שרשור בוקר
יום חמישי 8/9/11

נטלי1013

New member
דניאל=דבק מגע תפסה תחת ומעיקה.

כולם שם משועממים והיא היחידה שמבינה שיצאה מנצחת , דרכה על כל השאר ועכשיו מדושנת עונג ופיה זב ריר . הנוכחות שלה מעצבנת.
ה-צי- לו !

webguy

New member
../images/Emo41.gif מי מימן עלות הדור הבא ? ועוד ..!!

אתר האינטרנט וואלה נשא ברוב עלויות ההקמה של האולפנים רחבי הידיים בבת-ים, שהסתכמו בכ-8 מיליון שקל. הערוץ כמעט לא השקיע דבר בהפקה, ולכן העלות מבחינתו היא כמו בעבור תוכנית ריאליטי בינונית. ועם זאת, גם על זה הוא מפסיד. התוכנית תבוא לסיומה, ככל הנראה בממוצע רייטינג של כ-12% צפייה, ובערוץ 10 גזרו רק את הכנסות הפרסום הדלות. כל הכנסות הניו-מדיה, ואפילו מהערוץ הפתוח בכבלים ובלוויין, כולן, הלכו לוואלה. http://tbk.mako.co.il/article/2175661

sendibar0

New member
ראיתי אתמול בערב בכתוביות הרצות

בזמן תכניות הערב, שמנכ"לית Walla פוטרה. מעניין אם יש קשר לכישלון החרוץ של 24/7 אם כך

לונדרון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifתודה על הקישור וובגאי,../images/Emo268.gif

מעניין אם לצ'ק המיליון יהיה כיסוי

dafna78

New member
הופעתי שוב

הראשון שקם הבוקר הוא גב. בעיני כל מי שקם מוקדם הוא חרוץ. כי לי מאד קשה לקום בבוקר. לדעתי גב הוא הרווק בתכנית הזו. הוא לא משעמם כמו איתן. הוא משחק את המשחק, לא כמו איתן שקופא על שמריו ולא מספק את הסחורה, אל לנו לשכוח שגב עשה את הקשה ביותר ונגמל מסמים, והיום הוא עוזר לאחרים להגמל. זה כבר מקנה לו זכויות יתר. האנשים בתכנית מאד משעממים, אין שיחות עומק, כך שלא משנה מי תעזוב היום, התכנית תמשיך גם בלעדיה.

חחח, גב משעמם ורק מתיימר להיות חכם.

אגב זה שנגמל מסמים לא נזקף לזכותו,הוא לא אמור לקבל פרס על התנקותו מסמים , אישיותו לוקה בחסר והוא די מגעיל.

אתמול הוא דיבר על זה עם קרן, חשף קצת ממה

שהוא מרגיש. אמר שיש לו עבר אפל ושהוא חסר בטחון בגללו. אגב, אין דבר כזה נגמל, הוא מכור ויהיה מכור כל חייו, הוא מכור שלא משתמש 7 שנים. לפני מספר ימים בשיחה עם איתן מעל הסירים במטבח הוא פתאום אמר שהריח מזכיר לו הרואין, איתן נלחץ ושאל אם הוא רוצה שהוא יחליף אותו וגב אמר שלא, שהוא רגיל כי הוא מריח את הריח הזה גם באוטובוסים, זה תיק קשה, לכל החיים ויש להעריך אותו על הגמילה, באופי אישי, מעדיפה את איתן על פניו גם במראה וגם באופי. אבל יש לו עיניים יפות.

אורקנט

New member
הלואי שגב היה משעמם הבעיה שהוא שובניסט

מזכיר לי אנשי צבא בינוניים שקיבלו כוח ומנצלים אותו עד תום בלי לחשוב על האחרים כבני אדם אני מאוד מאוכזבת ממנו בהישרדות יצרו לו תדמית של רגיש חכם אסטרטג ומה שנשאר זה אפס אחד גדול ועוד כמה היבטים שליליים באישיותו

דידי 9

New member
וובגיי, אני חושבת שאתה שווה מענה בעניין גב:)ת

טוב אז ככה..בעיני הוא ממש לא מתנשא. תראה, לדעתי וגם אצלי זה קצת ככה, כשאדם הוא אמיתי עם עצמו, זה לא שהוא מתנשא על אחרים-אלא שהסמול טוק הרבה פעמים-לא בשבילו בגלל הסיבה הזו.זו לא התנשאות. גב מודה שהוא חי במקום מאוד צנוע, שהוא עובד, שכייף לו עם הכלבה שלו,שהוא מכניס לחייו אנשים שמעניינים אותו. אם גב היה מתנשא, הוא לא היה מספר על עברו. הוא יכל בקלות רבה להסתיר את זה. זה דבר שהוא לא מתגאה בו.אבל הוא בחר לספר, וזה רק מראה כמה כתם כזה בעברו-לא הרתיע אותו מלספר.פשוט ההתסקות בבולשיט-מתוך ראיה מסוימת את העולם-לא רלוונטית מבחינתו. אני בהחלט לא מפרשת זאת כהתנשאות:) ואני חושבת עליך, על פניו-שאתה אחלה בן אדם, אגב:)

webguy

New member
בקשר למקום ..

הוא לא גר ממש במקום צנוע הוא גר במגדלי דיזנגוף בדיזנגוף סנטר ..!! רק אחזקה עולה 700 שקל בחודש .. שכר דירה בסביבות 5000 ש"ח ... לחודש הבחור אומר לי מותר הכל בווילה :) הרבה הוא לא עושה שם והיחס לנשים לא הכי מכובד ..!!

דידי 9

New member
מה הוא צריך?לצחוק ברמה של אתי?הוא לא

חייב להתחבר לכל דבר. ולא ידעתי שהוא גר שם-אבל זה עדיין בסדר מבחינתי הניתוח שלי:) למרות הטעות. אני בעדו, ואני חושבת שהוא מדהים ולא ידעתי שעד כדי כך! היחס לבנות אולי נובע מהלחץ שלו, שהוא מרגיש שכולן שם רוצות אותו, והוא לא יכול לרצות את כולן! אני דווקא חושבת, שבניגוד למר אורבך הדוחה ששכב עם קרן בזמן שידע כבר שדניאל היא הבחירה שלו, ובזמן שידע שדניאל שברה אצבע ושברה את נפשה בגללו-הוא הוא הדוחה והמתנשא והמפונק וזה שחושב שמגיע לו הכל!!!

למעלה