יש לי בלוג מה קורה אנשים? יש לי בלוג! תיכנסו בבקשה....
N noa p New member 9/11/03 #1 ../images/Emo8.gif יש לי בלוג מה קורה אנשים? יש לי בלוג! תיכנסו בבקשה....
S scooby4 New member 10/11/03 #6 גשם גשם בוא מכות ../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif מוזמנים להתעדכן.
ע עמית המכשף New member 10/11/03 #8 ואם עדכנתי פעמיים היום. זה נחשב? עדכון על וירוסים ועדכון על מיילים. הבלוג שלי
P Pure me New member 11/11/03 #9 עידכנתי ברשומה שמעלה חיוך../images/Emo9.gif אתם מוזמנים להכנס. זה שווה. *מרגישה בערוץ הקניות * ויותר מאשמח לתגובות רק תלחצו כאן
עידכנתי ברשומה שמעלה חיוך../images/Emo9.gif אתם מוזמנים להכנס. זה שווה. *מרגישה בערוץ הקניות * ויותר מאשמח לתגובות רק תלחצו כאן
ל להרגיש לבד New member 11/11/03 #11 הרבה בלוגים על בדידות וגם אני הצטרפתי. פתחתי בלוג כדי שלא ארגיש בודדה בימים מסוימים. בלוג שמדבר על להיות ביחד אבל להרגיש לבד, שזה די עצוב אם חושבים על זה לעומק. אז כדי להיות פחות בודדה אני מזמינה אתכם לבקר.
הרבה בלוגים על בדידות וגם אני הצטרפתי. פתחתי בלוג כדי שלא ארגיש בודדה בימים מסוימים. בלוג שמדבר על להיות ביחד אבל להרגיש לבד, שזה די עצוב אם חושבים על זה לעומק. אז כדי להיות פחות בודדה אני מזמינה אתכם לבקר.
A a e q u i t a s New member 12/11/03 #12 עדכנתי את הבלוג - בבאג ללייף עדכנתי את הבלוג שלי, בשני פוסטים חדשים. ראו קישור למטה...
S scooby4 New member 13/11/03 #13 מוזרויות ושטויות אחרות ../images/Emo187.gif כרגע נמסר לנו, גדי, שכולנו מו-זרים. תודה יונית על העידכון. והנה דני רופ עם התחזית.
מוזרויות ושטויות אחרות ../images/Emo187.gif כרגע נמסר לנו, גדי, שכולנו מו-זרים. תודה יונית על העידכון. והנה דני רופ עם התחזית.