שלום לכולם! אפשר לשאול שאלה?

תולי22

New member
../images/Emo141.gifשלום לכולם! אפשר לשאול שאלה?

שלום, שמי תולי,אני גרה כרגע בארה"ב ואמא לתאומות שאוטוטו חוגגות שנה, הגעתי לפה בעקבות קישור שתלמה נתנה לתרגום המאמר.נושא החיסונים מדיר שינה מעיני, אנחנו לפני ה- MMR, ומהיום שהן נולדו אני שומעת על הסכנות בחיסון זה, אך למען האמת התבלבלתי, אשמח אם תוכלו קצת להסביר לי בנושא. -האם הסכנה בחיסונים זה רק הכספית? -האם ב MMR יש כספית? קראתי בארכיון של הפורום שיש איזו בדיקה שעושים בארה"ב דרך עמותה בארץ, מה זאת הבדיקה הזאת? למי היא מיועדת? אשמח לכל עזרה, עצה, הערה והארה בנושא, אני חייבת לציין שיש לי אח לקוי למידה וכולנו במשפחה עם הפרעות קשב וריכוז, אני חושבת שקראתי פעם שזה קשור לנושא,האם זה נכון? בתודה מראש, תולי

razgalili

New member
עם כל הכבוד

מוכנים לעזור לך, קצת סבלנות. כולנו פה הורים כמוך, אף אחד כאן לא עושה דברים בתשלום. בעתיד אם את זקוקה לתשובה במהירות את מוזמנת להתקשר אלינו. אנחנו גרים בארה"ב טלפון 7707541378 אנחנו בבית בערב ובסופי שבוע.

razgalili

New member
לתולי

דעותי בנושאי חיסונים הן יותר קיצוניות משל רוב האנשים. המלצתי - אל תתני את חיסון הMMR לילדות. כספית בחיסונים יותר מסוכנת מכל גורם אחר, אבל זה לא אומר שחיסונים אינם מסוכנים גם בלי כספית. MMR הוא אחד מהחיסונים היותר מסוכנים לילדים, עם או בלי כספית, והמחלות שהוא מחסן נגדן אינן מסוכנות. אני בכלל לא בטוח שניתן להשיג MMR נטול כספית. יש טענה ששלושת הוירוסים בחיסון יכולים לעבוד בצורה סינרגטית, ושרידים מהוירוסים שבחיסון נמצאו אצל ילדים אוטיסטים במעיים ובמערכת העצבים המרכזית. אין היום בדיקה שאפשר לסמוך עליה ובכל מקרה ולא משנה למה הילד נבדק אסור להזריק לילדים שום חומר שמכיל כספית בשום צורה כולל סתימות שיניים שמכילות כספית או חיסוני רוגהם שניתנים לאמהות בזמן ההריון.

אין בכלל כספית בתוך MMR לידיעתך

כי לא ניתן להוסיף כספית לחיסון עם וירוסים מוחלשים, כי זה יהרוג אותם. אך החיסון הזה הוא בעייתי לאותם ילדים שנפגעו מכל הכספית של החיסונים הקודמים שניתנו להם והרסו את הגוף ואת מערכת החיסון שלהם. באותם ילדים שנבדקו במחקרים, ע"י צוות גסטרואנטרולוגים, הראו כי הוירוס של החיסון מתוך MMR מקנן בתוך דפנות המעי שלהם ועושה שם דלקות חוזרות וזיהום כרוני, יחד עם התעבות של דופן המעי (מה שלא מאפשר ספיגת מזון) וניקוב שלו, מה שגורם למזון בלתי מפורק להכנס לדם ולמוח, בלי לעבור ניקוי במערכת השער הכבדית. חוץ מזה, מצאו את הוירוס של החיסון הזה, גם בנוזל חוט השדרה שלהם, בבדיקת LP יחד עם תגובות דלקתיות של מערכת העצבים המרכזית. כספית מצאת כיום עדיין בחיסונים רבים. בחיסון נגד שפעת, אבעבועות רוח, דלקת ריאות של פגים, דלקת קרום המוח, משולשת ומחומשת וכמובן בחיסון נגד טטנוס DT. הכספית גם מצויה בתוך החיסון של פוליו מומת שיישאר בתוך רשימת החיסונים, אחרי שיוציאו את הפוליו המוחלש (שאיננו מכיל כספית, שוב כי מדובר ביצור חי שכספית תרעל מייד). היא עוברת סינון בחיסונים נגד צהבת B ו-A אך עדיין נמצאת שם, בכמות פחותה. כך גם לגבי DPT האצלולרי וגם לגבי המופילוס ועוד. ולגבי הבדיקות, כן, יש בדיקות בשתי מעבדות עיקריות ועוד שתיים נוספות- גרייט פליינס- בדיקות של מטבוליזם, זיהומים במערכות העיכול ועוד- בדיקת החומצות האורגניות ובדיקות נוספות. גרייט סמוקיס- הנתונים על יכולת הכבד לסלק זיהומים. נתון הדטוקסי-גנום, מראה מי ייפגע מהחיסונים ויהפוך אוטיסט או "רק" לקוי למידה או ADHD... לפי יכולת פירוק ופינוי מתכות כבדות וזיהומים, ע"י הגלוטתיון מהגוף. בדיקות נוספות גם במעבדות דוקטרס דטא ומטמטריקס. אצרף קצת קישורים, תלמה.

תולי22

New member
תלמה, האם יש לך קישורים למאמרים העו

העוסקים בקשר בין חיסונים ללקויי למידה? תודה, תולי

תולי22

New member
מצרפת קישור השולל את קיום הכספית ב

בחיסון הMMR http://www.fda.gov/cber/vaccine/thimerosal.htm#t1

razgalili

New member
סיכון בMMR

משפר רב של הורים דיווחו על התדרדרות קשה ביום שהילד קיבל MMR או סמוך לכך. במחקר שביצע ויקפילד בבריטניה נמצאו שדירים של אחד מהוירוסים של הMMR במעיים של ילדים אוטיסטים. הDNA של הוירוס זיהה אותו כוירוס זהה לוירוס שבחיסון. אותו וירוס נמצא בנוזל שדרה של מספר ילדים שסובלים מאוטיזם. אחת מהטענות ששמעתי היא ששלושת הוירוסים ב MMR הם סינרגטיים.

נגד חיסונים

למרות שאין לי מושג קלוש בחיסונים אנחנו הפסקנו אותם קליל ושיקפצו כולם בטיפת חלב על הראש. עשינו טיפול הומאופטי (בלי קשר לחיסונים) ולחיזוק מערכת החיסון באופן כללי ואכן האפרוח (טפו טפו
) התחזק בריאותית
. מה שבטוח בילד הבא מי שיתקרב אליו עם מזרק חיסונים דמו בראשו

laura ashley

New member
המחקר הזה הוא של וייקפילד, לא?

ראיתי, לפני שנה ומשהו , עוד לא לפני שהבנתי מה קורה לנו, פרק בפנורמה ( תכנית תחקירים מעולה של ה BBC ) שסיפר את כל הסיפור והציג את וייקפילד כשקרן ובודה ראיות, ראיין את עוזר המחקר שלו שנשבע שהנתונים שינו, והציג קשר מוכח של וייקפילד לחברת תרופות שמפחתת חיסונים אלטרטיביים. מה דעתכם? מה אתם חושבים עליו ועל המחקר שלו? מעניין אותי לשמוע, כי אני די מסתייגת ממנו מאז, . שלחו לי מהחברה שאנחנו עושים איתה ABA , ( כמובן CARD, שאתם הפניתם אותי אליה ) ברושור לאיזו מרפאה חדשה שנפתחה בטקסס ושיווקפילד עובד בה, ולא יודעת, ברגע שראיתי את השם שלו ממש איבדתי עניין. מוצדק או סתם?

razgalili

New member
מספר אנשים

שחברים כאן בפורום ביצעו ביופסיה של המעי הדק וגילו תוצאות זהות למה שויקפילד מצא. המחקר של ויקפילד "בוטל" בעקבות לחץ של הנהלת הירחון בו הוא פורסם. העורך שהפעיל את הלחץ הוא חבר הנהלה של חברת תרופת. הסיבה ללחץ היתה הטענה שויקפילד השתמש בקרנות מחקר שקיבל לא בצורה שתואמת את מטרות המחקר המוצהרות כשביקש את הכסף. בהתחשב בכך שחברי פורום, אנשים שאני מכיר ומכבד, ביצעו בעצמם את הבדיקות וגילו תוצאות דומות משכנעת אותי שוויקפילד במקרה הזה הוא דובר האמת והנהלת העיתון האינטרסנטית היא השקרנית.

אם תחפשי בגוגל

תמצאי דעות "קצת" שונות עליו. בעיני ההורים הוא נחשב לגיבור, שיצא נגד המימסד ושילם את המחיר. לפי מה שאני קראתי, תוצאות המחקר שלו שוכפלו במדינות אחרות. בכלל, לא נראה לך מוזר שפתאום הוא איבד את האמינות ופוטר ממשרתו כשפירסם את המחקר? ואגב, את המרפאה בטקסס הוא פותח עם ד"ר קרצינייל, השותף של ד"ר ברדסטריט. זו בעצם שלוחה של המשרד של ברדסטריט. ובלי לגרוע מכלליות האמור לעיל, אם אתם שוקלים נסיעה, אני הייתי הולכת ישר לברדסטריט...

laura ashley

New member
תודה תמי ורז

בטח שנראה לי מוזר, אבל מצד שני, הכל נראה לי מוזר... אין לי אפילו בגרות בביולוגיה ( מילא בגרות, אפילו בשיעורים לא נכחתי ) ופתאום אני צריכה לקרוא עובדות , תיאורים, מסקנות, מסקנות סותרות, וגם להבין מזה משהו כדי לנסות ליישם על הבן שלי, ולפעמים הכל כל כך מבלבל ופשוט קשה לדעת מה נכון ומה לא, מי צודק ומי צדיק... האמת היא שלא שקלתי נסיעה, משיקולי עלות ומכיון שמצאנו פה רופא אבל שוב, אני עדיין לא בטוחה אם הוא טוב, אם הוא יודע מה הוא עושה או שהוא עוד רופא פוץ מקומי,לכן אני רוצה לעבור איתו על תוצאות ה comprehsive stool analysis ואז נחליט אם אנחנו עולים לרגל לברדסטריט או לא. ןשוב תודה לכם על הכל

laura ashley

New member
מה עם חיסונים הומיאפתיים? זה מה

שאני הייתי עושה במקומך, כי עם רקע של ליקויי והפרעות קשב וריכוז ( שיש אנשי מקצוע שטוענים שהם ממוקמות אי שם בתחילת הספקרום האוטיסטי, לפחות החמורות שבהן ) אני לא הייתי לוקחת סיכון, בטח לא בגיל כזה. אני בדיוק קוראת ספר על טיפול הומיאפתי באוטיזם ויש התייחסות מאוד מעמיקה שם לכל הנושא של חיסונים הומיאפטיים במקום חיסונים רגילים, אם זה מעניין אותך את יכולה לנסות את הלינק הזה :

למעלה