריצ'רץ'

CrazyB

New member
שלומלום אנשים:)../images/Emo85.gif../images/Emo168.gif../images/Emo13.gif

שלומלום:) אני קרייזי בי ויש לי בלוג(
:)) http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=2283 ואתם מוזמנים לקפוץ לשם:) see ya קרייז

AnArikSwigParty

New member
על מסיבותswingers party's ../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif|

על מסיבותswingers party's חוגגים שבועות במסיבות חילופי-זוגות בוילה מדליקה ומפוארת לאור נרות. רומנטי ודיסקרטי עם כיבוד מיוחד לשבועות. יין חופשי כל הלילה. מוסיקה משגעת סרטים מאסג'ים מפנקים וזוגות איכותיים. כמו-כן חדר לנשים דו-מיניות וחוויות מהנות שלא שוכחים. בלילות חמישי ושישי. לפרטים והרשמה צרו קשר 051846253 או 056880627. להתראות וחג-שמח מאן ואריק. הנחה תינתן למנויי אתר זיגזוג. [email protected] הנכם מוזמנים לבקר באתר המושקע שלנו : http://www.love10.co.il הסוינגרס: מסיבות אלו הינן מסיבות חילופי זוגות, מפגש ארוטי בין זוגות חפשיים וליברליים וראש כחלחל המעוניינים לממש פנטזיות שונות ומשונות כדוגמת אישה עם אישה, שני גברים ויותר עם אישה ועוד וריאציות שונות ואינם יכולים לממש זאת לבדם ולכן אנו כאן. בין זוגות נישואים המעוניינים לגוון את חיי המין שלהם דבר המוסיף רבות לזוגיות , בין זוגות חברים, מאהבים למיניהם ובין כאילו שאינם מעוניינים לעשות זאת במלון או בשפת הים או סתם באוטו וכו'. לאלו שאוהבים לצפות בבן או בבת הזוג כשהם מתענגים עם אחרים/אחרות ולכל מי שדמיונו פרוע. רצוי להגיע להסכמה בין בני הזוג מה מותר ומה אסור על מנת למנוע אי נעימויות . לחדשים במפגשם כאלו עלול להיות ריגוש מסויים אבל אל פחד, הערב יעשה את שלו. למותר לציין כי מסיבות אלו חוקיות ואינן מהוות עבירה על החוק. חוקים בסיסיים 1. המסיבות מיועדות לזוגות בלבד ולא מן ההכרח שיהיו נשואים. 2. הכניסה מעל גיל 18 . 3. מגע בין המשתתפים הינו בהסכמה בלבד ולא בכפייה בכל דרך שהיא ואין צורך להיפגע מסירוב. 4. חובה להשתמש באמצעי מניעה. 5. אין לעשן או להכניס שתייה לחדרים. יש מקום מיועד לכך. 6. חל איסור מוחלט לשאת או להשתמש בסמים מכל סוג.

איכסה

New member
אקווריומית-

קראתי את הבלוג שלך היום בפעם הראשונה- הוא ענק! בתור מישהו שקשה לגרום לו לצחקק ברשת, התפקעתי מצחוק בקולי קולות!

למעלה