שירשור סגידה לדני!

Hip Hop star

New member
../images/Emo141.gifשירשור סגידה לדני!../images/Emo141.gif

אז כבר עשינו שירשור כזה לטום והארי...הגיע הזמן לעשות גם אחד לבנאדם עם הקול הכי מדהים שיצא לי לשמוע ב-14 וחצי שנים האחרונות!
תעלו את כל התמונות שיש לכן שלו....
. וכמובן תדאגו שלא יהיו סרוקו

bar jones

New member
../images/Emo41.gif זה פשוט פרפקטט!! ../images/Emo41.gif

אל'וווושש
אל'וווושש
אל'וווושש
אל'וווושש
אל'וווושש
אל'וווושש
אל'וווושש
אל'וווושש
א-נ-י * א-ו-ה-ב-ת * א-ו-ת-ך **!! אני חושבת שאני בעננים.... שרשור סגידה לדנייייי!!!
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני
דני סליחה על ההצפות.. פשוט אתן לא מבינות, כל פעם מחדש אני נדהמת מהבן אדם הזה.. הקול שלו זה הדבר הכי יפה ששמעתי מעולם, כל פעם שהוא שר, אני פשוט מרגישה שאני כולי פרפרים בגללו מרוב שהוא מדהים.. חחח ונכון שבעיניי הוא פשוט בן אדם מהמם שזה מוסיף המון.. אבל בכלל מיש הוא.. כל פעם שאני רואה אותו, אני לא יכולה שלא לחייך, אז פשוט תודה אלה שפתחת את השרשור הזה, נראה לי שזה הדבר הכי טוב שקורה לי מזה זמן רב... ולא, לא נסחפתי, אתן לא יודעות כמה שאני מעריכה את הבן אדם הזה- אז שרשור סגידה בשבילו- זה ממש עושה לי משו.. נו אתן מבינות חחח אז עכשיו רק תהיו נחמדות, גם אלה שהוא לא הפייב שלהן ותשרשרו לכבודו- כי בחיי שמגיע לבן אדם הזה !!
זו גם ההזדמנות שלי לומר:
דני
מור
*מודעת לעובדה שהייתי כרגע ילדה בבצ'פר יסודי, פשוט הרבה זמן רציתי לעשות את זה!!

Hip Hop star

New member
דני../images/Emo23.gifמור../images/Emo99.gif

כמה שהייתי רוצה שזה יהיה
... אבל אני דיי חשבתי..אז נגיד שהוא היה מלמד אותי לנגן על גיטרה,את יודעת איזה פאדיחות היו לי היום. מבחינת התפיסה יחסית לשיעור ראשון,הצלחתי כבר ללמוד את הקטע של המפרטים,ו-2 אקורדי..Am ו-E...הם דיי קלים גם
. אבל את זוכרת שיש לי בעיה במפרקים באצבעות... זה היה טוב..המורה עושה לי:"אף פעם לא ראיתי מישהו שמנגן על גיטרה עם בעיות במפרקים כמו שלך,אבל את מנגנת ממש טוב ואת תופסת את זה,יש רק את הבעיה של האצבעות". שהוא דיי צודק..כי באמת דיי תפסתי מהר את המיקום של הכל..אבל האצבעות האלה!גרעעעעעעעעעעעעעע וזה כואב נורא!
דני נראה לי היה ממזמן פורש,או שובר לי בטעות איזו אצבע כשהיה חושב שאפשר ליישר לי את הזרת!
...הזרת הכי הורסת..בעצם שתיהן...אבל אני בכלל ימנית...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifלא אוהבת את דני יותר במיוחד../images/Emo4.gif אבל יש לי די הרבה תמונות שלו מהתקופה שכן אהבתי אותו... אשתדל לשרשר מחר../images/Emo9.gif

just jenny

New member
אין מצב שאני שמה..

בקושי יש לי תמונות שלהם על המחשב
סורי:X

lollipop1

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

דנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

bar jones

New member
hello there!! מה הולך פה?!

dans girl- סתם מתוך סקרנות למה הפסקת לאהוב את דני? ומי עכשיו הפייבוריט שלך? ואל'וש... אני חושבת שהאצבעות שלך מתאימות לכל הניסויים המעדתיים בחקר הגנטיקה... צרייך לוודא מה הולך שם! חחחח ואל תדאגי, אני הייתי מכריחה את דני אם הוא היה מתייאש ממך... רק שבטח היינו צריכות להשקות אותו בהמון בירה... אחרת... חחח לא נורא! you're gonna rock!!!! ובנות- אני לא רוצה לראות אחת שלא שמה תמונה- זה יהיה ממש חמוד אם תשימו.. אז לא להתעצל... ו-lollipop- אין לי מושג מה שמך- יצאת מלכה! :) :) :) וענת ראיין- איפה התמונה הא?!

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|אני?

ישלי בערך תמונה וחצי של מקפליי במחשב
או ושיניתי כינוי
(לפני הרבה זמן אגב)

vered131

New member
אויי.. דני כזה מושלם! ../images/Emo99.gif

אני מתה על הבנאדם המושלם הזה!!! ואיזה קולל יש לו.. דני תעשה לי ילד :p

למעלה