שירשור העידכונים

foodfight

New member
מגהטורבו בקורס קצינים

עידכנתי עם מלא חוויות מהקורס, תקפצו לבקר. אהוד

a e q u i t a s

New member
פוסט לזכר ידידה שנהרגה ../images/Emo16.gif

פוסט לזכר ידידה מאוד טובה שלי, שנהרגה בתאונת דרכים קרוב מאוד לביתה. הקישור לפוסט נמצא למטה.

De-Panther

New member
חזרתי מאילת והתחילו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הלימודים הפוסט האחרון מחולק ל4 חלקים(כל חלק זה יום) אז פשוט תבחרו איזה מהם בא לכם לקרוא
עדיף הכל
היה כיף ומעניין
http://blog.tapuz.co.il/DePanther/

נו.. מה יהיה הסוף איתי ?

העידכון הפעם הוא טקסט שהיה מאד משמעותי לחיים שלי.. אז החלתתי לפרסם אותו.. לא ארוך ובהחלט שווה קריאה.. חבל שלא ידוע לי מי הכותב..

akravit

New member
../images/Emo41.gif בלוג בית-ספרי../images/Emo35.gif

לפני מספר ימים גיליתי שבארה"ב משלבים כתיבת בלוגים - אישיים ובית-ספריים בתוכנית הלימודים. הרעיון נראה לי מדהים וכתבתי על הנושא אצלי בבלוג: ... אם אצלנו בארץ, משרד החינוך מבקש להצעיד אותנו אחורה - "ילדים, נא לקום כשהמורה נכנסת", הרי שבמדינות אחרות מסתכלים קדימה ובמקום להאמין שריחוק בין תלמידים ומורים יביא להישגים טובים יותר בהבנת הנקרא אצל התלמידים, מחפשים דרכים חדשות, מעניינות, יצירתיות ותואמות את המציאות של היום כדי לחבב על התלמידים את חדוות הקריאה והכתיבה... מאוד מעניין אותי לדעת מה דעתכם על השימוש בבלוגים בבית-הספר: - האם למשל, הייתם רוצים שגם מוריכם יפעילו בלוגים שבהם תוכלו להשתתף או להגיב? - האם הייתם מעוניינים שבלוגים ישולבו מתוכנית הלימודים. - האם אתם חושבים שכדאי לעניין את משרד החינוך בנושא? אשמח לשמוע תגובות ורעיונות. יום טוב!

איש דשא

New member
העדכון שלי

זו רצועת קומיקס שהייתה בראשי ממזמן ורק עכשיו יצאה לפועל. הבלוג שלי מעודכן כבר כשנה וקצת. יש שם ציורים, קומיקסים, מחשבות, סיפורים ותאורי חוויות. אתם מוזמןים.

haimw32

New member
הסיפור האמיתי של המתמודד לעיריית...

כנסו ללינק

למעלה