שרשור הכרות- מאי

../images/Emo141.gif שרשור הכרות- מאי ../images/Emo141.gif

מזמן לא היה לנו שרשור הכרות של חברי הפורום, אם זכרוני אינו מטעני, אז מה דעתכם על אחד כזה:
שם: שירי
בחרתי בכינוי כי....: אוהבת את מיכל שלו שכתבה ספר בשם הזה וגם הייתה לי בעיה טכנית בכינוי הקודם.
הגעתי לפורום דרך...: התחלתי לנהל אותו
תאריך יום הולדת: 1.2.1984 וכל העולה על רוחכם, שבא לכם להוסיף

h e n y

New member
בכיף...

שם: חן
בחרתי בכינוי כי: זה השם שלי...וכולם בבית מכנים אותי חיני{עם צירה לא קמץ} הגעתי לפורום דרך: לא יודעת ראיתי שיש פורום כזה אז נכנסתי תאריך יומולדת: 05/07/89
ולכל מי שצריך עזרה או סתם בא לו: 232401641

עכשיו אני

פתחתי את הניק במיוחד לפורום הזה, אז בטח אתם מבינים שאני מעדיפה להישאר אנונימית. אני כן יכולה לספר ש: אני בסוף שנות השלושים שלי. אחי בן 33. הוא אחי היחיד. בחרתי בכינוי הזה, כי זה היה האוכל האהוב עליי ועל אחי בילדותנו.

תורי!

שם: שילת גיל: 17 תאריך לידה: 15.02.1989 י' אדר א תשמ"ט הכינוי שלי זה סתם שם חיבה מהבית ובפנימיה... נכנסתי לפורום כי יש לי 4 אחים שפעם שנאתי והיום אני אפילו אוהבת!

ואני גם

שם- שרון גיל 39 הכינוי- חשבתי שלהצגה שלי יקראו קורות חיים והניק היה תפוס, בסוף להצגה יקראו להרוג את שלגיה. היגעתי לפורום עקב הכרות (בפורום אחר) עם המנהלת תאריך לידה 28.12 אוהבת לאכול פיצה

Smileey Girl

New member
עכשיו תורי..

שם: מורן גיל: ב-25 לחודש אהיה בת 19 בחרתי בכינוי כי....: אינמצב שתראו אותי בלי חיוך על הפנים הגעתי לפורום דרך...:חפשתי פורומים שיוכלו לעניין אותי ומצאתי אותו תאריך יום הולדת: 25-05-87

jKiTTiE

New member
אנוכי =]

שם: בן דור =] (כולם ככה קוראים לי זה השם משפחה...) גיל: 16 נראלי אני הכי קטנה פה בחרתי בכינוי כי....:פעם קראתי לעצמי KITTIE (על שם להקת המטאל הכי סטייל שיש בעולם אם מישהו מכיר אם לא תשמעו!) ואחד הידידים שלי החליט להוסיף לי תJ... הגעתי לפורום דרך...: איזה יום אחד היה לי משעמם משו מטורף אז עברתי בכל האותיות שיש בהם פורומים ואז מצאתי את זה... תאריך יומולדת: 22.3.1990 ממממ אין משהו מיוחד לספר חוץ מזה שאני חולה על ים גלישה ו...ספרים חחח

Looovely Girl

New member
לא..

אני יותר קטנה ^__^ עוד אחת ב22.3?! אבא שלי נולד בתאריך הזה וגם חברה של אחותי...

אני

שם: בובה
בחרתי בכינוי כי....:יש הטוענים שאני נראית ככה או שלפחות נראיתי ככה מתי שפתחתי את הניק.
הגעתי לפורום דרך...: שירי, שעשתה לי הפתעה והקימה את הפורום.
תאריך יום הולדת: (שירי, אני בהלם מכמה שאת קטנה) חסוי, אבל שירי יודעת.

Looovely Girl

New member
אני..

שם:קרן
גיל: 16 בחרתי בכינוי כי..: זה כינוי מלבלב ^__^ רציתי רק Lovely אבל, תפוז לא הרשה לי.. היה תפוס..
הגעתי לפורום דרך..: סתם חיפשתי פורום שבו אוכל לפרק את כל הרגשות שלי כלפי האחים שלי.. בבלוג אני לא יכולה כי אמא קוראת..
תאריך מומלדת: 27.4.90 קטנה ^__^

../images/Emo214.gifהזמן עובר מהר.. ../images/Emo9.gif

שם:הדר. גיל:עוד ארבעה חודשים 17
*כתבתי את זה כדי להרגיש קצת גדולה
* בחרתי בכינוי:כי האהבה היא החיים שלי.
הגעתי לפורום דרך:הייתי פה פעם מזמן-מזמן-מזמן..
תאריך יומולדת:6.9.89

וגם תורי הגיע...

שם: יעל גיל: 24 ושבוע
בחרתי בכינוי כי....: לא היה משהו יותר נורמלי.ורציתי יעל או יעל באנגלית וזה האפשרויות היחידות שהוא נתן לי הגעתי לפורום דרך...: שירוש תאריך יום הולדת- 4.4.82

blue skies

New member
אז ככה

* שם אני מעדיפה לשמור לעציב
* גיל 24 * הכינוי הזה הגיע משיר של טורי איימוס אחת הזמרות האהובות עלי * שביעי לאפריל

מתפקדת באיחור

ולפני זה מצטערת על ההעדרות הקלה, הלימודים כבדים על חיי.. שם: עינת גיל: 19 כמובן... טוב נו 24. בחרתי בכינוי כי: כי האוקינוס זה אחד הדברים היפים בעולמנו. ואני דומה לו קצת. הגעתי לפורום דרך: שירי.. תאריך יום הולדת: 3 לפברואר 86.. אוף נפלט לי, זה 82..

אני מסירה כל אחריות ממך../images/Emo3.gif

סתם סתם, את יודעת שמתה עלייך, אחרת למי אני אציק במסנג'ר

היי! מי טו!!!

שם:נועה גיל:18.5 בחרתי בכינוי:נכנסתי לתפוז במקור בגלל פורום הדורבנים וניסיתי לשלב את השם שלי עם שמות המשפחה של כולם (מה שלא הצליח...) אז הלכתי על השם שהכי התאים לשם שלי! הגעתי לפורום דרך:בשיא האקראיות! אין לי אחים אבל זה כזה פורום כייפי ונחמד וכ"כ התחשק לי להצטרף. כולם כאלה חמודים... וזהו... שיהיה לכם סופשבוע רגוע...

einatgross1

New member
עינת גרוס

גיל לא צעיר.... יש לי אחים בכל קצוות העולם: אחד בארה"ב ואחד באנגליה. רוב ימות השנה אני עסוקה באופן בו ניתן לקיים קשר עם אנשים שהם בד"כ וירטואלים כל כך. הנושא ממש עולה למודעות באירועים משפחתיים מיוחדים כמו לידות, בריתות, חתונות, ימי הולדת וכד'. החודש הם יגיעו סוף סוף לארץ!

למעלה