שלום בנות יקרות אני אמא ארוך

משוש30

New member
../images/Emo141.gifשלום בנות יקרות אני אמא ארוך

אני ממש לא מתכוונת להשתלח בכן. כל אחת והחיים שלה וההחלטות שלה. אבל אם מותר לי לספר לכן שגם אני הייתי במקום שלכן לפני כמה שנים. אמרתי לכל העולם שיש מספיק ילדים גם ככה ויש פיצוץ אוכלוסין וכד' ואם כבר יהיו לי ילדים אני אאמץ. ולפני 8 חודשים נולד הבן שלי שאני הכי אוהבת בעולם.(אף פעם לא התלהבתי מתינוקות לפני כן וגם היום אני לא אוהבת כל ילד רק בגלל שהוא ילד). אז מה קרה בין אז לבין היום? פשוט צורך שהתחיל לבעור בעצמותי. פתאום הגעתי למצב שאני חייבת ילד ועכשיו! ועוד סיפור קטן. לפני די הרבה שנים עשיתי הפלה. ואחריה הייתי כמה ימים אצל חברה שלי שהייתה בת 40+רווקה בלי ילדים. היא מאד שמחה שעשיתי הפלה. עד כדי כך שמחה שהרגשתי שיש משהו מזויף בשמחה שלה. ובעצם אולי השמחה הזאת הייתה דרך שלה להוכיח לעצמה שהנה כמה שנים קודם לכן היא עשתה החלטה נכונה. אבל הייתה לי הרגשה מאד חזקה שזה לא באמת מה שהיא מרגישה אבל היא לא מודה בזה אפילו לעצמה. למה אני אומרת לכן את כל זה? לא מנסה להשפיע או להיות מסיונרית רק "אבל" אחד קטן. אם יום אחת מישהי מכן בכל זאת תחליט שהיא רוצה ילדים- אל תתנו לזה שפעם לא רציתם וסיפרתם את זה לכל העולם ואישתו ואתן מפחדות מ"אמרתי לכן" (שדרך אגב קיבלתי הרבה מאלו אחרי שמתן נולד) לגרום לכן לא ללדת. וגם רגע לפני שכבר אי אפשר לעשות עוד חושבים אחד חזק ואמיתי עם עצמכן ואם אז עדיין אתן מרגישות שלחיות בלי ילדים הדבר הנכון עבורכן אז באמת בכיף, אבל אם לא-תלכו עם הלב

צודקת לגמרי.

וסתם שתדעי, העניין הזה כבר דובר בו כאן לפני כמה ימים. אם מישהי מאיתנו תחליט ללדת, אני בטוחה שכולנו נאחל לה שמחה ואושר. כל הענין הוא להחליט תוך בחירה אמיתית ולא ללכת אחרי העדר, כך שאם מישהי תחליט, בעקבות השהייה בפורום, שמה שהיא באמת רוצה זה תינוק, אז זה יופי. אז תודה

משוש30

New member
סליחה בטפשותי איך שגיליתי את הפורום

ישר נכנסתי וכתבתי ולא עשיתי קודם "מחקר". עכשיו כשאני קוראת את ההודעות הקודמות אני רואה שאתן לא רוצות ויכוחים או דעות אלא סוג של קבוצת תמיכה אז מצטערת שהתפרצתי פנימה. הכל מכוונות טובות.

habubnik

New member
זה בסדר

אני, אישית, ממש בעד אמהות כמוך. לא הרגשתי שהטפת לי או שאת באה במטרה לשכנע. סיפרת את סיפורך, והיה נחמד לקרוא.

karnity

New member
לא טיפשות ולא התפרצות...

אין לך על מה להתנצל... כתבת דברים יפים ומפרגנים....

forglemmigej

New member
יש לי שאלונת אליך

עכשו שיש לך ילד נפטרו כל בעיות התפוצצות האוכלוסין ולכל ילד יש בית?

habubnik

New member
מה דעתך להפסיק להכליל?

הפורום מורכב מיחידים. די כבר עם הניסיון המודגש הזה לדחוס את כולנו תחת מטריה אחת.

אני מסתכלת על התמונה הכללית של

הפורום - יש פה המון קללות וריבים. אפילו כשהדליקו נר לזכר הנפגעים היה צריך לגלוש לעניינים פוליטיים. זה צורם. הפורום - כמה קללות? כמה ריבים? למה אפילו כשמדליקים נר לנפגעים בב"ש צריך לגלוש לעניינים פוליטיים? ברור שפורום זה יחידים, אבל אני מעלה התרשמות כללית. למה אני אומרת את זה? כדי שגם מי שעונה תחשוב אולי על הדרך שבה היא עונה. סתם יהיה יותר נעים.

QueenOfMagic

New member
די!!

ואם שמו פילפל בתבשיל את חייבת לבוא ולהוסיף עוד משלך?!?! למה את מסכסכת? אני לא מבינה מה את רוצה. אז נכון יהיו כאלה שיתקיפו אך לא מתוך רצון להתקיף אלא הן חשות צורך להגן על "הבית"...יש פה לצערי יותר אימהות מכאלה שלא רוצות ילדים. אני חושבת לעזוב את הפורום רק בגלל זה.. פשוט אין פה מקום לי..רוב אילו שעונות פתאום מסתבר שלי שהן אימהות. גם את..כן גם את..

משוש30

New member
ברור שלא ובאמת אין קשר בין הדברים

הצורך שלי בילד משלי התברר כמשהו לגמרי לא קשור לעולם, לצרות שלו ובעיות האוכלוסין. זה בדיוק מה שניסיתי להגיד. שכל הטיעונים הרציונאליים שלי התנפצו מול הצורך הלא רציונאלי העצום הזה. זה הכל

למעלה