שרשור פרק 3.03

YaEl 15

New member
../images/Emo141.gif שרשור פרק 3.03 ../images/Emo13.gif

שם הפרק: אנגלית: Desperately Seeking Shirley עברית: שירלי שירלי תקציר: עברית: אייבן טיגס חוזר ושוכר את שירותיו של אלן שור במטרה להתגרש משירלי ולהשתחרר מהסכם הפוסט-נישואים שהיא החתימה אותו עליו; בתאני מסכימה לוותר על תביעתה נגד דני בתנאי מסויים. אנגלית: When Ivan Tiggs wants to invalidate the post-nup Shirley Schmidt drafted so he can divorce his current wife, Schmidt finds herself in court, battling her former lover -- and his new attorney, Alan Shore. Meanwhile, Jeffrey Coho’s persistence and ethically dubious tactics help him elicit key information from witnesses as he prepares to defend an accused murderer, and Denny Crane’s “petite” Internet date, hurt by his comments on her size, pursues a lawsuit against him. אתם לא תאמינו !! יש תמונות !!! אני אעלה כמה מהן אחר כך ! ויש גם תסריט ! רק אני מרגישה איזה פרק מיוחד זה? (רק שעכשיו משום מה זה לא נפתח לי.. לפני כמה ימים זה פעל
) יש גם מידע נוסף על הפרק...

YaEl 15

New member
זה בוסטון ליגל ../images/Emo122.gif העתקי את זה ישירות

מהקומנה, אז שכחתי לציין

always be me mc

New member
../images/Emo51.gif מאמי!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

אני מצפה לראות כבר את הפרק(אפילו עשיתי לי תזכורת בעזרת הממיר
)

YaEl 15

New member
החפירה שלי, היישר מהקומונה.

ג'פרי קוהו והמשפט המתמשך אחרי שבפרק הקודם הציגו לנו ראייה מאוד מפלילה על סקוט ליטל, בפרק הזה מציגים לנו עוד חשוד אפשרי - בעלה של השופטת. אישית, אף פעם לא אהבתי את השופט הזה, והוא היה ניראה חשוד מההתחלה. בפרק הבא, כפי שראיתם בפרומו, יציגו לנו חשוד אחר. מעניין מה יקרה. איך קרה פתאום שסימס הצטרפה? אולי בגלל שהיא אמרה שהיא לא מייצגת אנשים אשמים, ובדיוק התגלה חשוד נוסף, והיא לא חושבת שסקוט אשם.. בכל אופן, לא ממש אהבתי אותה בפרק הזה. גם במשפט של דני, איך שהיא תקפה שם את באת'ני, וגם במשפט של ליטל. ג'פרי משעשע, אבל יש משהו קצת מעצבן בסגנון שלו. מעניין לראות שיחה בין קוהו לאלן שור. דני ובתאת'ני. שני התיקים בפרק הקודם, באת'ני תבעה את דני. בפרק הזה דני לא נשאר חייב, ומצטייד בעורכת דין משלו. במהלך הפרק, דני מתחיל לחבב את באת'ני יותר ויותר, ובסופו של דבר, הם מגיעים להסכם שהיא עוזבת את התביעה, בתנאי שדני יעזור לה במשפט. בהתחלה דני היה שם רק כדי "לקשט את השולחן" ואז הוא הציע לה שהוא יבוא איתה למשפט. בפרק הבא, למרות שלא ממש ראו את זה בפרומו, באמת נזכה לראות מה קורה עם התביעה הזאת. אהבתי את הקטע בסוף הפרק, כשדני ואלן דיברו על המרפסת והיא הופיעה מישהו חושב שבאמת יהיה משהו בין ביניהם? מיסי, שירלי, ואייבן טיגס הקטעים הכי מצחיקים בפרק, שייכים לעלילה הזאת כבר כשראיתי את מיסי ואייבן חוזרים, ידעתי שיהיה מצחיק. אני ממש אוהבת שהם שרים אחד הקטעים הכי טובים בעונה הקודמת, זה שהם חותמים על ההסכמים, ומתחילים לשיר XD אייבן רוצה לבטל את ההסכם. למה אני לא מופתעת? היה ברור שמערכת היחסים בין מיסי (שם של כלבלבה) לאייבן לא תימשך הרבה זמן. הוא עדיין אוהב את שירלי. מהלך חכם, לקחת את אלן שור... ולמרות שאלן דיי נדחק לשוליים בפרק, ושבסופו של דבר, יצא אייבן פחות-או-יותר ייצג את עצמו, היו לו קטעים ממש מצחיקים. מה שקרה בסוף, בין אייבן ושירלי היה ממש מעניין. הוא באמת חשב שייצא משהו מהארוחה הזו? אבל אני בהחלט חושבת שלשירלי עדיין יש רגשות כלפיו. אלן ודני - במרפסת אף פעם לא חשבתי שאלן כ"כ מחבב את שירלי. זאת אומרת, זה נרמז לפעמים, אבל עכשיו הוא ממש רוצה אותה. קצת מוזר לי... למה בכלל כ"כ הרבה אנשים מעוניינים בה? לדני יש התנגדות נחרצת לכך שאלן יהיה עם שירלי. הפרק הבא ידגים את זה בצורה מעולה. בסה"כ אהבתי את הפרק

always be me mc

New member
באמת מעניין אם משהו יקרה ביניהם..

הלוואי שכן
בטח יהיו מה זה יציאות בחדר השינה

always be me mc

New member
פרק יפה.

אהבתי במיוחד איך ששוב בת'אני הייתה במקום מתי שריכלו עליה
והנה ציטוט נחמד שקשור אליהם מ-TV.COM: Denny: One meeting. Bethany: In these offices. I'll call it even. Denny: Not quite. One condition. Take off your clothes. Bethany: What! Denny: Oh come on. That was the initial plan. We hit it off, eventually... we get together, naked. Take off your clothes. Let me see that little package. Bethany: You are the most disgusting, vulgar human being I have ever met. Denny: You're right... Just the top then?
Judge Reese: In my chambers. (Alan gets up) Judge Reese: Just Ms Schmidt and Mr Tiggs. Alan: Couldn't I come and just watch? Judge Reese: (He glares at Alan and speaks menacingly) No.
וכפי שאמרתי אני מקווה שיקרה משהו בין אלן ושירלי כי אז יהיה מעניין
ואני אמשיך לצפות בסדרה בינתיים כי משפט הרצח מאוד מסקרן אותי

למעלה