שלום רב. מתקשה להרדם הרבה זמן בגלל לחץ

../images/Emo141.gifשלום רב. מתקשה להרדם הרבה זמן בגלל לחץ

איך מגיעים למטפלים ביוגה או בשיטות אחרות תודה

שלום עוגייה

הבעייה שאת מתארת מוכרת לנו המטפלים היטב! לרפואה הסינית ישנם כלים מצויינים להתמודד עם לחץ ועם הגורמים השונים האחרים שמשפיעים על איכות השינה ועל איכות החיים בכלל. אינני יודע לתת לך פרטים לגבי יוגה היות והפורום הזה לא עוסק ביוגה אבל אם תשאירי את איזור מגורייך ותזמיני מטפלים לפנות אליך - תוכלי לקבל פניות במסר פרטי לגבי מטפלים וטיפולים מתאימים. תרגישי טוב, אבי.

בעיות בשינה כי נמצאת בהליך משפטי מאוד קשה מעל

שנה הוצאתי הרבה כסף ואמשיך - כסף שאין לי - מעל 100,000 ש' כעת העו'ד שפיטרתי תובע אותי על 60,000 בחיים לא נתקלתי באדם כ''כ שפל והוא מודע לכל מצוקותי בנוסך אני לבד בעולם

ינוקא1

New member
ההמלצה שלי

אליך היא לא יוגה וגם לא רפואה סינית , אני ממליץ לך לנסות ריברסינג. זוהי טכניקה בה נושמים נשימות חזקות הרבה וברצף ,וזה פותח חסימות פיזיות ונפשיות. אני לא תמיד בעדה , לפעמים היא חזקה מידי , אבל כאשר המצב "תקוע" לחלוטין מכל סיבה שהיא - היא יכולה לפתוח אותו. גם פיזית גם אנרגטית.

אין לך שום מערך תמיכה?

היי עוגיה, את מתארת מצב לא פשוטו ומורכב, וחשוב שיהיה לך לפחות מערך תמיכה אחד אם לא יותר. טיפולים- הרבה שיטות יכולות להיות מתאימות, אבל חשוב שיהיה לך אדם אחד או יותר שעימם תוכלי לחלוק את הקושי, גם באופן ורבלי, כיוון ולמילים יש הרבה מאוד כוח. כאשר הן מבטאות את הקשיים העמוקים ביותר, יש להן יכולת ריפוי אדירה. יעל

אוזן קשבת

שלום עוגייה, במלים שכתבת אני שומעת שאת מודאגת ומיואשת...מאוכזבת מהעו"ד ואולי מאד אנשים שסובבים אותך, מחפשת הקלה...רציתי להציע לך דרך נוספת להרגיש קצת יותר טוב, רציתי להזמין אותך לסה"ר ( http://www.sahar.org.il ) בסה"ר נמצאים מתנדבים שרוצים לאפשר לך מקום לדבר ולפרוק מה שיושב על הלב... לפעמים יכול לעזור לדבר עם מישהו מבחוץ שינסה להבין אותך ולא ישפוט, מישהו שיגיש אוזן קשבת...ואולי יעזור לך להיות פחות לבד... שלך , מתנדבת סה"ר

למעלה