שלום לכולם

../images/Emo141.gifשלום לכולם

יש לי דרכון הונגרי ואני מתכוונת להגיע להונגריה בעוד כשנה לגור שם לצמיתות. מישהו יכול לספר לי על החיים שם: איפה הכי נחמד לגור, היכן יש הכי הרבה ישראלים, מקומות עבודה (אני מתכננת על בתי מלון), שכר דירה, מז"א וכדומה וגם אם יש אתרי עבודה שאני יכולה להיעזר בהם כדי למצוא עבודה מישראל ועוד משהו מאוד חשוב. האם ניתן להביא בעלי חיים? תודה לכולם מראש תמי

reuven4u

New member
אורלי שלום.

אז קודם כל אני לא יכול לעזור לך בענייני עבודה, כי אף פעם לא חיפשתי עבודה שם, אבל בקשר לבעלי חיים נסעתי פעם מהעבודה שלי ל3 חודשים, אז לקחתי איתי את הכלבים, אין שום בעיה, את צריכה מין כלוב שכזה, אישור וטרינרי המארץ, וזה הכל. בקשר לאפה לגור, אם היה לי כסף היתי גר באיזה כפר נידח, רחוק מהתיירים, אבל לא כולם כמוני.

טומי*

New member
הייתי אומר שלעבור לגור שם...

לצמיתות לא יהיה קל,כי אומנם כולה שלוש שעות טיסה אבל ההבדלים מכאן לשם הם די גדולים לפחות בעיניי.גם שם יש אבטלה אולי מימדיו קטנים מכאן,אבל עבודה בטח תוכלי למצוא במיוחד אם את דוברת הונגרית כמובן.השפה האנגלית נחלת הצעירים במיוחד,בלי הונגרית לא יהיה קל.שכירות בפרבר של בודפשט עולה בסביבות 150-200$ בתוך העיר כפול.הישראלים מפוזרים שם חלקם גרים במרכז העיר,חלקם בעיירות מסביב לבודפשט.בקשר לאתרי עבודה? הם בשפה ההונגרית כמה שידוע לי,אם תרצי אחפש לך

../images/Emo24.gifתודה לכולכם

לצערי אני לא דוברת הונגרית וההחלטה של לגור לצמיתות היא החלטה של עכשיו. יכול מאוד להיות שאני לא יאהב לחיות שם. העובדה שאפשר לקחת בעל חיים מקלה מאוד כי יש לי חתול שאני לא מוכנה לותר עליו תודה רבה לכולכם תמי

חיננית

New member
מענין איך החלטת לעבור לצמיתות

לארץ שאינך מכירה את שפתה ואינך מכירה . לא יותר הגיוני לנסוע לחודש לטעום את הארץ ההיא ,ולהחליט? עם כל הכבוד להונגריה שהיא מולדת אימי, אני כפטריוטית צברית מעיזה לפנות אליך למרות שאיני מכירתך כלל. חישבי פעמיים לפני שתעזבי את ארצנו הקטנטונת. נכון מעט דבש בה המון עוקץ, אבל יודעת מה? לפחות היא שלנו..

למעלה