שיר בהרחבה

milkshakit

New member
../images/Emo141.gifשיר בהרחבה../images/Emo141.gif

זוהי עוד פינה חדשה שלי (שמחליפה את "גלגל הנשמות" ז"ל, דקה דומייה לזכרו
). כל פעם אני אבחר שיר אחר, אנתח אותו כפי שאני רואה אותו מכל הבחינות, ובנוסף אני אתרגם אותו לעברית + אשים קישור למילים באנגלית. אז השיר הראשון שבחרתי הוא: Right Here In My Arms השיר הזה הוא מיוחד במינו מבחינתי. למה? כי באף דיסק של HIM אין שיר שאפילו דומה לו במקצת. הוא מיוחד כזה, מהיר וקיצבי, מרגש ועוצמתי, יודע להעביר את המסר דרך קולו של וילה. לא סתם וילה אמר שזהו השיא ה"אייטיזי" שלהם. הוא באמת מזכיר בגיטרות ובקצב את שנות השמונים. בשיר עצמו, וילה מספר על הנערה שמחייכת ושהשמש זורחת עליה, אבל אז הוא מציין שמרוב שהיא מאושרת, האושר כבר הורג אותה. ואז זה מתקרב... היא מאוהבת. כאן זה בעצם דימוי לזה שהאהבה פוגעת, שלא יודעים שמאוהבים בעצם עד שנפגעים. בהמשך, וילה אומר שהיא תהיה בזרועותיו, מאוהבת בו והיא בחיים לא תעזוב אותו. בבית השני, וילה ממשיך לפרט ואומר שהיא מנסה שליבה יהפוך לאבן, כלומר, היא רוצה להפסיק לאהוב מרוב שהאהבה הזו פוגעת בה, אבל וילה ממשיך להגיד שהוא לא ייתן לה ושהוא בחיים לא יעזוב אותה - מה שנקרא בעצם אהבה אגואיסטית.
תרגום לעברית
היא מחייכת כאילו שגן-עדן כאן למטה בכדור הארץ. השמש זורחת, כה בהירה עליה. וכל משאלותייה, סוף סוף מתגשמות והלב שלה מייבב, כי האושר הזה הורג אותה זה קרוב, היא מאוהבת... היא תהיה ממש כאן בזרועותיי, כה מאוהבת היא תהיה ממש כאן בזרועותיי, היא לא יכולה לעזוב היא תהיה ממש כאן בזרועותיי, כה מאוהבת היא תהיה ממש כאן בזרועותיי, היא לא יכולה לעזוב הו לא... כה קשה היא מנסה אבל ליבה לא יהפוך לאבן.. הו לא. והיא ממשיכה לבכות, אבל אני לא אעזוב אותה לבד, היא לעולם לא תהיה לבד. ושוב הפזמון (חוזר חלילה): היא תהיה ממש כאן בזרועותיי, כה מאוהבת היא תהיה ממש כאן בזרועותיי, היא לא יכולה לעזוב היא תהיה ממש כאן בזרועותיי, כה מאוהבת היא תהיה ממש כאן בזרועותיי, היא לא יכולה לעזוב

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אהבתי ממש!

במיוחד את הקטע הזה - "בבית השני, וילה ממשיך לפרט ואומר שהיא מנסה שליבה יהפוך לאבן, כלומר, היא רוצה להפסיק לאהוב מרוב שהאהבה הזו פוגעת בה, אבל וילה ממשיך להגיד שהוא לא ייתן לה ושהוא בחיים לא יעזוב אותה - מה שנקרא בעצם אהבה אגואיסטית." ח"ח והכל
|דקתדומייהלזכרגלגלהנשמות|

milkshakit

New member
האמת שתוך כדי שניתחתי את השיר

הבנתי כל כך הרבה דברים שלא ידעתי קודם
תודה :)))

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ככה זה תמיד!

לכן אני כ"כ אוהבת לנתח שירים
[ואני כן בספרותית מורחבת
]

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gifספרות שליטה../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gifאהבתי!

במיוחד כי השיר הזה ממש יפה!! ואני מקווה שתמשיכי לעשות את זה בשירים אחרים כי אני עילגת מידי בשביל להבין את חלקם לבד... |סוגדתלךתינשאילי?|

ואחרי שעברה דקה...

אהבתי את הפינה החדשה
שיר מקסים!!! באמת.. וילה המושלם- לא יעזוב אותה. גם שי לא
אבל אף אחד לא מבין את זה אוף למה יש ליב דיחות פרטיות עם עצמי?
מישהו רוצה איתיב דיחה פרטית?!

למעלה